Osvědčená seznamka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
31.8.14 11:33

Ahojte, za sebe mohu doporučit novou seznamku JenVážně. Zatím tam jsem spokojená a taky doufám, že si tam konečně najdu seriózního chlapa. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
31.8.14 11:52

Ja taky nasla budouciho muze na seznamce, mame spolu 4.mesicni mimino a budeme se brat ale nez sem ho nasla, mela sem sameho blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.14 12:49

Dobrý den, mohla bych Vám poradit úžasnou seznamku, která se jmenuje Vedvou.
Byla jsem zaregistrovaná i v jiných, ale bylo to k ničemu, žádný dobrý vztah z toho se nevyvinul. Až přišla kamarádka, která mne doporučila Vedvou a musím se pochlubit, že konečně se z toho vyvrbil snad nyní hezký vztah s hezkým chlapem.
Takže milé dámy a milí páni, nezoufejte, zaregistrujte se, netrvá to tak dlouho a uvidíte, že se někdo brzičko najde…a brzy to potáhnete ve dvou díky seznamce Vedvou. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.14 21:53

Ahoj holky, jste ještě některá registrovaná na stesti.cz? Potřebovala bych pomoc a jen zjistit, zda mi jeden dotyčný nelže a už si tam s nikým nepíše…šlo by jen o jednu zprávu, zda se chytne nebo ne…pak si ho zablokujete…pomůžete? Jinak se mi mooooc líbí, ale prostě nějak je ve mne pochybnost a nemůžu se jí zbavit. Vím, že je to „zoufalý“, ale nevím, jak jinak si to ověřit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.14 22:02

Overíš si to tak, že si udelas novy mail na cizi jmeno a na nej se tam zaregistruješ. a pak udelas to, co chces - uprimne, je to hodne zoufaly…

• Citovat
  • Upravit
9649
2.10.14 22:04
@Anonymní píše:
Overíš si to tak, že si udelas novy mail na cizi jmeno a na nej se tam zaregistruješ. a pak udelas to, co chces - uprimne, je to hodne zoufaly…

No jooo, ale to je dalsi poplatek :-D
Hele, je to fakt zoufaly. Pokud se ti libi, proste se sejdete a dejte tomu cas, psat si muze s kymkoli, pokud jeste nejste „spolu“. Na seznamkach se proste lovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
2.10.14 22:04

Jsou mnohem zoufalejší věci..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.14 22:05

Tam se nezobrazuje kdy byl naposledy online? Není nic jednoduššího než komunikovat jinak/jinde než na seznamce a pokud si s nikým jiným nechce psát, nebude mít potřebu se tam přihlašovat :)

• Citovat
  • Upravit
49159
2.10.14 22:07
@Anonymní píše:
Tam se nezobrazuje kdy byl naposledy online? Není nic jednoduššího než komunikovat jinak/jinde než na seznamce a pokud si s nikým jiným nechce psát, nebude mít potřebu se tam přihlašovat :)

zobrazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
2.10.14 22:21

…jsem tam registrována… zkus mi poslat soukromou zprávu a můžeme se domluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.14 23:07

My už tak trochu spolu jsme…tvrdí mi, že tam nechodí, prý tam má nejaky nastavení, že se prihlašuje automaticky..online občas bývá praveze. Když si zalozim nový profil a oslovim ho, tak mu to dojde..proto bych potřebovala už starší profil. Ano, je to hrozny, ale já musím vědět na čem jsem. :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.14 23:09
@pragovka píše: …jsem tam registrována… zkus mi poslat soukromou zprávu a můžeme se domluvit…

díky, zítra napíšu a vysvětlím…fakt děkuju

• Citovat
  • Upravit
14
3.10.14 06:38

Ahojky holky neznate nekdo ze seznamky Jaroslava Mandika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
16.11.14 14:02
@Víla Amál píše:
Dobrý den, mohla bych Vám poradit úžasnou seznamku, která se jmenuje Vedvou.
Byla jsem zaregistrovaná i v jiných, ale bylo to k ničemu, žádný dobrý vztah z toho se nevyvinul. Až přišla kamarádka, která mne doporučila Vedvou a musím se pochlubit, že konečně se z toho vyvrbil snad nyní hezký vztah s hezkým chlapem.
Takže milé dámy a milí páni, nezoufejte, zaregistrujte se, netrvá to tak dlouho a uvidíte, že se někdo brzičko najde…a brzy to potáhnete ve dvou díky seznamce Vedvou. :P

Také tuto seznamku zkouším. Vypadá dost seriózně, člověk si musí dát práci s vyplněním profilu a osobnostního testu a nějaký čas to zabere, takže se dá říct, že tam budou hlavně lidé, co to takzvaně „myslí opravdu vážně“. Jenomže… pokud si nezaplatím VIP členství, nemohu nikomu poslat vzkaz a za druhé, pokud druhá strana nemá VIP členství, nemůže mi odpovědět :-(. Bohužel, většina tam registrovaných členů má jen členství základní :-(. Moje zkušenost: za těch pár měsíců mě tam nikdo nikdy neoslovil :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.11.14 16:17

Zkousel taky seznamit.cz nebo Twoo? Docela to tam jde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí