Další "posuny" ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
651
13.5.14 15:11
@lednova.jita píše:
Tak pokud mám říct za sebe.. s bývalým přítelem jsme spolu „chodili“ asi tak tři roky, pak u mne tak nějak na půl bydlel-jezdil vždy na pár dnů v týdnu k rodičům. Byly jsme spolu 5let a neuvažovali ani o svatbě, ani dětech. Pak jsme se-spíše já nastěhovala s pronájmu k němu do baráku, kde bydlel s rodiči. To jsme spolu byli 6let. A pak se začali ukazovat problémy, které vidět nebyly, protože jsem spolu nebydleli „24hodin“ denně. Vydržela jsem to další rok a půl a pak normálně od něj utekla. Naštěstí.
No a pak jsem byla půl roku sama s tím že až někoho potkám, chci to „co nejrychleji“ aby se ukázalo, zda to bude klapat.
A tak když jsem poznala svého mužského, šlo to jedna dvě.. :lol:
Tak třeba my spolu bydleli už po 14dnech u rodičů, pak jsme si našli podnájem,, kam jsme se přestěhovli po 2měsíční známosti-z toho 2týdny strávil přítel v nemocnici po operaci s kýlou, nastěhovali jsme se se do pronajatého bytu, po roce jsme se rozhodli pro miminko, nyní plánujeme koupi domu-už jsme v řízení koupě RD-vyřizujeme formality, a až se zabydlíme, chceme svatbu-zřejmě na jaře 2015, ale kdo ví, třeba bude možná ještě letos napodzim..
Takže za mne: nezáleží na čase, ale na osobě, kterou „potkáš“. S bývalým mne tohle všechno, jen napadlo-ale to každého ve vztahu asi, ale nikdy jsem neměla já, asi ani on to zrealizovat a nakonec jsem tím vztahem přišla o téměř 8let života.
Za to s nynějším přítelem teprve příští měsíc oslavíme společné 2roky a je to naprosto o něčem jiném. :pankac: :kytka: ;) A jsem si jistá, že tenhle vztah je prostě už napořád.. :srdce:

Tak tohle je hezke…:) Jak rikam, je mi jasne, ze u kazdeho je to jinak…PS:at vam to vydrzi naporad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.5.14 15:14

@avm3 já nepaušalizuju, fandím všem přístupům, přeju ať to funguje. Jen jsem chtěla napsat, že jsou i tací co se sunou pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.8.17 23:17

Trošku oživím diskuzi ;) taky tak nějak přemýšlím poslední dobou jak náš vztah s partnerem posunout, tak nějak mám pocit že jsme uvízli na mrtvém bodě. Na to, že jsme spolu necelé 2 roky, celkem brzo. Občas mám pocit že jsme spolu těch let spolu snad 20. Jenže u nás už to není ani moc kam posouvat.. já jsem 1× rozvedená, přítel 2×, takže svatba v plánu není, děti já mám 2 (7 a 8), přítel 3 (2 dospělé a jednu 9letou), takže společné dítě taky nepřichází v úvahu. Bydlíme společně necelý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
25.8.17 23:40
@Michelle1985 píše:
Trošku oživím diskuzi ;) taky tak nějak přemýšlím poslední dobou jak náš vztah s partnerem posunout, tak nějak mám pocit že jsme uvízli na mrtvém bodě. Na to, že jsme spolu necelé 2 roky, celkem brzo. Občas mám pocit že jsme spolu těch let spolu snad 20. Jenže u nás už to není ani moc kam posouvat.. já jsem 1× rozvedená, přítel 2×, takže svatba v plánu není, děti já mám 2 (7 a 8), přítel 3 (2 dospělé a jednu 9letou), takže společné dítě taky nepřichází v úvahu. Bydlíme společně necelý rok.
…a kterym smerem to chces posunovat? Nejak tomu nerozumim. Ja osobne si tedy myslim, ze skoro jedinym smyslem souziti muze a zeny jsou deti (ktere ovsem u vas jiz napdaji v uvahu, jak pises). Ve svem veku uz si neumim predstavit, ze bych byl pouze ve vztahu s jednou zenou, aniz bychom planovali deti. Nevidel bych v tom zadny smysl. Pokud bych s nikym neplanoval deti, zustal bych radeji single.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
25.8.17 23:52

@Michelle1985 hmmm, tak jedině vzít si velkou půjčku společně a nesplácet ji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.17 23:59
@samá práce píše:
@Michelle1985 hmmm, tak jedině vzít si velkou půjčku společně a nesplácet ji. ;)
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.8.17 00:01
@Cosmopol píše: …a kterym smerem to chces posunovat? Nejak tomu nerozumim. Ja osobne si tedy myslim, ze skoro jedinym smyslem souziti muze a zeny jsou deti (ktere ovsem u vas jiz napdaji v uvahu, jak pises). Ve svem veku uz si neumim predstavit, ze bych byl pouze ve vztahu s jednou zenou, aniz bychom planovali deti. Nevidel bych v tom zadny smysl. Pokud bych s nikym neplanoval deti, zustal bych radeji single.

