Poradna duly
Jana Čurdová
Luci ať to kámoška vezme přes Chotěboř.....mám tu napsanej seznámek.
Sabika píše:
Hančo , hezké fotky, taťka vypadá na dlouhána, že jo?a počásko u nás vypadá úplně stejně a pořád strašně chumelí, ale je teplo, tak to během dopoledne bude určitě fuč
![]()
Petr je dlouhej a až moc hubenej
Vykrmuju ho samejma dobrůtkama,on se cpe jak nevázanej,ale bohužel přibírám já![]()
![]()
![]()
tak tohle mají přesně moji bráchové, jeden malej a vychrtlej a druhej dlouhán a vychrtlej, i když ten je aspoň obalený svalem… i když teď po čtyřicítce mu aspoň nenápadně začíná růst bříško a to žije sám, nikdo mu nevyvařuje
a my holky, to u nás to nehrozí ![]()
já nakoupit ani tak moc nepotřebuju, průběžně něco pořád kupuju skoro každý den
a Vojta má zvýšenou teplotu a je echt ufňukánek,rozbrečí ho úplně všechno, na to konto mu pořád tečou nudle, tak pořád odsávám… takže jen tak ven nepůjdem… aspoň že máme dole v baráku večerku, abych aspoň koupila pečivo, není tu nic… a nebo že bych teda konečně upekla v pekárně?
…hm, s fňuknou těžko..
alevčera jsem kupovala květák a cena mě tedadost dostala, vim že neni sezona, ale přes 50kč???? uf, jsem z toho byla na větvi..
dnes budou k o bědu frbr, teda spíš k večeři.. ![]()
My teď byli hodinu venku a je tam tak hnusně, že jsem dala Ondru radši spát dovnitř. Mně je zima ještě teď, asi zapnu topení.
U nás budou těstoviny s rajčatovou omáčkou a zeleninou
.
Květák za 50? Hustý. U nás byla brokolice za 35 a tu jsem fakt nekoupila.
Radko, díky za odkaz. Ty ceny mě celkem překvapily
.
No Inge, u vietnamců jsem sice nekoukala, ale Billa a Albert to měli za tuhle cenu, tak jsem usoudila, že se asi levněji nechytám a koupila, ![]()
Sabika píše:Je ,ja som si to prečitala až teraz
Luci ať to kámoška vezme přes Chotěboř.....mám tu napsanej seznámek.
Ja už mam nakup doma
![]()
Bebuska píše:
No Inge, u vietnamců jsem sice nekoukala, ale Billa a Albert to měli za tuhle cenu, tak jsem usoudila, že se asi levněji nechytám a koupila,
Tak asi jo, u nás v Plusu už květák pro jistotu asi měsíc nemají, tak nevím.
Potřebovala bych, aby Honzík do hodiny usnul (ideálně než se vzbudí Ondra), abychom mohli jít ve 3 do MC, ale zatím vypadá moc živě
.
Ahojky,
Vojta je dnes zase nějakje divnej. Teplotu nemá, jen mi přijde chvílema trochu zvýšená. Pořád se chce chovat a vždycky chvilku zabrečí, jak když ho něco začne bolet a za chvíli je zase ok. Tak nevím.. myslíte, že to budou zuby?? Má teda rýmu. Tak jestli ho třeba nebolí trochu hlavička…
Lena1 píše:
Ahojky,Vojta je dnes zase nějakje divnej. Teplotu nemá, jen mi přijde chvílema trochu zvýšená. Pořád se chce chovat a vždycky chvilku zabrečí, jak když ho něco začne bolet a za chvíli je zase ok. Tak nevím.. myslíte, že to budou zuby?? Má teda rýmu. Tak jestli ho třeba nebolí trochu hlavička…
tak dneska jsou na tom naši Vojtové hooodně podobně! ![]()
zuby asi i jo a i ho možná u nás trápí ten kašel, třeba ho to bolí, úplně mu lezou oči z důlku, když kašle..
tak nám držím palce, ať to vydržíme, už mě dneska párkrát rozhodil.. ![]()
Ahoj holky,
my měli dneska ráno,já výmáčkla budík na mobilu a spala dál.To byl fofr.
U náspěkně nasněžilo,na chvíli přestalo a už zas padá.nemusel by u toho foukat ten vítr.
Jiři,pro plenky do Kauflandu taky chci,doufam,že ještě budou.
Nebude nějaká akce na kaše, nejlíp Sunarky?
Hani,pěkný fotečky.Jak se Sabince líbí ve školce,chodí na celý den?
Luci,super,že Samík hezky v noci spinká.
Radko,já mam houby na mop dvě,jednu na suší vytání plouvoučky a jedna byla na mokřejší,tim jsem brala dlažbu.Mam je tak rok,ale už dva měsíce by chtěly vyměnit
.My to máme doma malý,kam se hrabem na vaše prostory
.Vytíram minimálně 1×týdně.
Inge,at se ti podaří Honzíka v čas uspat
.
Holky,co asi ta Pajulena,že by byli chudinky,tak dlouho v nemocnici
.
My měli k obědu bramboračku a báč.Odpoledne se chystam udělat Bavorské vdolečky
.
Jdu si udělat kávičku.
Leno,Bebuško at jsou vaši ufnukánci brzo zase veselá miminka nebo spíš batolata
.Můžou je bolet zoubky,Ondra je taky vždycky protivka,rýma a kašel tomu taky moc nepřidaj.
Tak jsem doma.Už jsme po jídle.Nákup je doma jen zčásti,zbytek je v autě.Uspím mimi a skočím pro to.Je tam i toaleťák a doma není už žádný.
Vzala jsem i švagrovku s prckem na nákup.Tak jsme spokojené obě.Jen to mlíko nemám…nebylo zrovna moc levné.Ale domácí zásoby ještě nedošly,takže to zas až tak moc neva.
Vladi
V Havířovském kauflandu bylo plínek ještě hooodně.Na kaše nekoukám,protože kupuju v DM babylove.Vyjdou nejlevněji.
Co je to „báč“? ![]()
Vojtům přeju,ať je líp.
Brokolice.....já jsem koupila za cca 16,–Kč.Květák nevím za kolik je.Ale co mě šoklo byly okurky sálátovky......stojí 39,90 Kč za kus.
![]()
Jdu se pokusit uspat mrně. ![]()
Lena1 píše:
Holky, mně ušlo, co se stalo Pajuleně a Matýskovi?????
Matýsek měl hodně dlouho průjem a zvracel.Tak jestli nešli do nemocnice.
No oni všichni měli střevní potíže.Jen chudák malý to asi odnesl nejvíc. ![]()
JIři , na salátovku taky koukám už asi čtrnáct dní a taky s těmahle cenama a taky koukám…děs!
Leni , oni byli na té své vysněné tajné dovolené, na horách a tam chytli téměř hned střevní virozu, nejvíc Pajulena a Matýsek, zvraceli a průjmovali víc jak týden, aspoň co napsala a Matýsek zhubl při poslední zprávě prý už dvě kila a doktoři z toho tam v USA nic nedělali… a už se snad 14 dní neozvala, tak se bojíme, že jsou v nemocnici… ![]()