Prostě začal zlobit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
6.9.10 21:34

prostě začal zlobit

ahoj maminky. Prckovi bude 6m a od 4m jsme na příkrmech. Uz papá celou skleničku masozelen. příkrmu,kaši i ovocnou přesnídávku. A k tomu UM. Problém s UM začal asi před 4 dny kdy malej začal odmítat flašku ale vše ostatni baštil jak divej. Začala jsem být už pološílená že malej nechce mliko. V hlave mám prostě naprogramováno že mliko je nutnost! Už jsem se chystala k doktorce a pak jsme s manželem přišli na to v čem je problém. Malej se totiž zamiloval do lžicky a vyžaduje i mliko ze lžičky. Takže mu musim mliko chvilku lžičkovat a pak mu zase můžu dát flašku jako že to zapíjí. Takže vlastně hlupáček zapijí mlíko mlíkem. Je hold asi zblblej těma příkrmama. Najde se tu maminka která taky měla takhle vynalézavé a vyloženě lžičkové miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13674
6.9.10 21:39

ahoj, nám tohle Tobík dělal taky, pak jsem jednou nestíhala s krmením, přiřítila jsem se domů, udělala mlíko do flašky, on už byl hladovej, vrazila mu tu flašku do pusy a ejhle, panáček od tý doby zase pije mlíko z flašky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.9.10 21:53

Existuje i lzickoflaska, na lzicku staci vymacknout tekutinu, usetri to cas s nabiranim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
7.9.10 00:44

http://detske-lahve.heureka.cz/…-se-lzickou/

Ale nevím, jestli je to i na hodně tekuté UM nebo jenom na kaši.

A nebo jak píše bulina - kdyby byl hodně hladovej, třeba by rovnou flaškou nepohrdnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.9.10 01:12
čičinka píše:
Existuje i lzickoflaska, na lzicku staci vymacknout tekutinu, usetri to cas s nabiranim

8-o Ty brďo! Co se dneska ještě nevyrábí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.9.10 07:52
Petra8a píše:
http://detske-lahve.heureka.cz/…-se-lzickou/

Ale nevím, jestli je to i na hodně tekuté UM nebo jenom na kaši.

A nebo jak píše bulina - kdyby byl hodně hladovej, třeba by rovnou flaškou nepohrdnul.

Ja myslim, ze kdyz pisou i na polevky, tak ze to bude i na tekute. Ale zkusenost nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
7.9.10 22:26

někde jsem četla, že se to používá i na alternativní krmení, takže to bude asi i na mléko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko