Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@prostě chlap píše:
Zdravím, osobně mám na poskytování služeb(šlapek) svůj názor…pro mě to jsou špíny..promiňte mi upřímnost. Kecy jakože to někdo musí dělat aby vystudovat neberu! Nikdy jsem podobných služeb nevyužil a jsem na to patřičně hrdý. Nemůžu samozřejmě tvrdit, že se to nikdy nestane, ale chodit na priváty a do bordelů mi přijde dost primitivní…a při představě, že tam dotyčná měla předemnou ten den 5 ukrajinců…děkuji nechci.
Ale nechci nikoho odsuzovat - pokud to někomu takhle vyhovuje, nechť tak dělá. Osobně si myslím, že to co nás odlišuje od zvířat je právě umění zvládat své pudy.
Děkuju, důkaz že normální chlapi existují… Škoda že tě nemůžem naklonovat ![]()
@prostě chlap píše:
Zdravím, osobně mám na poskytování služeb(šlapek) svůj názor…pro mě to jsou špíny..promiňte mi upřímnost. Kecy jakože to někdo musí dělat aby vystudovat neberu! Nikdy jsem podobných služeb nevyužil a jsem na to patřičně hrdý. Nemůžu samozřejmě tvrdit, že se to nikdy nestane, ale chodit na priváty a do bordelů mi přijde dost primitivní…a při představě, že tam dotyčná měla předemnou ten den 5 ukrajinců…děkuji nechci.
Ale nechci nikoho odsuzovat - pokud to někomu takhle vyhovuje, nechť tak dělá. Osobně si myslím, že to co nás odlišuje od zvířat je právě umění zvládat své pudy.
Některé zvířata jsou dokonce věrnější než lidi
Nemaj nového partnera aspoň dokud jim neumře…
@Mishelka27 píše:
Některé zvířata jsou dokonce věrnější než lidiNemaj nového partnera aspoň dokud jim neumře…
@Mishelka27 píše:
Některé zvířata jsou dokonce věrnější než lidiNemaj nového partnera aspoň dokud jim neumře…
třeba papoušek ARA ![]()
Já jsem měl 8 let přítelkyni(no nakonec to nevyšlo) a nikdy jsem jí za ty roky nepodvedl. Vůbec to teda nebylo vždycky jednoduchý a několikrát se mi stalo, že jsem se prostě musel sebrat a jít domů. Trochu neskromně musím říct, že o zájem žen a dívek nemám vůbec nouzi…dokonce mě většinou samy oslovují…teda skoro neustále. Našel jsem si v tom vlastně takovou hru…není výhra podlehnout, ale je výhra nepodlehnout. Pravda na ženský to funguje jako magnet takovýhle chování…a při své ješitnosti a samolibosti si to užívám…takže kdybych byl kurevník, tak bych přišel o jednu hodně zajímavou vlastnost. Nevím jak to ty ženský dělají, ale nějak dokáží vycítit jak to kterej chlap má…no a pak jsou hodně zajímavý pohledy a narážky od žen, který by to hrozně moc chtěli a vědí, že to prostě nedostanou.
ANO věrnost není přežitkem i když říkat, že to člověk nikdy neudělá je nesmysl. Pokud bych něco takového provedl, tak pravděpodobně né pro zábavu, ale chtěl bych dotyčnou jako partnerku. ![]()
@prostě chlap foto, foto, foto!! Jinak si budu myslet že jsi marťan.
![]()
MambaJ
Klidně dám, ale přemýšlím zda to postnout veřejně. No do toho se mi teda moc nechce.
Tak snad radši neveřejně. ![]()
@prostě chlap píše:
MambaJKlidně dám, ale přemýšlím zda to postnout veřejně. No do toho se mi teda moc nechce.
Tak snad radši neveřejně.
Kolik je ti let, chlape…
No děkuji za kompliment, ale jsem sám. Každého logicky napadne co vlastně dělám tady. Přiznám se, že mě to sem-tam baví číst.
Takový zjištění, že nejsem zase úplnej magor. ![]()
@prostě chlap píše:
No děkuji za kompliment, ale jsem sám. Každého logicky napadne co vlastně dělám tady. Přiznám se, že mě to sem-tam baví číst.Takový zjištění, že nejsem zase úplnej magor.