Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám taky fotky s ex z dovlených atd… Přece to nevyhodim. Přiznávám se že si je občas i prohlédnu
Je tam moře
Vymazala jsem akorát „nahotinky“! To mi přišlo trapné skladovat. Jinak nevidím jediný důvod proč by si to přítel nemohl nechat.
Jak se znám tak bych to taky řešila. Ještěže můj nemá ani fotky jejich obličeje. Všechno hned na začátku smazal i já abysme na to později nenaráželi, protože je mi to nepříjemný a jemu taky ![]()
Já mám taky fotky svých ex. A přiznám se, že se na ně občas podívám a zavzpomínám, ale to asi tak vše. Vím, že přítel má taky svoje ex v počítač a neřeším to.
@Boudová píše:
Já mám taky fotky s ex z dovlených atd… Přece to nevyhodim. Přiznávám se že si je občas i prohlédnuJe tam moře
Vymazala jsem akorát „nahotinky“! To mi přišlo trapné skladovat. Jinak nevidím jediný důvod proč by si to přítel nemohl nechat.
No dobře fotky z dovolených. Jenže já vím tak o 3 holkách s kterýma měl 3 letý a půl roční vztahy o žádných jiných bývalkách nikdy nemluvil, takže to nebyly ex jako že s nima jezdil na dovolenou a tak, možná to ani nebyly jeho ex ale jen holky které měl na sex co já vím, prostě není možné, aby měl album s 13 holkama a se všema delší dobu chodil, aby s nima měl takové fotky. Jinak si to neumím vysvětlit… a ještě to předemnou tajil a tvrdil že žádné takové fotky nemá??
Taky bych to neřešila..i já mám nějáké fotky..
a proč bych je měla mazat..nebo vyhazovat..a tím že se na ně někdy podívám..tak nedělám nic špatného..si teda myslím ![]()
A divné je, že se na ty fotky díval v době když jsme byly pohádáni..
@Anonymní píše:..no při nedělním obědě se na ně dívat nebude..opravdu bych to neřešila
@morganna píše: ..no při nedělním obědě se na ně dívat nebude..opravdu bych to neřešila
Díval se na ně kolem 12 večer…
Je mi to fakt divný, ani jsem nebyla tu noc doma ale u kamarádky..
@Anonymní píše:
no bóže tak si holt zavzpomínal na staré časy, jestli tohle budeš řešit a přetřásat nasledujícího půl roku nebo při každé hádce, tak se taky může klidně stát, že jedné z těch bývalých třeba
zavolá…
@Anonymní píše:
Díval se na ně kolem 12 večer…Je mi to fakt divný, ani jsem nebyla tu noc doma ale u kamarádky..
teda takovou stíhačku bych mít doma teda nechtěla ![]()
@Anonymní píše:
No dobře fotky z dovolených. Jenže já vím tak o 3 holkách s kterýma měl 3 letý a půl roční vztahy o žádných jiných bývalkách nikdy nemluvil, takže to nebyly ex jako že s nima jezdil na dovolenou a tak, možná to ani nebyly jeho ex ale jen holky které měl na sex co já vím, prostě není možné, aby měl album s 13 holkama a se všema delší dobu chodil, aby s nima měl takové fotky. Jinak si to neumím vysvětlit… a ještě to předemnou tajil a tvrdil že žádné takové fotky nemá??
mozna ze je schovaval a lhal o nich aby jsi mu netropila sceny. me osobne by fotky jako takovy nevadili co by me vadilo jsou nahotinky
@Hr4sek22 píše:
Jak se znám tak bych to taky řešila. Ještěže můj nemá ani fotky jejich obličeje. Všechno hned na začátku smazal i já abysme na to později nenaráželi, protože je mi to nepříjemný a jemu taky
Ano, tak je to nejlepší. Manžel fotky teda smazal až po roce našeho vztahu, ale byl s ex 4,5 roku, tak chápu že je nesmazal hned. Nahatý naštěstí žádné neměl.
@kačka121 píše:
mozna ze je schovaval a lhal o nich aby jsi mu netropila sceny. me osobne by fotky jako takovy nevadili co by me vadilo jsou nahotinky
Dyť říkám, že takové fotky má… Ještě než jsme spolu začínali, tak mi to psal jeho kamarád, asi mě v tu dobu taky chtěl nebo já nevím, ale prostě přeposílal mi od něj e-mail, kde mu posílal pár fotek nějaký jejich společné kamarádky takže to ani nebyla jeho holky a byly tam prostě detajli její p…y… ale v tu dobu jsem to neřešila, byly jsme spolu krátce, navíc jsem si říkala že jen chce ať se s ním rozejdu.. Ale teď už spolu bydlíme, je to něco jiného, když se na ně dívá teď když jsme tak dlouho spolu…
Ahoj holky,
nedávno jsem objevila, že se můj přítel díval (v době když jsme se pohádali) na fotky svých ex.. Bylo to pro mě hrozně zjištění, kolik těch „alb“ má a ješne pod názvem „moje slečny“.. Bylo jich 12 a obávám se, že to zdaleka nebyly všechny… Vím, že tam má i jak jsou nahé, možná i při souloži, protože přesně tkaové fotky máme spolu… Jsme spolu necelých 8 měsíců.. Když jsme se asi před 3mi měsíci o tom bavili, jestli má nějaké fotky svých ex, říkal že nemá a já mu řekla že to jsem ráda, že kdyby měl, tak by mě to štvalo.. no a teď jsem to objevila a zjisitila že lhal.. Měl to uložený na hardisku.. Když jsem po něm chtěla, jen tak nenápadně aby mi ten hdd ukázal, že se chci podívat co tam všechno má za filmy tak ho najednou nemohl najít.. Tak jsem mu řekla, že vím že tam má ty fotky a samozřejmě že zapíral, i když jsem mu ukázala jasný důkaz na PC, že se na ně díval.. Hrozně jsme se pohádali, co se má co dívat na nahé fotky svých ex když má mě?? Nu a hned ráno když jsem šla do práce, tak mi napsal sms, že ten hdd už našel.. a samozřejmě když jsem se na něj podívala, tak tam žádné fotky nebyly.. pak jsem mu říkala proč lže, tak říkal že nelže, že měl sice takové fotky, a le že je hned smazal co začal chodit se mnou (snad si nemyslí, že mu to budu věřit). A já mám strach, že si je uložil někam do PC nebo prostě že je nesmazal a furt je někde má schovaný, moc mě to trápí, přijde mi to fakt hnusný.. na jeho PC se sama nedostanu, má to pod heslem a moc mě tam nechce pouštět.. co byste dělali na mém místě? Neřešili byste to, nebo by Vás to taky tak štvalo?? Snažila jsem se na to nemyslet ale moc mi to nejde, proto jsem se rozhodla se sem svěřit a zeptat se co dál…