Další "posuny" ve vztahu

651
13.5.14 13:51

Dalsi "posuny" ve vztahu....

Jak tady procitam ruzne diskuze, napadlo me, jake a kdy, jsou podle vas vhodne „dalsi kroky-posuny“ ve vztazich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
13.5.14 13:53

@suongd
divně obecná otázka..dám tedy obecnou odpověď - posuny ve vztahu mají nastat ve chvíli kdy je OBA chtějí a jsou na ně připravení… časově je to těžké říct.. instantní návod na vztah neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.5.14 13:54

Třetí rande sex, tak desátý rande dobrý sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193

@suongd A co je „bod nula“? Rozhodně společné bydlení, dítě, dovolená, společná práce - stavění baráku, zahradničení… A velice posouvají (podle mě) vztahy negativní věci… ale ty radši, když nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578

Myslím, že v každém vztahu je to jinak. Neexistuje definice, že po 2 letech spolu začněte bydlet, po dalších 2 letech dítě atd. Je to u každého jiné, nejde na to moc odpovědět co je a není správné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
@suongd píše:
Jak tady procitam ruzne diskuze, napadlo me, jake a kdy, jsou podle vas vhodne „dalsi kroky-posuny“ ve vztazich?

Jak to myslíš? Jako za 2 roky svatba, za další 2 první dítě, pak dovolená u moře? Každý vztah je přece úplně jiný a úplně jinak se vyvíjí, to nelze nijak zevšeobecnit ani zaškatulkovat :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
13.5.14 13:55

Až se na to cítí oba? V každém vtahu je to přeci jiné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
13.5.14 13:56

Tvoříš si plán na další pětiletku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
13.5.14 13:57

A v jakých vázích vztahu? Nerozumím. Myslíš jako, kdy dát klíče od bytu, kdy se k sobě nastěhovat, kdy zasnoubit…vzít..dítě? Až jsou na to oba připraveni a hlavně, tehdy, kdy o to stojí. Ale někdy si myslíš, že jste oba připraveni a po tom co se posunete, se ukáže, že dál už vám to nevyhovuje, že jste spolu měli být jen do určité doby (,,fáze").

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
13.5.14 13:57

Každý vztah je úplně jiný!!! neexistuje návod (bohužel ;) )někdy se vztah vyvíjí postupně, jindy přijde nějaký zlom jako blesk z čistého nebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
13.5.14 13:58

Asi individualni…
s ex jsme spolu byli 6let nebydleli spolu, neplanovali svatbu ani deti, pak jsme se rozesli a s dalsim pritelem jme spolu po 3mesicich bydleli, po roce jsem otehotnela, kdyz byly malymi 3roky tak jsme se vzali a ted po 7letech cekame druhe ditko…
Zadny harmonogram jsme nemeli, proste byla vhodna chvile a doba a vse prislo nenucene samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.5.14 13:59

Jéééé, to kdyby jako můj život co se týče těch dalších kroků ve vztahu měl být vzorem, tak to by nedal asi nikdo, já jsem teda jako dooost extrém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Někdo se se stěhuje hned ten večer a vezmou se za dva měsíce a funguje jim to, a jiní se po sedmileté známosti a dvouletém manželství rozvádí, protože… to prostě nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.5.14 14:00

@suongd posun ve vztahu? Sex, společné bydlení, dítě. Víc asi nic. A pak najít tu souhru, kdy je to prostě fakt dobrý a netřeba to měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
13.5.14 14:09

Tak u nás: první rande, první sex, první dovolená, rekonstrukce bytu, společné bydlení, svatba, stavba baráku, 1. dítě, snad brzy 2. dítě,… ovšem pak už mě napadá jen rozvod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
13.5.14 14:09

Asi jsem spatne polozila, nebo spis formulovala muj dotaz.Ale tak nevadi, alespon jste se nektere pobavily a myslite si, ze si planuji petiletku, jako v Basnicich… :lol:
Je mi jasne, ze kazdy tohle ma jinak a kazdy vztah je jiny, ale napadlo me to po tom, co jsem cetla o „prechozenych vztazich“…Ja jsem treba nikdy nemela potrebu, po mesici chozeni s nekym, ho predstavovat odicialne cele rodine (i kdyz o tom doma vedeli), nepotrebovala jsem, aby ten druhy nutne hned predstavoval doma mne, vzdycky mi vyhovovalo spis s nekym nejdriv chodit, schazet se jednou u mne, pak treba u nej…Necitila jsem hned potrebu se k nekomu stehovat, proste jsem ve vsem asi vic opatrnejsi a mam pocit, ze tyhle moje „pomale kroky“ treba dneska jsou tak nejak out…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí