Můžu mu věřit?

1836
13.5.14 15:46

Můžu mu věřit?

Budu stručná, prosím o váš názor. S přítelem jsme spolu teprve 6 měsíců, poznali jsme se přes internet, asi 4 dny si psali a pak se sešli, hned od první chvíle jsme věděli, že chceme být spolu, bylo to rychlé, ted už plánujeme miminko. Ted jsem nedávno zjistila, že v den naší první schůzky, po tom, co jsme se rozloučili, měl domluvené s bývalkou, že ona u něj přespí. Říkal mi, že se s ní rozešel už před půl rokem, ale dalších 6 měsíců s ní spal. I ten den, který by měl být naším výročím seznámení, s ní spal. A možná víc, jak sex jako takový, mi vadí, že s ní strávil noc v jedné (malé!) posteli. Hned na druhý den byl zase se mnou. Ted tráví se mnou veškerý volný čas, nikam beze mě nechodí a asi bych mu mohla věřit, že od té doby už s ní ani nikým jiným nic neměl. Ale víte jak, prostě mě to žere, je sice pravda, že ke mě ještě neměl žádné závazky, není to tedy nevěra v pravém slova smyslu, ale cítím se ponížená a vadí mi, že měl chut spát s bývalkou, se kterou se rozešel už před půl rokem, která mu prý psala sprosté sms, vydírala ho a manipulovala s ním přes svého malého syna. Zatímco já, jsem ten první večer sama doma myslela na něj a na naše budoucí intimní sbližování. Štve mě to, pořád to mám před očima, myslím na to a navíc nevím, jestli mu můžu věřit, že to bylo naposledy. A v neposlední řadě nechápu, proč to udělal? Když už se seznamoval s někým jiným a měl vážné úmysly, proč nepřestal spát s bejvalou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.5.14 15:54

No tak mě by to samozřejmě taky štvalo, ale je to už minulost a pokud se s ní od tý doby neviděl, nechala bych to být, stejně s tím nic neuděláš… a máš důvod mu teď nevěřit? POkud mu nevěříš jenom proto, že bylo něco když ste se znali jeden den, tak to není moc dobrý důvod… bylo to od něho hnusné, ale jak si napsala, byly jste teprve na začátku poznávání, nic vás k sobě ještě nevázalo… Jinak, když jsem poznávala toho svého a psali jsme si první týden než jsme se sešli, taky psal dalším holkám a zval je na „oběd“, takže taky si můžu myslet, že s někým něco měl v tu dobu co jsme se seznamvaly.. Takže nejsi v tom sama… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1490
13.5.14 15:55

Jestli tomu správně rozumím, tak s ní spal i když už chodil s tebou (píšeš, že to mělo být v době vašeho výročí)? Pak bych od něj utíkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
13.5.14 15:57

No nevím, když věděl, že chce být s tebou, proč s ní spal? Já zažila podobný scénář, jen první večer určitě nebyl s bývalkou…měla jsem trochu strach mu věřit na začátku, protože to opravdu šlo až moc rychle…ale do měsíce jsme spolu začali bydlet a teď jsme spolu rok a 3 měsíce a snažíme se o dítko. Asi by se mi taky příčila představa, že by po té, co jsme se seznámili spal s jinou. Ikdyby to měl předem dohodnuté, mohl to klidně zrušit, když tě poznal. Ale ze zkušenosti vím, že někteří chlapi berou začátek vztahu až od prvního sexu. A to ti řekl sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
13.5.14 16:01

Něco jiného je, psát zároveň více holkám než dojde k osobnímu setkání. To přece nevíš, jestli jiskra přeskočí, dokud se neznáte osobně. Ale my se sešli, on se se mnou rozloučil a řekl, že doufá, že to nebylo naposledy, bylo to vzájemné. A hned z rande se mnou šel na schůzku s ní. Navíc mi lhal hned od první chvíle, když mi říkal, že už musí jít, protože slíbil kamarádce, že jí pomůže se stěhováním :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.5.14 16:01

Jestli to chapu spravne, bylo to v den vasi prvni schuzky. To bych jeste za neveru nebrala, to je vse jeste takove otevrene. Chapu ze je to neprijemne, ale myslim, ze je dulezite, ze to nedela ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
13.5.14 16:04

Jo, řekl mi to sám, ale až jsem to z něj tahala, protože mi přišlo divné, že mi říká pokaždé jinou verzi.
Nevím, myslím, že se s ní ještě viděl i potom, mě tvrdí, že s ní už nespal. Vím, že jsou stále v kontaktu přes mobil, nevím, co si pořád píšou, ale ona ted je odstěhovaná a bydlí daleko. Veškerý volný čas tráví se mnou, ale já jsem už tak nalomená, že pochybuju o všem, co mi řekne. Dříve jsem tak nedůvěřivá nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
13.5.14 16:06

No přesně, musíš vzít v úvahu jak se chová. Ale pokud ti to nedá spát, asi je lepší to s ním probrat. Třeba neměl tehdy sílu jí odolat. Na druhou stranu, dneska první schůzka ještě nic neznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
13.5.14 16:06
@PerlaMarina píše:
Jo, řekl mi to sám, ale až jsem to z něj tahala, protože mi přišlo divné, že mi říká pokaždé jinou verzi.
Nevím, myslím, že se s ní ještě viděl i potom, mě tvrdí, že s ní už nespal. Vím, že jsou stále v kontaktu přes mobil, nevím, co si pořád píšou, ale ona ted je odstěhovaná a bydlí daleko. Veškerý volný čas tráví se mnou, ale já jsem už tak nalomená, že pochybuju o všem, co mi řekne. Dříve jsem tak nedůvěřivá nebyla.

myslím, že ta nedůvěra je na místě, já osobně bych ho nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
13.5.14 16:12

No to skoro vypadá, že na něj má bývalka docela silný vliv.
Taky se mi jednou stalo, že jsem se zamilovala, měla pocit, že jsem potkala fajn chlapa, který mě má rád…alespoň to říkal, a po 3 měsících se mi do ruky dostala konverzace s jeho ex, kde jí tvrdí, že jen ona je jeho životní láska a chce se k ní vrátit. Bylo to ošklivé probuzení. A z fajn chlapa se vyklubal notorický lhář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
13.5.14 16:13

@AdelkaMala proč ne? Nevěřila bys mu? Je pravda, že po první schůzce mi ještě věrností vázán nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
13.5.14 16:21

@boruvkay taky se mi „dostala do ruky“ :) jeho konverzace s bejvalkou, ale nic o lásce tam nebylo, ta konverzace ode dne našeho seznámení byla takříkajíc „nezávadná“. A taky nijak častá, spíš něco jako „zdar, jaké byly vánoce, co ježíšek“ a tak podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.5.14 16:31

@PerlaMarina nevěřila bych mu ani dobrý den a rozhodně bych s někym takovým neplánovala dítě.. to je strašně naivní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
13.5.14 16:31

@PerlaMarina Podle toho co jsem se tu dočetla bych to já osobně nevydržela. Když s někým nejsem půl roku tak ho přece neš**** :zed: a sice ti po první schůzce není ničím zavázaný, ale i tak co to je??? To jako když s někým randím tak si odskočím vrznout jinam? Protože se ještě nemusím vázat? Možná jsem podle někoho semetrika, ale mám svou hrdost. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
13.5.14 16:34

Hmm… vypadá to, na nekončící vztah s bejvalkou, jednoho podobnýho jsem zažila, nakonec se ukázalo, že udržuje vztah se všemi svými bývalými, dost drsný. Utíkej od něj pryč a to hodně rychle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky