Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka: já myslela jako že když na ni je tak šup s ní do koše… a nejsem moc sentimentální takže se mi mazalo vážně dobře
jinak jsem byla mladá ted mám přítele 6 let
jo a při rozchodu jsem vracela všechny věci co mi daly
já v tom nevidím problém zavřít dveře za minulostí ![]()
@ChZuzka no já teda nevim ale za minulostí zavírám dvěře jinak, ale třeba je to tim, že sme se rozešli v pohodě…mmch mám manžela 15 let, ale svoje fotky se svýma dvěma bejvalýma mám pořád schovaný ve skříni a nikdy by mě prostě nenapadlo je vyhodit…nekoukám na ně, ale když jsem cca před rokem tu skříň vyklízela a na ty fotky mrkla, tak bylo fajn si zavzpomínat a to spíš tak nějak všeobecně i třeba ohledně mě, jak jsem byla o dost mladší a hubenější ![]()
Zakladatelko, tak já sem v tomdle trochu nekompromisní…
Nestrpím v mojí domácnosti fotky ŽÁDNÉ BÝVALÉ PARTNERKY, stejně tak ani mých, jestliže se rozhodnu pro život s někým jiným a společnou domácnost, v mém životě není prostor ani pro fotky partnerů z minulosti. (u rodičů mám schovaný album z první svatby a to je asi tak všechno).Vzpomínky nám nikdo nevezme, ani já je nechci nikomu brát, ale prostě moje podmínka je že jestliže chlap chce sdílet domácnost se mnou, nebudou tam ŽÁDNÝ fotky nějakých slečen..
Jinak, když se ke mě nynější partner nastěhoval, zálohoval si fotky na náš společněj disk-měl tam fotky z dovolený, (i nahý) smazala sem, oznámila mu to a řekla že jestli mu na nich záleží ať si sbalí saky paky a tahne za ex pro vzpomínky, neměl ani vztek, ani zlobu (i když sem to čekala) porušil v mém domě, moje pravidla, a přes toleranci jeho požadavků mi tohle přišlo nefér. Nelituju a smazala bych znova! Nedej bůh něco takovýho zkusit znova- todle je jediné co nikdy nepřenesu přes srdce a buďto to partner bude respektovat, nebo s ním nebudu
takže v tom nejsi sama ![]()
Příspěvek upraven 15.05.14 v 10:16
@brumdinka: no ono hodně záleží na rozchodu… já jsem třeba nezažila rozchod vpohodě
většinou ti synci nevěděli kam s ním dřív
a byly to dlouhodobé vztahy, jo já na tu dobu co jsem s nimi chodila tak vzpomínám jaká jsem byla hubená
jak vidím mojí fotku tak vím přesně se kterým jsem v tu dobu byla ![]()
@zzzjancena píše:Zakladatelko, tak já sem v tomdle trochu nekompromisní…
Nestrpím v mojí domácnosti fotky ŽÁDNÉ BÝVALÉ PARTNERKY, stejně tak ani mých, jestliže se rozhodnu pro život s někým jiným a společnou domácnost, v mém životě není prostor ani pro fotky partnerů z minulosti. (u rodičů mám schovaný album z první svatby a to je asi tak všechno).Vzpomínky nám nikdo nevezme, ani já je nechci nikomu brát, ale prostě moje podmínka je že jestliže chlap chce sdílet domácnost se mnou, nebudou tam ŽÁDNÝ fotky nějakých slečen..
Jinak, když se ke mě nynější partner nastěhoval, zálohoval si fotky na náš společněj disk-měl tam fotky z dovolený, (i nahý) smazala sem, oznámila mu to a řekla že jestli mu na nich záleží ať si sbalí saky paky a tahne za ex pro vzpomínky, neměl ani vztek, ani zlobu (i když sem to čekala) porušil v mém domě, moje pravidla, a přes toleranci jeho požadavků mi tohle přišlo nefér. Nelituju a smazala bych znova! Nedej bůh něco takovýho zkusit znova- todle je jediné co nikdy nepřenesu přes srdce a buďto to partner bude respektovat, nebo s ním nebudu
takže v tom nejsi sama
Příspěvek upraven 15.05.14 v 10:16
Tyjo, moc díky za tvůj příspěvek..
Ráda bych to také tak měla, protože to cítím naprosto stejně…
Asi fakt záleží na každém, někdo by fotky nikdy nesmazal, někdo je na to příšerně alergický…
@zzzjancena píše:Zakladatelko, tak já sem v tomdle trochu nekompromisní…
takže v tom nejsi sama
a tobě se líbí, že máš doma podpantofláka?
@brumdinka
aby mi někdo mazal moje fotky a vykřikovalo balení saků paků? to by dotyčná rychle skončila. ![]()
@WTFF jé mě se ten příspěvek omylem smazal..psala sem, že jí to zřejmě vyhovuje, že skáče jak píská ![]()
@WTFF píše:
a tobě se líbí, že máš doma podpantofláka?
Proč by měl být podpantoflák? Jenom proto, že respektuje to co ji vadí a přizpůsobil se tomu? A radši podpantofláka než někoho kdo má volnost a život jen podle sebe.. Takový pak snadno zahýbají..
@ChZuzka píše:
No musím říct že by mi to vadilojá jsem všechny fotky smazala nevím proč bych měla vzpomínat na někoho s kým mi to nevyšlo
a když chci vzpomínat tak nemusím mít fotky
a když fotky z gdovolené tak si nechám fotky okolí a mě samotné a ho vymažu
Protože jste spolu prožily pěkné chvíle.. A provázel tě doprovázel životem.. Znamená snad, že když to nevišlo tak to bylo celé k prdu, nebo dokonce ztracenej čas?
A co vlastně znamená, že by to vyšlo? Jako že budete mít děti a budete spolu až do smrti? To je to vyšlo?
@WTFF píše:
@brumdinka
aby mi někdo mazal moje fotky a vykřikovalo balení saků paků? to by dotyčná rychle skončila.
Myslím že by to bylo vzájemné… ![]()
@WTFF nemyslím že chlap kterej má hooodně koníčků a hodně pracovně mimo domov j podpantoflák
ale teorie VELICE zajímavá
Vztah je velice jednoduchý obchod „Něco za něco“ ![]()
@Honza 12 píše:
Protože jste spolu prožily pěkné chvíle.. A provázel tě doprovázel životem.. Znamená snad, že když to nevišlo tak to bylo celé k prdu, nebo dokonce ztracenej čas?A co vlastně znamená, že by to vyšlo? Jako že budete mít děti a budete spolu až do smrti? To je to vyšlo?
Ano, to je to vyšlo… ty zkrátka nechápeš, že to jsou „jenom“ fotky a že to nic pro mě a pro spoustu dalších žen vč. zakladatelky nic neznamená, když už s tím dotyčným nejsme.. Prostě vzpomínat můžem v hlavě a ne u nějakých fotek…
@ChZuzka píše:
@brumdinka: já myslela jako že když na ni je tak šup s ní do koše… a nejsem moc sentimentální takže se mi mazalo vážně dobřejinak jsem byla mladá ted mám přítele 6 let
jo a při rozchodu jsem vracela všechny věci co mi daly
já v tom nevidím problém zavřít dveře za minulostí
Ty jsi vracela věci???
Fakt?? No toto?
respektive Moje bydlici slecna cislo 1