Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No on to měl zamčený od začátku našeho vztahu.. Samozřejmě že když bych mu řekla, že potřebuju na PC tak mě tam pustí, ale že by ho nechal třeba zaplí v jeho nepřítomnosti to ne, vždycky se odhlašuje…a když jsem se ho jednou zeptala, proč se odhlašuje, že ho má nechat buď zaplí nebo ho rovnou vypnout tak mi cosi řekl že to je jeho věc.. a zeptala jsem se ho jestli to je kvůli mě, abych mu tam nemohla šmejdit tak řekl že ne…
a nemá tam i pracovní věci?
že by tam měl něco „tajnýho“? no esi ne tak je to dost divný…
my si teda pc odhlašujeme taky, ale hesla vzájemně víme, ale můj má třeba ext. disk, kterej zaheslovaný mít musí. ![]()
@zzzjancena píše:
a nemá tam i pracovní věci?že by tam měl něco „tajnýho“? no esi ne tak je to dost divný…
my si teda pc odhlašujeme taky, ale hesla vzájemně víme, ale můj má třeba ext. disk, kterej zaheslovaný mít musí.
Ne nemá tam tajný věci.. Minulý týden jsem ho poprosila aby mi zapl PC a na to mi řekl „vždyť heslo znáš“ tak jsem mu řekla a z kama bych ho asi tak měla znát… Si asi myslel, že když si tam dává heslo tak že mu stojím za zádama bo co..
@Mishelka27 píše:
Ano, to je to vyšlo… ty zkrátka nechápeš, že to jsou „jenom“ fotky a že to nic pro mě a pro spoustu dalších žen vč. zakladatelky nic neznamená, když už s tím dotyčným nejsme.. Prostě vzpomínat můžem v hlavě a ne u nějakých fotek…
Kdyby to byly „jenom“ fotky, tak o nic není celé tohle vlákno. Pokud to ale jsou „jenom“ fotky, mávnl bych nad tím rukou ![]()
Mě se líbí, jak tu všichni dělají ze ženských hysterky. Já kdyybych se dívala na nahé fotky svých ex., tak mě manžel zabije. A to já bych se zas koukla. ![]()
Podle mě je strašný rozdíl v tom, jestli jsou to fotky z dovolené, nebo vyloženě akty, takže asi tak.
@Ford Prefect píše:
Kdyby to byly „jenom“ fotky, tak o nic není celé tohle vlákno. Pokud to ale jsou „jenom“ fotky, mávnl bych nad tím rukou
„Jenom“ fotky se z toho pro mě stávají v den, kdy skončí naše partnerství. ![]()
Wau, teda koukam, kolik se tu vyrojilo tolerantnich a s fotkami obcas vzpominajich partneru…
![]()
Vam by skutecne nevadilo, kdyby vas partner mel fotky nekolika nahych holek, se kterymi drive spal?
Nastesti mame v tomhle s partnerem jasno..Vim, ze ma fotky svych Ex prave z dovolenych a rodinnych oslav, stejne jako ja..Obcas zajdem s ex na kafe..Tohle vsechno si tolerujem..Ale NAHE fotky???
Tak v tom jsem tedy stejne razantni jako @zzzjancena Taky to mame nastavene tak, ze pokud nam neco vadi ci nas neco trapi, snazime se to bud uplne eliminovat nebo aspon nejak zmirnit..Tolerance ano, ale ne v pripade, kdy budu tolerovat a vnitrne se trapit.. ![]()
To bude určitě úchylný si takto majetnicky schovávat své trofeje. To dělá většina masových-serových vrahů…
@irena.skalickova píše:
To bude určitě úchylný si takto majetnicky schovávat své trofeje. To dělá většina masových-serových vrahů…
Výkřik do tmy?
@irena.skalickova píše:
Ty už to prosím te nehul!!! ![]()
@irena.skalickova píše:
Jsem masovy vrah
![]()
Ja mam take doma fotku meho ex kde je nahy a dokonce mu stoji.
Ted po letech jsem ji nahodou vystrachala a s moji mamcou jsme se nad ni pekne zasmali. No ale vyhazovat se mi ji nechce, ale mam v planu mu ji vratit, az bude prilezitost. Prijde mi nevhodne, abych ji mela a na druhe strane mi to prijde skoda ji vyhodit. Bylo to jeste pred tim nez sel na vojnu a to uz je vice jak 20 let. ![]()
@hradnipani píše:
Ja mam take doma fotku meho ex kde je nahy a dokonce mu stoji.![]()
Ted po letech jsem ji nahodou vystrachala a s moji mamcou jsme se nad ni pekne zasmali. No ale vyhazovat se mi ji nechce, ale mam v planu mu ji vratit, az bude prilezitost. Prijde mi nevhodne, abych ji mela a na druhe strane mi to prijde skoda ji vyhodit. Bylo to jeste pred tim nez sel na vojnu a to uz je vice jak 20 let.
a jéje takže máme očekávat založení nové diskuse na téma „Ex mého přítele donesla fotku, nevím, co mám dělat“ ![]()
Zdravím,
Zrovna jsem byla na našem pc a narazila na nahé fotky ex. Těhotenské bříško její prsay a jeho úd v ní a její přirození.
A další nahé fotky ve sprše, a před 4 lety než se narodilo naše druhé dítě tak jsem našla i video sexu, ale jejich přirození její vzdechy a obličej.
Proč to tam manžel má?
Dobře kel6 exmanzelku a sní má 32lete dítě, měl expritelkyni a s ní 15 lete dítě a teď má mě mladou holku naše děti 3 roky a 6 let a myslí si, že mladá holka na to nepřijde.
Zajímavé, že exmanzelku nemá
No naše nahé fotky našeho sexu a mě tam má.
Kamarádka tvrd, že to je jeho úchylka. Každý muz má uchylku.
Ja jsem mladá 25 on 55 a je to můj první vážný vůbec první vztah. Dětské se nepočítají.
Takže nejsem ve vztahu tak zkušená jako on.
Ale bolí mě to a je mi to divné, že to tam má.
![]()