Osvědčená seznamka

193
13.5.14 20:39

Osvědčená seznamka

Hezký večer přeji,
jdu si sem pro radu od těch co mají nebo měli zkušenost s nějakou seznamkou. Kde jste třeba našli toho pravého s kým teď jste. Ptám se, protože můj starší bratr je tak nějak neustále na ocet a na krku naší mamce. Je registrovaný kdesi na xchatu, kde si cca před 4 rokama nabrnkl jednu slečnu, ale byla to asi měsíční záležitost. Není zrovna ideál všech žen, takže nějaké bary a diskotéky neobíhá.
Takže má otázka zní: Znáte nějakou dobrou seznamku na internetu? Kde to není jen samá puberťačka? Už jsem trochu googlila, ale spíš mě zajímá vaše zkušenost.

Pokud se vám to zdá přihlouplé nebo vás to otravuje, tak nereagujte. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
13.5.14 20:46

www.stesti.cz
Platis za registraci stovku a odpada dost „nespolehlivych“ lidi. Mam z tama chlapa, mimochodem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.5.14 20:52
@Barca12345 píše:
www.stesti.cz
Platis za registraci stovku a odpada dost „nespolehlivych“ lidi. Mam z tama chlapa, mimochodem :-)

děkuji, už se na to dívám. Peníze nejsou překážka a stovka si myslim že je uplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.14 20:54
@Zabak_kvak píše:
děkuji, už se na to dívám. Peníze nejsou překážka a stovka si myslim že je uplně v pohodě

Snad se brachovi zadari, nikdo neni rad sam :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.5.14 20:54

@Zabak_kvak mám ségru a je na tom podobně, mamce na krku. Je asi na 150 seznamkách a nic, takže to taky není záruka. Ale přeju ať to bráchovi vyjde. Mám obavy, že u ségry už to tak zůstane. To už je větši pravděpodobnost, že si někoho najde máma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.5.14 20:57

@Barca12345 to je nějaká novinka ne,100,– za registraci? To dřív nebylo. Mimochodem, já se na této seznamce pěkně spálila…ale to se může stát na všech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.14 20:57
@květ_bezu píše:
@Zabak_kvak mám ségru a je na tom podobně, mamce na krku. Je asi na 150 seznamkách a nic, takže to taky není záruka. Ale přeju ať to bráchovi vyjde. Mám obavy, že u ségry už to tak zůstane. To už je větši pravděpodobnost, že si někoho najde máma :zed:

Ani nerandi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.14 20:58
@maraida píše:
@Barca12345 to je nějaká novinka ne,100,– za registraci? To dřív nebylo. Mimochodem, já se na této seznamce pěkně spálila…ale to se může stát na všech

Ja nevim, uz je to nejake dva roky, nebo kolik!!! Predtim se neplatilo?

Jak ses spalila? To me mrzi :-( Ale jak rikas, spalit se muzes, i kdyz druheho potkas osobne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.5.14 20:58

@Zabak_kvak já se s manželem seznámila na Seznamce. Další dobrá je třeba Lidé. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.5.14 21:00
@Barca12345 píše:
Ja nevim, uz je to nejake dva roky, nebo kolik!!! Predtim se neplatilo?Jak ses spalila? To me mrzi :-( Ale jak rikas, spalit se muzes, i kdyz druheho potkas osobne :,(

Já tam byla registrovaná už někdy před 6 lety a to se nic neplatilo.
Z dotyčného se vyklubal pěkný podvodník :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.5.14 21:01

Já s mým chlapem na lide.cz..at zkusí jště ted nové www.chatujme.cz ,nezavazne pokeca a uvidi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
13.5.14 21:03

Já našla na Badoo…ale nedoporučuju tuhle seznamku :roll: po týdnu jsem z ni zmizela…a „on“ si mě našel na FB…a na Lidé. cz (ta byla dobrá, teď jí změnili a stojí to za prd…)

• Citovat
  • Upravit
4190
13.5.14 21:03

Já měla profil na rande.cz …našla jsem si tam manžela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.5.14 21:05

A zkušenosti třeba s edarling? znám to z tv, ale nevim co je to zač.. Nejsem si jistá jestli na lide.cz náhodou už není.. Nechci za něj někoho hledat já, možná to tak ale vypadá :mrgreen:.. On ženskou chce. Kolikrát má depku, když vidí že se mu párují kámoši a on je pátý kolo u vozu.. Možná jeden velkej problém bude, že je děsně vybíravej a to si myslim že on právě nemůže.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.5.14 21:07

Jo, tak jestli by chtel milou, prsatou, blondatou hubenou, inteligentni, skvelou, bohatou, hodnou, usmevavou, prijemnou, pracovitou a jeste k tomu poradnou, to se mu hledani mozna prodlouzi :lol:

Zvlast, pokud neni dokonaly i on sam, ze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria