Můžu mu věřit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30147
13.5.14 17:48
@open mind píše:
Ja s tebou v zasade docela souhlasim, jen by me zajimalo - vedi o tom ty zeny, ze zatim to zcela navazno a se zavazkem vernosti neni? Jestlize ano, cekaji pak tedy na bejaky oficialnejsi slib vernosti? Nebo jim to nerikas a uzivas si tu situaci?

Tak jim po pravdě říkám.. Vysvětlím.. Že se prostě teď seznamuji a nemohu nic slíbit.. Ani věrnost ne… A pak si to užívám.. Co taky můžu slíbit věrnost po druhém rande? A když to pak funguje. z obou stran. I třeba v sexu.. A jinou už nechci.. Tak prostě spolu začnem.. Oficiálně chodit… Mě to většinou fungovalo… Člověk si pak nemusí vymýšlet kde a s kým byl. A jak to vlastně je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.5.14 17:49

Nepřekousla bych. Ne v téhle fázi vztahu, nedokázala bych mu věřit a přemýšlela bych, co bude, až opadne zamilovanost, až třeba přijde velká hádka, jestli by nebyl schopensi jít ulevit.
Vůbec nejde o to, kdo má na koho výhradní právoa od kdy, ale na tvém pocitu. Kvůli půlročnímu vztahu bych se nepřemáhala, toleranci a ohýbání svých přesvědčení si schovávám až když se vztah stane opravdu vážným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
13.5.14 17:49

On mi řekl, že chce být jen se mnou a nikoho jiného nechce. Jenže já už jsem nahlodaná, nevím, zda mu to mám věřit, začínám být paranoidní. A to, že jsi paranoidní ještě neznamená, že po tobě nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.5.14 17:56

Nevim no, kdyz si pripomenu sve prvni rande, byl pro me nynejsi pritel upne cizi. Nic pro me neznamenal, nevedela jsem co je zac a urcite jsem mu nenabizela kvuli jednomu rande vernost. Mozna u druheho, u tretiho by to rozdil byl. Ano, chteli jsme se videt, bylo to fajn, ale porad mel jeste kazdy svuj zivot. S bejvalkou se domluvil jeste pred vasi schuzkou. Nevedel, ze budes ta prava ani pred schuzkou ani tesne po.. Asi bych to resila tenkrat, ale po tolika letech? Asi by me to zamrzelo, ale nehrotila bych to.. Zvlast kdyz pises, ze se Ti ted maximalne venuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
13.5.14 18:14

Tohle mi přijde jako řešení zbytečností. Měli jste první rande, ani jeden z vás netušil zda se uskuteční nějaké druhé, třetí,… v té době chlapa považuji za kamaráda, který se mi líbí a možná by molo být něco víc. Jako kdyby to udělal po sexuálním sblížení vás dvou nebo po nějaké třetí, čtvrté schůzce, pak bych nad tím uvažovala, ale takhle? :think:

Jasné ani jedna z nás si nemůže být jistá, ale všechny alespoň tušíme něčemu věříme a podle toho bysme se měli řídit. Pokud mu nevěříš, je čiré bláznosvství s ním zakládat rodinu.Na tvém místě bych si to urovnala v hlavě, srovnala priority a dle toho se rozhodla a zařídila, stojí ti zato udržovat vztah s chlapem, kterému nevěříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
13.5.14 18:25

Je úžasný, když tu čtu, jak jsou ženy tolerantní. Jen by mě zajímalo, kolik mužů by ve stejné situaci přemýšlelo stejně. Osobně bych o někoho, kdo zahajuje vztah lží (byť je to první rande) ztratil zájem. Pokud je pro většinu v poho si domluvit rande a zároveň na večer šuk s bejvalkou, tak už jsem vážně asi starej. :nevim: Vážně to nepřijde většině ani trochu divný? :?:
Co kdyby to zajiskřilo natolik, že by se na sebe vrhali už při setkání? je na místě navrhnout trojku, protože už jsem domluvenej s bejvalkou a nebo říct schovej si to na jindy, já už sem domluvenej do postele s jinou. :mrgreen: Vážně by mě zajímala rada na případný postup. Sice se mě to netýká, ale nechci zůstávat pozadu za trendy alespoň v teorii. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
13.5.14 18:26

Já bych mu ráda věřila, ale lhal mi od první chvíle, od první schůzky, když mi říkal, že na rande má čas jen do sedmi, páč potom jde stěhovat kamarádku. A pak odjel za ní a ještě mi pak psal sms, cituji: „a jde se makat“ Asi aby svojí lži dodal na důvěryhodnosti, Přitom já jsem se ho na nic neptala, nezajímal mě jeho program na večer, to on sám mě krmil kecama. Ten večer mi ještě psal nějaké zprávy, jak to se mnou bylo příjemné a tak. To byla ona asi zrovna v koupelně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
13.5.14 18:32
@PerlaMarina píše:
Já bych mu ráda věřila, ale lhal mi od první chvíle, od první schůzky, když mi říkal, že na rande má čas jen do sedmi, páč potom jde stěhovat kamarádku. A pak odjel za ní a ještě mi pak psal sms, cituji: „a jde se makat“ Asi aby svojí lži dodal na důvěryhodnosti, Přitom já jsem se ho na nic neptala, nezajímal mě jeho program na večer, to on sám mě krmil kecama. Ten večer mi ještě psal nějaké zprávy, jak to se mnou bylo příjemné a tak. To byla ona asi zrovna v koupelně :(

A to se ještě ptáš, jestli mu máš věřit? :?: Myslím, že bys měla víc dát na svůj instinkt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
13.5.14 18:33

Nevím neznám vás, ale když si situaci představím, řekla bych, že přítel to s tebou zprvu nemyslel vůbec vážně, prostě zkouška a uvidí se, pokud nyní již vztah s bývalkou dle tebe neudržuje, je možné, že se skutečně zamiloval a tím pádem má důvod být věrný.

Můj manžel mě pozval na rande v doběkdy stále byl oficiálně ve vztahu s bývalkou (já o tom nevěděla) měli jsme dvě rande a jemu to přišlo fajn a chtěl něco víc, tak se s bývalkou rozešel a ten večer jsme spolu poprvé spali-řekl mi to až po třech měsících vztahu, ale já mu věřila a věřím dodnes, jsme spolu sedm let. :nevim:

@takymanžel tak pokud by byl sex na prvním rande, tak bývalku pošle do kopru ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
13.5.14 18:39

@Paradise No já nevím, co když by ten sex za nic nestál a bejvalka by se načuřila. To by se pak moh ocitnout na suchu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
13.5.14 18:42

@takymanžel tak by ulovil jinou nebo zavolal další bejvalce :mrgreen: Dotyčný by si určitě poradil, je to muž činu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
13.5.14 18:56

@Paradise Taky mi to tak připadá.
Omlouvám se zakladatelce za OT. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
13.5.14 19:06
@Manuelan píše:
@PerlaMarina S postojem jako má @wildcherry bych to moc daleko u chlapů nedotáhla… :twisted:

vidis, a ja ho mam takovy a nemuzu si stezovat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
13.5.14 19:07
@open mind píše:
@PerlaMarina Spíš bych byla ostražitá vzhledem k tomu, že si často píšou. Já se tedy s některými svými bývalými také kamarádím, ale vidíme se cca jednou do roka a rozhodně si nějak vysloveně často nepíšeme.
Brala bych to tak, že po první schůzce je vše jasné jen v knížkách (…jen co jeden druhého spatřili, věděli že si budou věrni až do smrti a tak se také stalo…). V reálném životě je to o dost zamotanější.Každopádně já bych nedělala žádné ukvapené závěry, ale zároveň bych byla tak nějak ostražitá co se té jeho bývalé, nebo i žen obecně týče. Dala bych si rozhodně na čas se svatbou a rodinou, ovšem to platí tak nějak obecně, že po půl roce vztahu je na toto vše ještě dost brzy…

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
13.5.14 19:21
@PerlaMarina píše:
On mi řekl, že chce být jen se mnou a nikoho jiného nechce. Jenže já už jsem nahlodaná, nevím, zda mu to mám věřit, začínám být paranoidní. A to, že jsi paranoidní ještě neznamená, že po tobě nejdou.

no divej, dava ti k tomu duvod? Spal s ni i ppzdeji? Ja nevim no, slo o prvni schuzku, kdy jste si padli do noty.OK,ale byla to prvni schuzka pro neho s uplne cizi zenskou.Sam nemohl tusit, co z toho bude. Jestli vubec neco. Prece kdyz jde zenska, nebo chlap na prvni schuzku na slepo, tak to nemuze jeste brat tak, ze je oddany/a jen tomu, se kterym si dal veceri a najednou utnout cely jeho zivot a cekat do druheho rande, jestli bude za neco stat. Nerikam, ze s tim souhlasim, muj chlap (8let spolu) do toho naplno sel jeste pred prvni schuzkou(uz jsme se znali, vedeli jsme o sobe, ze existujeme)ja priznavam, ze i kdyz byl uchvatny, nadherny, dokonaly, byla jsem ostrazita a nebrala to az tak vazne, jak bych chtela.Asi strach ze zklamani, urcita sobestacnost :nevim:.Neutnula jsem ze dne na den to, na co jsem byla zvykla, nepalila po prvni schuzce mosty.Az v prubehu 14 dni, kdy probehly dalsi setkani, volani, sms jsem si utridila, ze je to on, ON!!a chci s nim taky byt.Pak pro me byl, je a zatim bude ten jediny, nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí