Mám 4 děti - šance na nový vztah?

Anonymní
14.5.14 15:14

Mám 4 děti - šance na nový vztah ?

Ahoj holky, mám 4 malé děti a jsem čertsvě sama, tak přemýšlím o budoucnosti… Našla jste něketrá s více dětmi nového partnera pro život? Bezdětného, nebo s dětmi? Jak se vám žije?
prosím o zachování anonymity, je to ještě hodně čerstvé a nechci to moc troubit do světa…
díky zakl.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.5.14 15:15

Já se dvěma malýma. On je taky rozvedený a má dítě (starší než moje). Zatím je to v začátcích, ale jsme odvážní a věříme tomu. Snad to klapne, moc bych si to přála. Ale zas nepotřebuju chlapa za každou cenu, už vím co jo a co ne.
 AK.

• Citovat
  • Upravit
191
14.5.14 15:25

Ahoj ja nasla se3 detmi svobodneho a ted cekame miminko najdes uvidis moje kamaradka 4 deti ma a take nasla on ma dve tak jesnou za 14 dni je u nich opravdu veselo a jak mas deti stare :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.5.14 15:36

Tak fronta se na tebe asi stat nebude, ale jinak nevidim problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
14.5.14 15:41

No našemu známému utekla žena, taky měli čtyři děti. Má páté a žije s fotbalovým trenérem svých dětí :? Moje babi měla 4 děti a už s nimi zůstala sama. Udělala si z toho program, že prý chtěla jen milence a zábavu a ne prát špinavé fusky a dohadovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
14.5.14 15:47

Moje máma si ve svých 41 letech nabrnkla našeho tatínka, v té době měla 4 děti z toho 2ks už vdané :D. Původně to měl být prý letní románek, ale táta se nedal a už 20 let jsou spolu, z toho 3 roky manželé. Táta svoje děti neměl a nemá. Takže přišel ke 4 dětem, dnes už 10 vnoučatům a za chvíli k 1 pravnoučeti jak slepej k houslím :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.5.14 15:51

@jalemina jéé to je hezký :D

jinak šance je vždycky a pak jste jak v tom seriálu Krok za Krokem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
14.5.14 15:52

Super diskuse :palec: Dává mi naději, že až toho svýho kopnu do zadku, nezůstanu na ocet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.5.14 15:56

@Antonie Bolavá no prosim tě ty - to přece ani nejde :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
14.5.14 16:04
@brumdinka píše:
@Antonie Bolavá no prosim tě ty - to přece ani nejde :D ;)

jako že bych na ocet nezůstala? No holka, s těma třema čůzama nevim nevim :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.5.14 16:07

Sance tu urcite je ;) Ale urcite to nebude stejne jako bez deti no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 16:14

My jsme byly 3 děti (já už skoro dospělá), když se naši rozvedli. Mamka si pak našla dalšího muže, o dost mladšího, který už měl 1 dítě. Tak jsme byli 4 :palec:. Bylo to super, mamka je s druhým manželem už spoustu let a jsou pořád zamilovaní, mají fakt nádherný vztah. To si vůbec nepamatuju, že by se někdy tak hezky k sobě chovali s mým otcem. Když jedeme k mamce a jejímu 2. manželovi, tak říkám, že jedeme „k našim“, i když je mi otčím v podstatě dost věkově blízko :lol:.
Takže šance rozhodně je, jestli jsi dobrá ženská, tak se nějaký prima chlap určitě najde ;)

• Citovat
  • Upravit
25123
14.5.14 16:18
@kaja00 píše:
Sance tu urcite je ;) Ale urcite to nebude stejne jako bez deti no :nevim:

já bych řekla, že je to uplně šumák, vždycky záleží jenom na lidech a když jí miluješ, přece není co řešit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.5.14 16:20

Mamča si se dvouma dětma našla našeho tehdy svobodného tátu. Je sice trochu podivín, ale máma konečně pak zažila skvělý vztah. Kamarádky manžel umřel :( měli spolu tři děti a také našla, neházej flintu do žita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
14.5.14 16:29

@Krkael super podpis, jsem si říkala proč tam máš štíhlou výrobu o ono toto :lol:

zakladatelko, omlouvám se za tuto poznámku
jinak si myslím že chlapa najít můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí