Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanney jak to myslíš, že udržoval vztah se všemi bejvalkami? Jakože se všema měl sexuální vztah? Nebo jen kamarádský?
@PerlaMarina Spíš bych byla ostražitá vzhledem k tomu, že si často píšou. Já se tedy s některými svými bývalými také kamarádím, ale vidíme se cca jednou do roka a rozhodně si nějak vysloveně často nepíšeme.
Brala bych to tak, že po první schůzce je vše jasné jen v knížkách (…jen co jeden druhého spatřili, věděli že si budou věrni až do smrti a tak se také stalo…). V reálném životě je to o dost zamotanější.
Každopádně já bych nedělala žádné ukvapené závěry, ale zároveň bych byla tak nějak ostražitá co se té jeho bývalé, nebo i žen obecně týče. Dala bych si rozhodně na čas se svatbou a rodinou, ovšem to platí tak nějak obecně, že po půl roce vztahu je na toto vše ještě dost brzy…
@Manuelan píše:
@PerlaMarina Podle toho co jsem se tu dočetla bych to já osobně nevydržela. Když s někým nejsem půl roku tak ho přece neš****a sice ti po první schůzce není ničím zavázaný, ale i tak co to je??? To jako když s někým randím tak si odskočím vrznout jinam? Protože se ještě nemusím vázat? Možná jsem podle někoho semetrika, ale mám svou hrdost.
Tak každý vnímá vztahy trochu jinak. Někdo nerozlišuje jen vztah a volnost, ale má k tomu navíc i nějaké přechodné stavy. Jinak s tebou naprosto souhlasím, působí to na mě hodně divně a kdyby se mi něco podobného stalo s ženou, tak by si moji důvěru, v tom lepším případě, získávala hodně špatně. Já to beru už možná hodně vážně, ale dělá mi problém z morálního hlediska i to dopisování si s více ženami, za účelem hledání nového vztahu, i když na tom nic špatného není, pokud je to všechno jen v určitých přátelských mezích.
@PerlaMarina píše:
@Hanney jak to myslíš, že udržoval vztah se všemi bejvalkami? Jakože se všema měl sexuální vztah? Nebo jen kamarádský?
Ne kamarádský, normálně s nima občas spal nebo v nich aspoň neustále živil naději, že se s nima vyspí… měl takovej harém, vždycky jedna byla nová,
když jsem to byla já, bylo fakt naprosto úžasný a nikdy nic podobnýho jsem nezažila, bohužel to prozření potom, fakt nikomu nepřeju…
Ja teda pujdu proti proudu, ale mne to zas tak strasny neprijde.Meli jste prvni rande, da se rict, ze ste se neznali.Mohl od toho neco cekat a taky radeji vyckavat. Preci jen uz ma dite, za sebou tim padem vazny vztah. Treba se hned nechtel psychicky vazat, kdyby to nevyslo. Chlapi taky nejsou tadi zklamani.Ne kazdy na prvnim rande si je jisty, ze potkal celozivotni lasku. Proste byl na schuzce, bylo to fajn a rad by te videl znova, ale ma svuj zivot. Bohuzel sexualni s exkou.No lepsi, nez kdyby spal s nejskou, kterou potkal na schuzce po te vasi. Chapu, ze te to mrzi.Taky by me to mrzelo, ale vedu bych z toho nedelala. Dulezity je, ze ma uz jen tebe a chce byt s tebou. ![]()
@wildcherry No a to je právě to, jak si můžu být teď jistá, jestli má fakt už jen mě?
@PerlaMarina S postojem jako má @wildcherry bych to moc daleko u chlapů nedotáhla… ![]()
@PerlaMarina píše:
@wildcherry No a to je právě to, jak si můžu být teď jistá, jestli má fakt už jen mě?
nemůžeš si být jistá nikdy. A na prvním rande k tobě nemá žádné závazky, dokonce ani na druhém, takže řešit s kým spal je celkem k ničemu.
@PerlaMarina píše:
To si nemůžeš být jistá u žádnýho a nikdy… Ale to ti třeba napoví to, pokuď je pořád s tebou, tak to možný je..
@PerlaMarina píše:
Nooooo jistotu, tu nemáme asi žádná tady
nikdy nevíme co ty naše chlapi popadne ![]()
@PerlaMarina píše:
U mě by to bylo jasný.. Až ženské řeknu, že chci být jenom s ní a budu jí věrnej.. Tak to platí.. Dokuď jsem „bez závazků“ a ženské nic neslíbím, tak si mužu vybírat a spát s kým chci.. ![]()
@PerlaMarina píše:
Nikdy nemáš jistotu
ale je potřeba věřit, jinak celý vztah nemá smysl!!!
@Honza 12 píše:
U mě by to bylo jasný.. Až ženské řeknu, že chci být jenom s ní a budu jí věrnej.. Tak to platí.. Dokuď jsem „bez závazků“ a ženské nic neslíbím, tak si mužu vybírat a spát s kým chci..
Ja s tebou v zasade docela souhlasim, jen by me zajimalo - vedi o tom ty zeny, ze zatim to zcela navazno a se zavazkem vernosti neni? Jestlize ano, cekaji pak tedy na bejaky oficialnejsi slib vernosti? Nebo jim to nerikas a uzivas si tu situaci?
@open mind píše:
Ja s tebou v zasade docela souhlasim, jen by me zajimalo - vedi o tom ty zeny, ze zatim to zcela navazno a se zavazkem vernosti neni? Jestlize ano, cekaji pak tedy na bejaky oficialnejsi slib vernosti? Nebo jim to nerikas a uzivas si tu situaci?
Jooo to by mě taky zajímalo
![]()