Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já odešla s ročním prckem ke svým rodičům. Po třech měsících u nich jsem se vrátila zpět k manželovi
@Anonymní píše:
Já odešla s ročním prckem ke svým rodičům. Po třech měsících u nich jsem se vrátila zpět k manželovi
Proč ses vrátila? Změnil se k lepšímu? ![]()
Já s miminkem otce dítěte vyhodila od nás z domu, takže jsem to měla snadší ![]()
Já odešla s 8 měsíčním a 4 letou dcerou po 12 letech manželství, vyhodila jsem ho… ALE můj ex má nadstandarní příjem tudíž já nadstandarní výživné (standardní k jeho platu) takže jsem nemusela zpět k rodičům. Sice byt je jeho a já mu platím nájemné
ale ukecala jsem ho na nižší nájem než je tržní a počítám že až půjdu do práce tak mi to napálí a bydlení budu muset řešit. Nicméně na podnájem bych mít měla.
Lehké to není a nebude, ale jsem člověk, co se díky tomuhle naučil věcem čelit a ne se z nich hroutit, brát to jak toje. Svoje děti miluju a tudíž tu sílu v sobě pro ně vždycky najdu. Partnera nemám už rok, chvilkama mě to mrzí ale zase beru to jak to je, jsem ráda že jsem teď už rozvedená a mám klid a vnitřní sílu. a nějakej chlap se časem taky najde. HOlt jsem ve věku, kdy jsou přebraní no.
![]()
@Anonymní píše:
Otazka je jasna. Odesla jste nektera od partnera s miminkem? Kam jste sly? Odesla nektera z vas k jinemu muzi? Moje situace je takova, mam miminko a pritele. Pritele nemiluju, nechova se jak spravny otec. Necitim v nem oporu. Jenze kam odejit? Chci slyset pribehy se stastnym koncem.Uvitam i rady ohledne toho, kde najit zivotniho partnera.Pisi anonymne. Sestra pritele zna muj nick.
odešla bych a byla sama. Minimálně nějakou chvíli. Hned změnit chlapa a stěhovat se k druhému není dobré. já odešla už se starším ![]()
Pritel ma prumerny plat. Takze aliky pocitam tak 2000.Takze zustavam ve vztahu z duvodu financi.Je to ovsem cim dal vic vycerpavajici.
Zakladatelka.
Pritel ma prumerny plat. Takze aliky pocitam tak 2000.Takze zustavam ve vztahu z duvodu financi.Je to ovsem cim dal vic vycerpavajici.
Zakladatelka.
@Anonymní píše:
@Lusy23 A jak si to zvladla financne? Zakladatelka
dřela jsem bídu, tehdy jsem měla rodičák 3.500kč a přídavky na dítě, žila jsem s mámou a ta přispívat na domácnost nechtěla ale i tak když jsem pokoupila pleny, um a vše ostatní pro mimčo tak mi zůstalo prd
Oblečení pro malou jsem dostávala od známé po její dceři, boty jsem kupovala nové ale ve slevách. Dobře nám zase bylo až když byly dceři 3 roky a já poznala nynějšího přítele ![]()
@Lusy23 Muzu se zeptat, kde jsi nasla nynejsiho pritele? Zakladatelka.
Ty chceš odcházet od chlapa jen proto, že v něm necítíš oporu, nebo je tam i jiný důvod?
@Anonymní píše:
@Lusy23 Muzu se zeptat, kde jsi nasla nynejsiho pritele? Zakladatelka.
No já ho znala, bydlel ve stejné vsi a nějak jsme na sebe narazili a začal mně balit. Dlouho se snažil, já nechtěla nikoho, byla jsem zklamaná ale nakonec mi ukázal že má rád mně i dceru a tak jsem mu dala šanci ![]()
@Anonymní píše:
Otazka je jasna. Odesla jste nektera od partnera s miminkem? Kam jste sly? Odesla nektera z vas k jinemu muzi? Moje situace je takova, mam miminko a pritele. Pritele nemiluju, nechova se jak spravny otec. Necitim v nem oporu. Jenze kam odejit? Chci slyset pribehy se stastnym koncem.Uvitam i rady ohledne toho, kde najit zivotniho partnera.Pisi anonymne. Sestra pritele zna muj nick.
Já jsem odešla od partnera, když malému byly pouhé dva měsíce, nemělo to budoucnost, spouty hádek a tak a nechtěla jsem, aby v tom malý vyrůstal. Měsíc jsem bydlela u svého otce a mezi tím jsem si našla byt. Máme 2+1, malému už je 18 měsíců a je nám dobře, klid, žádné hádky, dělám si vše po svém, nikdo mi do toho nemluví, vůbec nelituju! Sice chlapa nemám…ale to nevadí. V dnešní době najít chlapa s tím, že máš dítě a staráš se o něj sama, takže si s ním 24 hodin denně je prakticky nemožné, ale na každého někde čeká ten pravý, takže se nemáš čeho bát. ![]()
Otazka je jasna. Odesla jste nektera od partnera s miminkem? Kam jste sly? Odesla nektera z vas k jinemu muzi? Moje situace je takova, mam miminko a pritele. Pritele nemiluju, nechova se jak spravny otec. Necitim v nem oporu. Jenze kam odejit? Chci slyset pribehy se stastnym koncem.
Uvitam i rady ohledne toho, kde najit zivotniho partnera.Pisi anonymne. Sestra pritele zna muj nick.