Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer přeji,
jdu si sem pro radu od těch co mají nebo měli zkušenost s nějakou seznamkou. Kde jste třeba našli toho pravého s kým teď jste. Ptám se, protože můj starší bratr je tak nějak neustále na ocet a na krku naší mamce. Je registrovaný kdesi na xchatu, kde si cca před 4 rokama nabrnkl jednu slečnu, ale byla to asi měsíční záležitost. Není zrovna ideál všech žen, takže nějaké bary a diskotéky neobíhá.
Takže má otázka zní: Znáte nějakou dobrou seznamku na internetu? Kde to není jen samá puberťačka? Už jsem trochu googlila, ale spíš mě zajímá vaše zkušenost.
Pokud se vám to zdá přihlouplé nebo vás to otravuje, tak nereagujte. Děkuji ![]()
www.stesti.cz
Platis za registraci stovku a odpada dost „nespolehlivych“ lidi. Mam z tama chlapa, mimochodem ![]()
@Barca12345 píše:
www.stesti.cz
Platis za registraci stovku a odpada dost „nespolehlivych“ lidi. Mam z tama chlapa, mimochodem
děkuji, už se na to dívám. Peníze nejsou překážka a stovka si myslim že je uplně v pohodě
@Zabak_kvak píše:
děkuji, už se na to dívám. Peníze nejsou překážka a stovka si myslim že je uplně v pohodě
Snad se brachovi zadari, nikdo neni rad sam :-/
@Zabak_kvak mám ségru a je na tom podobně, mamce na krku. Je asi na 150 seznamkách a nic, takže to taky není záruka. Ale přeju ať to bráchovi vyjde. Mám obavy, že u ségry už to tak zůstane. To už je větši pravděpodobnost, že si někoho najde máma ![]()
@Barca12345 to je nějaká novinka ne,100,– za registraci? To dřív nebylo. Mimochodem, já se na této seznamce pěkně spálila…ale to se může stát na všech
@květ_bezu píše:
@Zabak_kvak mám ségru a je na tom podobně, mamce na krku. Je asi na 150 seznamkách a nic, takže to taky není záruka. Ale přeju ať to bráchovi vyjde. Mám obavy, že u ségry už to tak zůstane. To už je větši pravděpodobnost, že si někoho najde máma
Ani nerandi? ![]()
@maraida píše:
@Barca12345 to je nějaká novinka ne,100,– za registraci? To dřív nebylo. Mimochodem, já se na této seznamce pěkně spálila…ale to se může stát na všech
Ja nevim, uz je to nejake dva roky, nebo kolik!!! Predtim se neplatilo?
Jak ses spalila? To me mrzi
Ale jak rikas, spalit se muzes, i kdyz druheho potkas osobne ![]()
@Zabak_kvak já se s manželem seznámila na Seznamce. Další dobrá je třeba Lidé. cz
@Barca12345 píše:
Ja nevim, uz je to nejake dva roky, nebo kolik!!! Predtim se neplatilo?Jak ses spalila? To me mrziAle jak rikas, spalit se muzes, i kdyz druheho potkas osobne
Já tam byla registrovaná už někdy před 6 lety a to se nic neplatilo.
Z dotyčného se vyklubal pěkný podvodník ![]()
Já s mým chlapem na lide.cz..at zkusí jště ted nové www.chatujme.cz ,nezavazne pokeca a uvidi:)
Já našla na Badoo…ale nedoporučuju tuhle seznamku
po týdnu jsem z ni zmizela…a „on“ si mě našel na FB…a na Lidé. cz (ta byla dobrá, teď jí změnili a stojí to za prd…)
A zkušenosti třeba s edarling? znám to z tv, ale nevim co je to zač.. Nejsem si jistá jestli na lide.cz náhodou už není.. Nechci za něj někoho hledat já, možná to tak ale vypadá
.. On ženskou chce. Kolikrát má depku, když vidí že se mu párují kámoši a on je pátý kolo u vozu.. Možná jeden velkej problém bude, že je děsně vybíravej a to si myslim že on právě nemůže.. ![]()
Jo, tak jestli by chtel milou, prsatou, blondatou hubenou, inteligentni, skvelou, bohatou, hodnou, usmevavou, prijemnou, pracovitou a jeste k tomu poradnou, to se mu hledani mozna prodlouzi ![]()
Zvlast, pokud neni dokonaly i on sam, ze ![]()