Odešel někdo od partnera s miminkem?

Anonymní
12.5.14 17:16

Odesel nekdo od partnera s miminkem?

Otazka je jasna. Odesla jste nektera od partnera s miminkem? Kam jste sly? Odesla nektera z vas k jinemu muzi? Moje situace je takova, mam miminko a pritele. Pritele nemiluju, nechova se jak spravny otec. Necitim v nem oporu. Jenze kam odejit? Chci slyset pribehy se stastnym koncem. :mrgreen: Uvitam i rady ohledne toho, kde najit zivotniho partnera.Pisi anonymne. Sestra pritele zna muj nick.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.5.14 17:18

Já odešla s ročním prckem ke svým rodičům. Po třech měsících u nich jsem se vrátila zpět k manželovi

• Citovat
  • Upravit
grepfruit
12.5.14 17:21
@Anonymní píše:
Já odešla s ročním prckem ke svým rodičům. Po třech měsících u nich jsem se vrátila zpět k manželovi

Proč ses vrátila? Změnil se k lepšímu? :hug:

• Citovat
  • Upravit
10337
12.5.14 17:26

Já s miminkem otce dítěte vyhodila od nás z domu, takže jsem to měla snadší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 17:27

Já odešla s 8 měsíčním a 4 letou dcerou po 12 letech manželství, vyhodila jsem ho… ALE můj ex má nadstandarní příjem tudíž já nadstandarní výživné (standardní k jeho platu) takže jsem nemusela zpět k rodičům. Sice byt je jeho a já mu platím nájemné :zed: :zed: :zed: ale ukecala jsem ho na nižší nájem než je tržní a počítám že až půjdu do práce tak mi to napálí a bydlení budu muset řešit. Nicméně na podnájem bych mít měla.

Lehké to není a nebude, ale jsem člověk, co se díky tomuhle naučil věcem čelit a ne se z nich hroutit, brát to jak toje. Svoje děti miluju a tudíž tu sílu v sobě pro ně vždycky najdu. Partnera nemám už rok, chvilkama mě to mrzí ale zase beru to jak to je, jsem ráda že jsem teď už rozvedená a mám klid a vnitřní sílu. a nějakej chlap se časem taky najde. HOlt jsem ve věku, kdy jsou přebraní no. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.14 17:28

@Lusy23 A jak si to zvladla financne? Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
72725
12.5.14 17:31
@Anonymní píše:
Otazka je jasna. Odesla jste nektera od partnera s miminkem? Kam jste sly? Odesla nektera z vas k jinemu muzi? Moje situace je takova, mam miminko a pritele. Pritele nemiluju, nechova se jak spravny otec. Necitim v nem oporu. Jenze kam odejit? Chci slyset pribehy se stastnym koncem. :mrgreen: Uvitam i rady ohledne toho, kde najit zivotniho partnera.Pisi anonymne. Sestra pritele zna muj nick.

odešla bych a byla sama. Minimálně nějakou chvíli. Hned změnit chlapa a stěhovat se k druhému není dobré. já odešla už se starším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 17:32

Pritel ma prumerny plat. Takze aliky pocitam tak 2000.Takze zustavam ve vztahu z duvodu financi.Je to ovsem cim dal vic vycerpavajici. :| Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.14 17:32

Pritel ma prumerny plat. Takze aliky pocitam tak 2000.Takze zustavam ve vztahu z duvodu financi.Je to ovsem cim dal vic vycerpavajici. :| Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
10337
12.5.14 17:37
@Anonymní píše:
@Lusy23 A jak si to zvladla financne? Zakladatelka

dřela jsem bídu, tehdy jsem měla rodičák 3.500kč a přídavky na dítě, žila jsem s mámou a ta přispívat na domácnost nechtěla ale i tak když jsem pokoupila pleny, um a vše ostatní pro mimčo tak mi zůstalo prd :nevim: Oblečení pro malou jsem dostávala od známé po její dceři, boty jsem kupovala nové ale ve slevách. Dobře nám zase bylo až když byly dceři 3 roky a já poznala nynějšího přítele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 17:43

@Lusy23 Muzu se zeptat, kde jsi nasla nynejsiho pritele? Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.14 17:44

Já odešla s půlročním. k prarodičům.

• Citovat
  • Upravit
956
12.5.14 17:45

Ty chceš odcházet od chlapa jen proto, že v něm necítíš oporu, nebo je tam i jiný důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
12.5.14 17:48
@Anonymní píše:
@Lusy23 Muzu se zeptat, kde jsi nasla nynejsiho pritele? Zakladatelka.

No já ho znala, bydlel ve stejné vsi a nějak jsme na sebe narazili a začal mně balit. Dlouho se snažil, já nechtěla nikoho, byla jsem zklamaná ale nakonec mi ukázal že má rád mně i dceru a tak jsem mu dala šanci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.5.14 17:51
@Anonymní píše:
Otazka je jasna. Odesla jste nektera od partnera s miminkem? Kam jste sly? Odesla nektera z vas k jinemu muzi? Moje situace je takova, mam miminko a pritele. Pritele nemiluju, nechova se jak spravny otec. Necitim v nem oporu. Jenze kam odejit? Chci slyset pribehy se stastnym koncem. :mrgreen: Uvitam i rady ohledne toho, kde najit zivotniho partnera.Pisi anonymne. Sestra pritele zna muj nick.

Já jsem odešla od partnera, když malému byly pouhé dva měsíce, nemělo to budoucnost, spouty hádek a tak a nechtěla jsem, aby v tom malý vyrůstal. Měsíc jsem bydlela u svého otce a mezi tím jsem si našla byt. Máme 2+1, malému už je 18 měsíců a je nám dobře, klid, žádné hádky, dělám si vše po svém, nikdo mi do toho nemluví, vůbec nelituju! Sice chlapa nemám…ale to nevadí. V dnešní době najít chlapa s tím, že máš dítě a staráš se o něj sama, takže si s ním 24 hodin denně je prakticky nemožné, ale na každého někde čeká ten pravý, takže se nemáš čeho bát. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí