Přítelovi dělá problém pohlídat své dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25207
14.5.14 18:58

@sandy3 To mě napadlo… tak uvidíš, co ti poradí ostatní… já chlapům neuměla nikdy moc promlouvat… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
14.5.14 19:53

Dneska mi chlap řekl, že na začátku jsem prý byla milejší, prý jsem toho po něm tolik nechtěla :mrgreen: chudák musel jít se psem a uvařit mi kafe :mrgreen:
před pár měsíci jsem zakládala podobnou diskuzi, stačila tvrdší ruka a hned je líp..nenechej sebou orat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.5.14 07:34

@blumen no máš pravdu přítel je o něco mladší než já… ale chybu jsem udělala já že jsem mu dala tolik volnosti… včera koupal sice s nafouknutou pusou ale koupal poprvé… no budu ho častěji úkolovat snad to zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.5.14 07:35

@dendule4 no tak to je hrozný neštěstí.. ale aspon ho úkoluješ já začnu taky…
jinak bych se z toho už zbláznila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.5.14 08:21
@sandy3 píše:
@blumen no máš pravdu přítel je o něco mladší než já… ale chybu jsem udělala já že jsem mu dala tolik volnosti… včera koupal sice s nafouknutou pusou ale koupal poprvé… no budu ho častěji úkolovat snad to zabere…

A hezky ho pochval. Mě to taky nejde jen tak z úst, ale prý to dělá divy. A´t si připadá důležitě.

• Citovat
  • Upravit
11
15.5.14 08:40

@Kobliha51 zkusím to…ale nevím.. nejvíc mě rozčiluje že to neudělá sám od sebe… ale zkusím chválit…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.5.14 08:50

@sandy3 Hele, zas po něm nemůžeš chtít přes noc obrat o 180 stupňů. Můžeš chválit i nepřímo: řekneš dítěti - „To tě umí ale tatínek krásně koupat, s tatínkem je to větší zábava než s mámou, že jo?“ Když se do teď nezajímal a ty jsi ho nezapojovala, tak má zatí, asi spíš jen mlhavou představu o tom, co to dítě potřebuje. Já taky sama od sebe nekontroluji olej v autě, až když na mě někde na cestě začne řvát kontrolka, přitom vím, že jednou za čas by se to zkouknout mělo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.5.14 09:27
@sandy3 píše:
@Kobliha51 zkusím to…ale nevím.. nejvíc mě rozčiluje že to neudělá sám od sebe… ale zkusím chválit…:)

Většina chlapů dělá sám od sebe jen to, co ho baví a nebo je ta práce vidět. Jinak to nevidí. Jestli jinak je to doma v pořádku, tak ho trochu popostrč a uvidíš, že to půjde. Burana k ničemu nedonutíš i kdybys ho postrčila vidlema, ale to nebude váš případ. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
85466
15.5.14 09:31

@sandy3 ten muj je stejny, jsem rada, ze aspon udela veci, kdyz mu to reknu nebo napisu ;) ale vlastni aktivitu uz od nej neocekavam, proste je takovy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
15.5.14 09:37

Mojmu chlapovi tiez musim povedat, ze treba nieco urobit. Mne sa osvedcuje povedat, ze: treba vylozit mycku a povesat pradlo, co z toho mozes urobit ty? Nie je hajzlik, ze by nepovedal ze nic, lebo ved to je spolocna domacnost, tak si nieco vyberie s tym, ze si da este chvilku odklad, kym si docita, oddychne a tak, ale spravi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.5.14 08:50

Dámy tak koukám že to máme všechny doma dost podobné teda aspon většina… jinak já ho sem tam i pochválím to ne že ne…:) no dnes budeme zase koupat…:) a chci aby u toho aspon dnes asistoval když minule koupal..:)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí