Další "posuny" ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3436
9.9.17 16:59
@Venetia píše:
lidi co to mají přes hlavu jsou proti zamilování imunní…to ani nejde

Pak co pro ně znamená zamilovanost, když se o ní zmíní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
9.9.17 17:03

Zas ze me nedelejte nejakeho hyperracionalniho necitu. Ja se v mladi take zamilovaval, aniz bych resil, co bude v budoucnosti.

@iriis
Kolik ti je iriis? Mas deti? To nema byt zadna narazka na neco, ani tim nechci podlozit nejakou dalsi argumentaci neceho. Jenom by mne to zajimalo.

Mel-li bych tipovat, tak bych spis rekl mladsi a bezdetna. Ackoli zeny na tu lasku veri asi i do pozdniho veku.

Me ta porce lasky k mym detem, k rodine, natolik nabiji, ze si fakt ani nechci predstavovat, ze bych se chtel / mel zamilovavat do nekoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
9.9.17 17:16
@Cosmopol píše:
Zas ze me nedelejte nejakeho hyperracionalniho necitu. Ja se v mladi take zamilovaval, aniz bych resil, co bude v budoucnosti.

@iriis
Kolik ti je iriis? Mas deti? To nema byt zadna narazka na neco, ani tim nechci podlozit nejakou dalsi argumentaci neceho. Jenom by mne to zajimalo.

Mel-li bych tipovat, tak bych spis rekl mladsi a bezdetna. Ackoli zeny na tu lasku veri asi i do pozdniho veku.

Me ta porce lasky k mym detem, k rodine, natolik nabiji, ze si fakt ani nechci predstavovat, ze bych se chtel / mel zamilovavat do nekoho jineho.

:) Tak akorát, dost na to, abych věděla, jak je krásné být zamilovaná a málo na to, abych to nechtěla prožívat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107026
9.9.17 20:14
@iriis píše:
Pak co pro ně znamená zamilovanost, když se o ní zmíní?

to co si rozumem vyhodnotí jako kompatibilního partnera..podle mně to nedokážou vůbec vnímat jako člověk, který to má hozené přes city, emoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.9.17 20:43

Tak my mame s partnerem kazdy jedno dite z predchoziho vztahu (oba mame dite u sebe) a zijeme spolu jako rodina. Dalsi plodit nechceme, je nam 40+, tyhle dve staci.
Ale mame, jak psal lump, spolecny krasny sex a preference v nem, stejny smysl pro humor, nahled na svet, budoucnost, hodnoty, podobne konicky a planujeme si postavit spolecny novy domek..
Neresim zadne posuny nebo neposuny, proste je nam spolu hezky…

• Citovat
  • Upravit
3436
9.9.17 20:53
@Venetia píše:
to co si rozumem vyhodnotí jako kompatibilního partnera..podle mně to nedokážou vůbec vnímat jako člověk, který to má hozené přes city, emoce

Naplnění jejich představ o partnerství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.9.17 20:59
@Venetia píše:
to co si rozumem vyhodnotí jako kompatibilního partnera..podle mně to nedokážou vůbec vnímat jako člověk, který to má hozené přes city, emoce

je to naprosto v pořádku, ty city tam vznikají na základě kompatibility. Prostě po čase zjistíš, že se s někým rozumíš, máš společné priority a hodnoty (třeba, že nevoliš Zemana a už nechceš další děti, oba vás baví matika ). Na základě toho se zamiluješ

• Citovat
  • Upravit
3436
9.9.17 21:13
@Mango_Lassi píše:
je to naprosto v pořádku, ty city tam vznikají na základě kompatibility. Prostě po čase zjistíš, že se s někým rozumíš, máš společné priority a hodnoty (třeba, že nevoliš Zemana a už nechceš další děti, oba vás baví matika ). Na základě toho se zamiluješ

A co ten, kdo se zamiluje, aniž by o tom druhém cokoli věděl. Co láska na první pohled?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.9.17 21:14
@iriis píše:
A co ten, kdo se zamiluje, aniž by o tom druhém cokoli věděl. Co láska na první pohled?

Může být, ale já to neznám :D když tak tomu říkám přitažlivost, né láska

• Citovat
  • Upravit
3436
9.9.17 21:23
@Mango_Lassi píše:
Může být, ale já to neznám :D když tak tomu říkám přitažlivost, né láska

Ano. Přitažlivost na první pohled. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107026
9.9.17 21:26
@iriis píše:
Naplnění jejich představ o partnerství?

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.9.17 21:26
@iriis píše:
Ano. Přitažlivost na první pohled. :)

Přitažlivost, zamilovanost a láska jsou odlišné věci. :)

• Citovat
  • Upravit
3436
9.9.17 21:33
@Mango_Lassi píše:
Přitažlivost, zamilovanost a láska jsou odlišné věci. :)

Každopádně a taky pro každého znamenají něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107026
9.9.17 21:40
@Mango_Lassi píše:

u těchto vztahů chybí ta zamilovanost nebo jak říkáš přitažlivost… ženy pak často ztrácí fyzický zájem o partnera a vyžívají se v dětech..u mužů může nastat případ @Cosmopol ..kde si svoje fyzično chodí obstarávat jinam a partnerství má položeno na uplně jiných základech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.9.17 21:50
@Venetia píše:
u těchto vztahů chybí ta zamilovanost nebo jak říkáš přitažlivost… ženy pak často ztrácí fyzický zájem o partnera a vyžívají se v dětech..u mužů může nastat případ @Cosmopol ..kde si svoje fyzično chodí obstarávat jinam a partnerství má položeno na uplně jiných základech

Tak samozřejmě, mela by tam být taky ta přitažlivost, ale nemusí tam být na prvním místě. Jinými slovy, chlap nemusí být vysloveně můj typ, ale nesmí být Quasimodo. A naopak si myslím, že ty svazky mají lepší perspektivu, protože ty lidi drží pohromadě jiné věci, než jen přitažlivost, která je proměnlivá a pomíjivá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky