Můj přítel měl/má spousty fotek svých ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2800
15.5.14 13:50
@Anonymní píše:
No on to měl zamčený od začátku našeho vztahu.. Samozřejmě že když bych mu řekla, že potřebuju na PC tak mě tam pustí, ale že by ho nechal třeba zaplí v jeho nepřítomnosti to ne, vždycky se odhlašuje… :nevim: a když jsem se ho jednou zeptala, proč se odhlašuje, že ho má nechat buď zaplí nebo ho rovnou vypnout tak mi cosi řekl že to je jeho věc.. a zeptala jsem se ho jestli to je kvůli mě, abych mu tam nemohla šmejdit tak řekl že ne… :nevim:

a nemá tam i pracovní věci? :think: že by tam měl něco „tajnýho“? no esi ne tak je to dost divný… :nevim: my si teda pc odhlašujeme taky, ale hesla vzájemně víme, ale můj má třeba ext. disk, kterej zaheslovaný mít musí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 14:02
@zzzjancena píše:
a nemá tam i pracovní věci? :think: že by tam měl něco „tajnýho“? no esi ne tak je to dost divný… :nevim: my si teda pc odhlašujeme taky, ale hesla vzájemně víme, ale můj má třeba ext. disk, kterej zaheslovaný mít musí. :think:

Ne nemá tam tajný věci.. Minulý týden jsem ho poprosila aby mi zapl PC a na to mi řekl „vždyť heslo znáš“ tak jsem mu řekla a z kama bych ho asi tak měla znát… Si asi myslel, že když si tam dává heslo tak že mu stojím za zádama bo co..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.14 14:02

Oprava: Ne nemá tam pracovní věci… Má ale nejsouo tajný…

• Citovat
  • Upravit
360
15.5.14 16:25
@Mishelka27 píše:
Ano, to je to vyšlo… ty zkrátka nechápeš, že to jsou „jenom“ fotky a že to nic pro mě a pro spoustu dalších žen vč. zakladatelky nic neznamená, když už s tím dotyčným nejsme.. Prostě vzpomínat můžem v hlavě a ne u nějakých fotek…

Kdyby to byly „jenom“ fotky, tak o nic není celé tohle vlákno. Pokud to ale jsou „jenom“ fotky, mávnl bych nad tím rukou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
15.5.14 20:26

Mě se líbí, jak tu všichni dělají ze ženských hysterky. Já kdyybych se dívala na nahé fotky svých ex., tak mě manžel zabije. A to já bych se zas koukla. :oops:
Podle mě je strašný rozdíl v tom, jestli jsou to fotky z dovolené, nebo vyloženě akty, takže asi tak.

• Citovat
  • Upravit
Mishelka27
16.5.14 08:02
@Ford Prefect píše:
Kdyby to byly „jenom“ fotky, tak o nic není celé tohle vlákno. Pokud to ale jsou „jenom“ fotky, mávnl bych nad tím rukou :)

„Jenom“ fotky se z toho pro mě stávají v den, kdy skončí naše partnerství. ;)

• Citovat
  • Upravit
985
16.5.14 09:00

Wau, teda koukam, kolik se tu vyrojilo tolerantnich a s fotkami obcas vzpominajich partneru… :lol: :mrgreen:
Vam by skutecne nevadilo, kdyby vas partner mel fotky nekolika nahych holek, se kterymi drive spal? 8o 8o Nastesti mame v tomhle s partnerem jasno..Vim, ze ma fotky svych Ex prave z dovolenych a rodinnych oslav, stejne jako ja..Obcas zajdem s ex na kafe..Tohle vsechno si tolerujem..Ale NAHE fotky??? 8o Tak v tom jsem tedy stejne razantni jako @zzzjancena Taky to mame nastavene tak, ze pokud nam neco vadi ci nas neco trapi, snazime se to bud uplne eliminovat nebo aspon nejak zmirnit..Tolerance ano, ale ne v pripade, kdy budu tolerovat a vnitrne se trapit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.14 17:09

podobnost s vrahy

To bude určitě úchylný si takto majetnicky schovávat své trofeje. To dělá většina masových-serových vrahů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
4.12.14 07:36
@irena.skalickova píše:
To bude určitě úchylný si takto majetnicky schovávat své trofeje. To dělá většina masových-serových vrahů…

Výkřik do tmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.12.14 11:34
@irena.skalickova píše:
To bude určitě úchylný si takto majetnicky schovávat své trofeje. To dělá většina masových-serových vrahů…

Ty už to prosím te nehul!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
4.12.14 11:39
@irena.skalickova píše:

Jsem masovy vrah :pankac: :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
411
4.12.14 12:39

Ja mam take doma fotku meho ex kde je nahy a dokonce mu stoji. :lol: :lol: Ted po letech jsem ji nahodou vystrachala a s moji mamcou jsme se nad ni pekne zasmali. No ale vyhazovat se mi ji nechce, ale mam v planu mu ji vratit, az bude prilezitost. Prijde mi nevhodne, abych ji mela a na druhe strane mi to prijde skoda ji vyhodit. Bylo to jeste pred tim nez sel na vojnu a to uz je vice jak 20 let. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
4.12.14 13:49
@hradnipani píše:
Ja mam take doma fotku meho ex kde je nahy a dokonce mu stoji. :lol: :lol: Ted po letech jsem ji nahodou vystrachala a s moji mamcou jsme se nad ni pekne zasmali. No ale vyhazovat se mi ji nechce, ale mam v planu mu ji vratit, az bude prilezitost. Prijde mi nevhodne, abych ji mela a na druhe strane mi to prijde skoda ji vyhodit. Bylo to jeste pred tim nez sel na vojnu a to uz je vice jak 20 let. :D

a jéje takže máme očekávat založení nové diskuse na téma „Ex mého přítele donesla fotku, nevím, co mám dělat“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
21.8.15 13:13

Je prostě třeba se mít na pozoru.. :( :) - ODKAZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.21 17:40

Nahé fotky a video sex s ex

Zdravím,

Zrovna jsem byla na našem pc a narazila na nahé fotky ex. Těhotenské bříško její prsay a jeho úd v ní a její přirození.
A další nahé fotky ve sprše, a před 4 lety než se narodilo naše druhé dítě tak jsem našla i video sexu, ale jejich přirození její vzdechy a obličej.
Proč to tam manžel má?

Dobře kel6 exmanzelku a sní má 32lete dítě, měl expritelkyni a s ní 15 lete dítě a teď má mě mladou holku naše děti 3 roky a 6 let a myslí si, že mladá holka na to nepřijde.

Zajímavé, že exmanzelku nemá

No naše nahé fotky našeho sexu a mě tam má.

Kamarádka tvrd, že to je jeho úchylka. Každý muz má uchylku.

Ja jsem mladá 25 on 55 a je to můj první vážný vůbec první vztah. Dětské se nepočítají.
Takže nejsem ve vztahu tak zkušená jako on.

Ale bolí mě to a je mi to divné, že to tam má. :oops: :pocitac: :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí