Přítelovi dělá problém pohlídat své dítě

11
14.5.14 12:41

přítelovi dělá problém pohlídat své dítě

Ahoj maminky mám doma 5. měsíčního chlapečka a přítel i když ho má moc rád tak mu dělá problém ho pohlídat i na 15 min něž dojdu s pejskem ven, vždy je otrávenej, že ho musí pohlídat, už nevím co s ním strašně mě štve, už jsem mu to několikrát říkala a on že to není pravda… tak prosím o radu.. jak na něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6842
14.5.14 12:45

V prvé řadě mě napadá, že v 5 mesících je pozdě :roll: měla jsi mu dítě vrazit do ruky hned v prvním týdnu, ať se zapojí :roll:
Co mu vadí, být s ním sám? bojí se, že to nezvládne, nebo mu dítě narušuje jeho klid?
postará se o něj jindy přebalí, vykoupe, převlíkne? hraje si s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.5.14 12:46

Naše mimino (6m+) zase hrozně řve, když hlídá tatínek a ten to s ním prostě neumí, takže taky nechce hlídat.. ono dost chlapů prostě na mimina není stavěno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10138

Tak at jde se psem on, když ho nemůže pohlídat..
jinak měla jsem doma kdysi to samé… naštěstí došlo v výměně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317

Nechat mu na krku dítě a odejít. U nás je to normální, že děti nechám tatínkovi a jdu si po svém. Hodinu, dvě pohlídá úplně v pohodě. Po dobu kojení jsem teda vždy někde poblíž (jiný pokoj, zahrada, procházka okolo baráku atd.), abych se mohla ihned vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.5.14 12:47
@sandy3 píše:
Ahoj maminky mám doma 5. měsíčního chlapečka a přítel i když ho má moc rád tak mu dělá problém ho pohlídat i na 15 min něž dojdu s pejskem ven, vždy je otrávenej, že ho musí pohlídat, už nevím co s ním strašně mě štve, už jsem mu to několikrát říkala a on že to není pravda… tak prosím o radu.. jak na něj…

Otrávenej? tak tohle mi hlava nebere 8o Snad jste to dítě chtěli oba ne? Tak ať se chlapec taky trochu stará…já bych mu teda pěkně zvedla mandle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.5.14 12:48

Oni né všichni chlapi jsou na tyhle malý mimča. Počkej, až malý trošku odroste a snad bude líp, ale teda nevím, když mu dělá takový problém pohlídat i 15 minut. :nevim:

Mmch proč nejde se psem on, když nechce hlídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
14.5.14 12:50

Nedej se. Je to jeho dítě, takže to není hlídání, ale péče o vlastního syna. Já bych asi dobu pobytu mimo domov prodlužovala, zasloužís si být chvíli sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 12:52

U nás to samé. Maximálně 5minut pohlídat než jsem se vysprchovala, ale jinak nic. Nejde to..jeho oblíbená slova. Hodně mu hrálo do karet že jsem kojila, často a nepravidelně. Obvykle se tvrdí, že někteří chlapi to s miminy neumí, že si najdou vztah a činnosti až jsou starší. To na jednu stranu je pravda, ale i k tomuhle musí mít motivaci. Když měly děti 3 a 1 rok, nemohl je hlídat ani hodinu, abych si zašla v klidu nakoupit. Prostě mi řekl, že se to nedá, že to je moc náročné. A že nemám nárok chodit ven se bavit ani být unavená, protože být doma s dětmi je leháro. Momentálně jsme v rozvodovém řízení..a ejhle..najednou motivace byla..a už se i snaží, dětem jsou 4 a 2 roky a jeden den s nima zvládne.
Já být tebou tak s ním promluvím naprosto otevřeně..že potřebuješ mít taky čas na sebe, a že jinak než že s dítětem bude, a bude o něj pečovat, se mezi nimi vztah nevytvoří, a že jen tak samo do sebe to později taky lepší nebude.

• Citovat
  • Upravit
11439
14.5.14 12:52

Třeba mu to nejde, dítě třeba řve a on neví, co dělat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.5.14 12:54
@sandy3 píše:
Ahoj maminky mám doma 5. měsíčního chlapečka a přítel i když ho má moc rád tak mu dělá problém ho pohlídat i na 15 min něž dojdu s pejskem ven, vždy je otrávenej, že ho musí pohlídat, už nevím co s ním strašně mě štve, už jsem mu to několikrát říkala a on že to není pravda… tak prosím o radu.. jak na něj…

No tak bude otrávenej. Ty se trochu vyvětráš a když on bude mít kecy, napiš si to do kalendáře a příště až bude říkat, že to není pravda, nalistuj kalendář. Je to sice blbost, ale s některýma to jinak nejde. A se psem ven choď. Potřebuješ taky chvilku sama pro sebe bez dítěte za zády. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14.5.14 12:55

To znam…pritel dcerku miluje, ale co se tyka hlidani, mam doma to same. Neni to o tom, ze by ji nechtel pohlidat, ale boji se, ze to asi nezvladne, co kdyby zacala plakat, atd… Nechce ji oblikat/vyslikat, protoze ma strach, ze ji ublizi, neb nema ten spravny cit, atd… Az bude dcera vetsi, problem v hlidani jiste nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.5.14 12:56

Prostě mi řekl, že se to nedá, že to je moc náročné. A že nemám nárok chodit ven se bavit ani být unavená, protože být doma s dětmi je leháro.

To je taky dobrý a dost často se to opakuje. Pro chlapa je to náročné, pro ženu leháro. :zed: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
32920
14.5.14 12:56

@vlezdo.prdelka podle mě bude. Musí s ezačít odmalička, pak to jde velmi ztuha. A když se chlap bojí a nemá zájem to zkoušet a učit se (copak my jsme jako matky všechno hned uměly? nebály jsme se?) tak si na to zvykne, a později se může o to víc vymlouvat. Trénink dělá mistra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.5.14 12:58
@vlezdo.prdelka píše:
To znam…pritel dcerku miluje, ale co se tyka hlidani, mam doma to same. Neni to o tom, ze by ji nechtel pohlidat, ale boji se, ze to asi nezvladne, co kdyby zacala plakat, atd… Nechce ji oblikat/vyslikat, protoze ma strach, ze ji ublizi, neb nema ten spravny cit, atd… Az bude dcera vetsi, problem v hlidani jiste nebude…

Tak ať ti to vyjde. Myslím, že spíše ne. Proč to některý chlap zvládne a jiný ne? Protože prostě nechce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky