Můžu mu věřit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1010
14.5.14 11:14

@boruvkay jenže to, že to vyšlo tobě nutně neznamená, že to vyjde i zakladatelce. A zakladatelka jedno dítě má a tak nemusí zas až tak spěchat. Je to individuální, ale pokud chlap řekne, že někoho miluje už po třech dnech a přitom se peleší jinde, tak mi to přijde jako výsměch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.5.14 11:23

@Lenny0 To ona vlastně ještě ani neví, jestli jim to vyšlo. Jsou spolu rok, to žádná bůh ví jaká doba není… To bude vědět až na smrtelné posteli, jestli jim to opravdu vyšlo - konec konců stejně, jako my ostatní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
14.5.14 11:31

@open mind tak to máš pravdu. Druhému do hlavy nevidíš a nikdy nemůžeš tvrdit, že někoho znáš na 100%. Některým to vyjde a některým ne. Co se týče zakladatelky, tak v jejím případě bych dala od toho ruce pryč. Protože když vezmu do úvahy, že láska na první pohled existuje a on se tak strašně zamiloval, tak by zrušil rande s ex a rozhodně by už s ní nespal. Pokud, ale to tento případ nebyl, tak proč najednou ta rychlost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
14.5.14 11:34

@Lenny0 to je pravda, ani já bych mu to po 3 dnech nevěřila. Se slovy Miluji tě v životě hodně šetřím a už dlouho jsem je nikomu neřekla. A sama to od druhého taky slyšet nechci, pokud to opravdu tak necítí. Ale každý svá vyznání bere jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.5.14 11:38

@Lenny0 I bez ohledu na „kvalitu začátku jejich vztahu“ by mi ta rychlost byla opravdu krajně podezřelá… Jistě existují i vyjímky, ale raději bych se spoléhala na zdravý rozum, než jen na štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
14.5.14 11:43

@boruvkay @open mind no myslím, že se shodneme, že zrovna v tomhle konkrétním případě je na místě obezřetnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
14.5.14 11:44
@Lenny0 píše:
@boruvkay jenže to, že to vyšlo tobě nutně neznamená, že to vyjde i zakladatelce. A zakladatelka jedno dítě má a tak nemusí zas až tak spěchat. Je to individuální,ale pokud chlap řekne, že někoho miluje už po třech dnech a přitom se peleší jinde, tak mi to přijde jako výsměch.

Naprostý souhlas. :palec: On si dneska každej zakládá na velkých gestech, ale dobrý vztah tvoří právě spíš ty maličkosti. Co je platný, že ji vyznává lásku, když mu nestojí za to odříct si na pár dní sex. Jinak mě manželka po x letech přiznala, že jsem si jí nejvíc získal takovými prkotinami, jako třeba když jsem ji při obědě dal kyselou okurku ze svého talíře nebo si s ní vyměnil jídlo když jí nechutnalo. :mrgreen: No ještě po letech si z nás dělali známí legraci, když žena marodila a byla asi v 8. měs. a měla čaj asi 20cm od natažené ruky a já sem vyskočil, oběh stůl a podal jí ho. Kámoška co u nás právě byla, se málem počůrala smíchy.
A pro rýpaly, nejsem podpantoflák. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
14.5.14 11:53

@takymanžel Hezký.......mám podobného doma. :D A na maličkostech záleží, s tím souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.5.14 12:11

Jestli současný chlap byla dobrá volba pro život, pozná zakladatelka až s velkým odstupem času.
Já bych ale byla obezřetná (ne kvůli sexu s jiným po prvním vidění se - také bych neutínala letitý vyhovující milenecký vztah kvůli někomu, kdo je mi sympatický, ale viděla jsem ho jen jednou), ale kvůli těm velkohubým gestům, která já osobně nesnáším. Miluji tě po 3 dnech od seznámení, řešení dětí po týdnu atd…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky