Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vystěhovala jsem chlapa, když bylo malímu 13m, a skoro rok jsme byli sami
@xsaleen Tak to jsi dobra a financne se to dalo? Ja se bojim hlavne toho.
@Anonymní píše:
@xsaleen Tak to jsi dobra a financne se to dalo? Ja se bojim hlavne toho.
dalo, ale bylo to peklo, ale z toho důvodu, že mi nedával žádný peníze, a já mám hypotéku..
@AniNevim Venovat myslim tim, ze kdyz mi rekne po praci prijdu hned, tak prijde hned. Minule rekl, ze prijde hned, ze si me chce uzit, pak prisla sms ze je v hospode.Neni na nej spoleh. Kolikrat se doma jen naji a jde spat.Na co mi takovy chlap? Zije si jako by byl svobodny a bezdetny. Odcizil se mi. A to e rekne prijdu domu a neprijde, beru to jako lez.On to tak nebere. Prece nevedel ze ho nekdo pozve na pivo.
@xsaleen píše:
dalo, ale bylo to peklo, ale z toho důvodu, že mi nedával žádný peníze, a já mám hypotéku..
To ja taky bohuzel. A z rodicaku ji nezaplatim.To je bezmoc.
@AniNevim Ted ma rani a jeste nebyl doma. Kolikrat si rikam ze uz chodit nemusi.
@Anonymní píše:
To ja taky bohuzel. A z rodicaku ji nezaplatim.To je bezmoc.
no mě po zaplacení všecho zbývalo 12OO na měsíc.. a to mi ještě pomáhali rodiče
Já jsem po napadaní od manžela odešla s roční dcerkou k mamce. Bylo mi líto že jí asi bude vychocávat někdo jiný ale… Po roce jsem si našla bezva chlapa. Teď jsme spolu 18 let a máme ještě dva kluky. Jsme šťastní.
Mě manžel bil, tehdy ještě přítel. Asi 3 týdny po mém odchodu jsem zjistila, že jsem těhotná(bylo mi už 40)i proti všemu a všem jsem si prcka nechala, vrátila se k němu, ale po půl roce jsem od něj odešla. Bohužel jsem mohla jen k matce, se kterou jsme si nikdy nerozuměly, ale po roce se to nějak usadilo. Teď mě čeká rozvodový soud a protože máme vysokou půjčku, chce pak po mě manžel, abych platila polovinu, co je 4500kč. Takže už jsem požádala různý instituce o rady. Vůbec nevím, jak to budu zvládat. Alimenty mám 1000č.
@wladka73 To jsem rada, ze to s vama dobre dopadlo. A kde jsi nasla skveleho muze, tatu? Zakladatelka
@Lena 25 Tak to gratuluji k rozhodnuti.Je skvele, ze sis miminko nechala.Jo ty penize, kvuli nim plno zen zustava v nesmyslnem vztahu.Ja si nemuzu ani rict, ze pockam a chlapa vyhodim az po rodicaku.Muj plat pokryje hypoteku, energie a pujcku. Takze babo rad. Zakladatelka.
@Denisa76 píše:
@Lusy23 koukám,že jsi to neměla taky moc lehký![]()
Jj ale já věřím že to zlé už mám vybrané
![]()
@Anonymní píše:
Otazka je jasna. Odesla jste nektera od partnera s miminkem? Kam jste sly? Odesla nektera z vas k jinemu muzi? Moje situace je takova, mam miminko a pritele. Pritele nemiluju, nechova se jak spravny otec. Necitim v nem oporu. Jenze kam odejit? Chci slyset pribehy se stastnym koncem.Uvitam i rady ohledne toho, kde najit zivotniho partnera.Pisi anonymne. Sestra pritele zna muj nick.
Kamarádka odešla od přítele, protože měl oplétačky se zákonem, které pro něj byly důležitější, než ona s dítětem (dokonce ji dával i kradené dárky). Obrátila se na sociálku a dostala byt, který za ni i platili. Plus 1000 alimenty, rodičák a tak. Nicméně i tak byla absolutně na dně, málo peněz, bála se konce každého měsíce… Otce dítěte pak zabásli a ona přišla i o alimenty
Teď je malé 3,5roku a nahání brigády a práce kde se dá
Dokonce měla chvíli vztah kvůli penězům, ale což o to mít bohatého milence, když za rok je ti z tebe samé špatně…