Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak když to tady teď čtu tak bych musela jít okamžitě podat žádost o rozvod. Můj manžel měl svoji exku dokonce na webu. A to že amatérsky fotí by zakladatelka a spousta dalších asi taky nevydýchala. Co má na HDD neřeším. Je to jeho věc. Já vím jak se chová ke mě a k dětem. Tak a teď do mě
.
@Honza 12 píše:
Ty v tom hledáš logiku?
se z vás pominu…
já jen chci aby respektoval mé soukromí a netahal fotky z jeho minulosti do mého života,(žádnej chlap) prostě o nich nechci vědět, kdybych zjistila že je má schované někde doma, ano vadilo by mi to, a nejspíš na tolik že bych vztah ukončila, nejsme přeci děti, abychom zkoušeli co ten druhý vydrží a opakovali požadavky dokola
naštěstí už sme spolu docela dost dlouho na to abysme věděli z čeho bude „cirkus“ a z čeho ne, ale na počátku vztaho to prostě nevíš, jen když se to neřeší hned, toho druhého to sžírá ze vnitř ![]()
@Honza 12 píše:
Já nevím.. asi bych se těžko dostal někam dál do vztahu s někým, kdo má tak jinej pohled na svět. Ale když už by to tak bylo tak možná za mě je lepší i se rozejít. Dokuď v tom nejsou děti.. Co když bych si chtěl, s některou bývalou partnerkou zajít na kafčo?… To by teda pak bylo… Pfff
Proč by si měl se svou bývalkou chodit na kafčo?? To se přece nedělá…
cítím další rozbouřenou diskuzi ![]()
Kolik ti je, že tě baví tohle řešit?
Já mám taky v šuplíku nějaké staré fotky. Cíleně si je tedy neprohlížím, spíš když na ně náhodou narazím. Přesto bych je nevyhodila
Nezlob se, ale takhle ze sebe před přítelem zbytečně děláš hysterku ![]()
@Honza 12 přesně, ale jak to tady tak čtu - velmi dobře jsem si vybrala ![]()
@Anonymní píše:
Mě na tom vadí to, že si nemůže zavzpomínat ve své hlavě, ale potřebuje k tomu hmatatelný důkaz a na tom mi vadí to, že čumí na svou bývalku a vzpomíná jak se třeba na téhle fotce krásně pomilovali na pláži při západu slunce… vážně nemusím vědět, že přítel vzpomíná u fotek, že mu to nestačí v hlavě…
Hele pro mě je to jedno. Stejně partnerka vzpomíná. Tak nevidím rozdíl jestli nad fotkou, nebo jen v hlavě.. Nejsem tak naivní. abych si myslel že nevzpomíná kor pokuď měla fajn partnera. Tak je jasný že si klidně může vzpomenout i na milování na pláži..
Ale je přece semnou, protože se mnou chce být.. Tak ať si klidně zavzpomíná.. Ale dík za menší odhalení tvého myšlení.. Třeba se to bude jednou hodit..
@Baby86 píše:
Kolik ti je, že tě baví tohle řešit?Já mám taky v šuplíku nějaké staré fotky. Cíleně si je tedy neprohlížím, spíš když na ně náhodou narazím. Přesto bych je nevyhodila
Nezlob se, ale takhle ze sebe před přítelem zbytečně děláš hysterku
Nebaví mě tohle řešit a dělám histerku, protože jsem mu jasně řekla, že nestrpím aby měl schované fotky nějakých svých ex a on mi řekl, že žádné fotky nemá tudíš mi lhal… měl se zachovat aspoň jako chlap a říct na to svůj názor, jak třeba Honza 12…
@Hanka1 píše:
jak ty muzes vedet kolik jsem mela vztahu, vekove bych totiz mozna mohla byt tvoje matka, nevdavala jsem se zrovna ve dvaceti
mne by zajimalo s kolika partnery si zila ty, kdyz si takova expertka na soukromi a omezovani druheho
máš názory právě jako moje kamarádka (mimojiné ve věku mé matky
) ale jestli je ti 60
to si se vdávala opravdu pozdě
a její střídá mladé milenky jako ponožky
nepřeju nikomu nic špatnýho, ale být moc hodný a tolerantní je někdy spíš na škodu…
jinak žiju s 5 tým chlapem, to není tajemství ![]()
@Honza 12 píše:
Hele pro mě je to jedno. Stejně partnerka vzpomíná. Tak nevidím rozdíl jestli nad fotkou, nebo jen v hlavě.. Nejsem tak naivní. abych si myslel že nevzpomíná kor pokuď měla fajn partnera. Tak je jasný že si klidně může vzpomenout i na milování na pláži..Ale je přece semnou, protože se mnou chce být.. Tak ať si klidně zavzpomíná.. Ale dík za menší odhalení tvého myšlení.. Třeba se to bude jednou hodit..
No já teda nevím, kdy partner vzpomíná nebo nevzpomíná na svoje bývalky, když o tom nevím, tak je to milionkrát lepší, než když bych věděla že vzpomíná u fotek… a co ty víš, třeba se nad nějakou uspokojil, když se na to díval večer bez mé přítomonsti…
@Honza 12 píše:
Já nevím.. asi bych se těžko dostal někam dál do vztahu s někým, kdo má tak jinej pohled na svět. Ale když už by to tak bylo tak možná za mě je lepší i se rozejít. Dokuď v tom nejsou děti.. Co když bych si chtěl, s některou bývalou partnerkou zajít na kafčo?… To by teda pak bylo… Pfff
jo a ty si určitě jeden z těch co by dělal cirkus kdyby si na kafčo s bývalým zašla tvoje partnerka… viď..
![]()
@Mishelka27 píše:
Proč by si měl se svou bývalkou chodit na kafčo?? To se přece nedělá…cítím další rozbouřenou diskuzi
Néé nic nechci rozbouřit.. Mě prostě příjde v pohodě když moje partnerka, nebo já půjdem s bývalím bývalou občas na kafčo.. Co na tom je? Pokuď ho náhodou ještě pořád miluje, a chce ho do postele. Tak by to udělala, třebas tak že bych o tom nevěděl.. A já nemůžu nikomu přikázat aby mě miloval.. Takže ji pustím, a věřím, že jsem ten já, se kterým chce být a nepodvede mě… Když jo tak pak to pro ni bude mít následky…
@Anonymní píše:
Nebaví mě tohle řešit a dělám histerku, protože jsem mu jasně řekla, že nestrpím aby měl schované fotky nějakých svých ex a on mi řekl, že žádné fotky nemá tudíš mi lhal… měl se zachovat aspoň jako chlap a říct na to svůj názor, jak třeba Honza 12…
a už je to tu zase histerka s měkkým i… ![]()
ten tvůj přítel stojí evidentně za prd a to, že to tu řešíš a rozčiluješ se je ztráta času - pošli jej k vodě a najdi se někoho slušného kdo si nedělá sbírku trofejí
@Mishelka27 píše:
Proč by si měl se svou bývalkou chodit na kafčo?? To se přece nedělá…cítím další rozbouřenou diskuzi
on by chtěl a mohl, ale jeho partnerka určitě ne…
![]()
@AdelkaMala píše:
a už je to tu zase histerka s měkkým i…ten tvůj přítel stojí evidentně za prd a to, že to tu řešíš a rozčiluješ se je ztráta času - pošli jej k vodě a najdi se někoho slušného kdo si nedělá sbírku trofejí
Ano je
pak až vychladl se mi omluvil a vše mi vrátil.. já to samozřejmě nechtěla, ale byl tam tak nádherný prstýnek tak jsem si to vzala zpátky.