Asi chce ještě cejtit můry v břiše a užívat života plnejma douskama, protože ještě není stará. Tak nějak se to tady říká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
26.8.17 00:03
@pohledzdruhestrany píše:
Asi chce ještě cejtit můry v břiše a užívat života plnejma douskama, protože ještě není stará. Tak nějak se to tady říká :D
…no tak sakra jestli si chci uzivat zivota dal plnymi dousky, tak je to prece o duvod vic zustat single!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.8.17 00:08
@Cosmopol píše: …no tak sakra jestli si chci uzivat zivota dal plnymi dousky, tak je to prece o duvod vic zustat single!

Single s multiplikačními efekty :palec: jenže i uzivacka plných doušků, se někdy ráda po nočním tahu prituli ke staré známé tváři, a to pak člověk musí volit a to je tíha rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
26.8.17 05:25
Single s multiplikačními efekty :palec: jenže i uzivacka plných doušků, se někdy ráda po nočním tahu prituli ke staré známé tváři, a to pak člověk musí volit a to je tíha rozhodování.

někdy ráda? někdy? říká se tomu rozpolcenost.. a lidé, kteří mají pevně ukotvené životní hodnoty - necítí tíhu volby, a volí - směřují jen k tomu, co je nejvíce naplňuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
26.8.17 06:49
Asi chce ještě cejtit můry v břiše a užívat života plnejma douskama, protože ještě není stará. Tak nějak se to tady říká :D

Cejtit můry v břiše? To znamená co? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
26.8.17 06:54
@Michelle1985 píše:
Trošku oživím diskuzi ;) taky tak nějak přemýšlím poslední dobou jak náš vztah s partnerem posunout, tak nějak mám pocit že jsme uvízli na mrtvém bodě. Na to, že jsme spolu necelé 2 roky, celkem brzo. Občas mám pocit že jsme spolu těch let spolu snad 20. Jenže u nás už to není ani moc kam posouvat.. já jsem 1× rozvedená, přítel 2×, takže svatba v plánu není, děti já mám 2 (7 a 8), přítel 3 (2 dospělé a jednu 9letou), takže společné dítě taky nepřichází v úvahu. Bydlíme společně necelý rok.

Myslím, že to uvíznutí je jasné :think: Protože vy jste svoje posuny už prožili jinde s někým jiným. Nemyslím to nijak zle, ale prostě to tak je. Asi jsem taková v tomhle starosvětská :mrgreen:, ale myslím, že vztah dvou lidí je postaven právě na upevnění vztahu, třeba tom budování místa, kde budete žít, pak plození dítěte a čekání na jeho příchod a pak jeho výchova.
Podle mě mají budoucnost i páry, které toto už nečeká…ale je to jinde. Třeba cestování jen vy dva, nebo společný koníček…chov nějakého zvířete, nebo si pořádit chatku ze zahrádkou, motorku, chodit do tanečních…co já vím. Ale prostě už se to liší od těch, co mají ten první plodný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
26.8.17 06:57
@LLump píše:
Von si to plete, chěl říct, že i ty starý můry chtěj ještě v břiše cítit motýlky :jazyk:

No mě to bylo jasný, že myslí motýlí šimrání :mrgreen: ale doufám, že mi napíše svojí definici. Tohle mi nějak v mozku seplo, jaký je asi polknout můru :mrgreen: takhle navečer nám jich tu lítá dost, tak snad abych večer na zahradě držela h*bu, abych nějakou nepolkla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.8.17 09:29
@alisekR píše:
No mě to bylo jasný, že myslí motýlí šimrání :mrgreen: ale doufám, že mi napíše svojí definici. Tohle mi nějak v mozku seplo, jaký je asi polknout můru :mrgreen: takhle navečer nám jich tu lítá dost, tak snad abych večer na zahradě držela h*bu, abych nějakou nepolkla :poblion:

Přes den simraj motýlci a v noci můry, to je snad jasný ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
26.8.17 10:03
@Cosmopol píše: …a kterym smerem to chces posunovat? Nejak tomu nerozumim. Ja osobne si tedy myslim, ze skoro jedinym smyslem souziti muze a zeny jsou deti (ktere ovsem u vas jiz napdaji v uvahu, jak pises). Ve svem veku uz si neumim predstavit, ze bych byl pouze ve vztahu s jednou zenou, aniz bychom planovali deti. Nevidel bych v tom zadny smysl. Pokud bych s nikym neplanoval deti, zustal bych radeji single.

Asi budeš mladý, když jich zvládáš víc najednou. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria