Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@zoidberg auto na ně mám, jejich otec nechce mě, ne svoje děti a finančně je zabezpečí, nepotřebuju chlapa, abych uživila svoje děti, nehledám nového živitele, ale partnera pro sebe… spíš jen koukám na to, aby měl nervy třeba na dovolenou s tolika dětma, vejlet, nebo jen obyčejný večerný koupání…
A dokážeš si představit, že najdeš fajn chlapa, který má dvě děti ve své péči? A třeba ve stejném věku jako tvoje? Ten kolotoč kolem šesti dětí?
Jinak si myslím, že chlapi by se hlavně báli investice do cizích dětí, pokud bys jasně nastavila pravidla oddělených financí, tak by snad takový problém někoho najít být neměl. A měla bys vůbec čas na randění? Při tolika starostech?
@zoidberg 4 nebo 6 už mi nepřijde jako podstatnej rozdíl
ono s tolika dětma je v něketrých situacích daleko míň práce… na veškerých akcích, nebo jen hřištích či zahradě, všude se zabaví pospolu a nikdo mě netahá za rukáv, abych šla plácta bábovky, jsou hodně samostatní atd…i proto jsem původně tak velkou rodinu chtěla…
@zoidberg píše:
A dokážeš si představit, že najdeš fajn chlapa, který má dvě děti ve své péči? A třeba ve stejném věku jako tvoje? Ten kolotoč kolem šesti dětí?
Jinak si myslím, že chlapi by se hlavně báli investice do cizích dětí, pokud bys jasně nastavila pravidla oddělených financí, tak by snad takový problém někoho najít být neměl. A měla bys vůbec čas na randění? Při tolika starostech?
ja si neumim predstavit chlapa, ze bych si nasla chlapa co by mel dve deti natoz ve vlastni peci
Já jsem nad tím včera přemýšlela a pro mě by bylo mnohem snazší si najít chlapa s dětmi ve své péči (těch asi moc nebude). Já mám tedy děti dvě, ale přišlo by mně to spravedlivější a i pro nás oba snazší co do přijmutí „cizích dětí“. Nebylo by to jednostranné, nebo hodně nevyrovnané jako když žena děti má a muž je bezdětný, případně má víkendové děti, což nejde srovnávat.
@ana11 píše:
Já jsem nad tím včera přemýšlela a pro mě by bylo mnohem snazší si najít chlapa s dětmi ve své péči (těch asi moc nebude). Já mám tedy děti dvě, ale přišlo by mně to spravedlivější a i pro nás oba snazší co do přijmutí „cizích dětí“. Nebylo by to jednostranné, nebo hodně nevyrovnané jako když žena děti má a muž je bezdětný, případně má víkendové děti, což nejde srovnávat.
takze by jsi se s potesenim dobrovolne starala o 4 deti?
@Lili píše:
ja si neumim predstavit chlapa, ze bych si nasla chlapa co by mel dve deti natoz ve vlastni peci
Proč si to nedokážeš představit? Neútočím, jen mě to moc zajímá.
@zoidberg píše:
Proč si to nedokážeš představit? Neútočím, jen mě to moc zajímá. [/citacetak bych se divila kdyz jsi chlap ze by jsi rejpal, no uz bych to nedala, mam dve a mam starosti a prace i tak nad hlavu
@Lili píše:@zoidberg píše:
Proč si to nedokážeš představit? Neútočím, jen mě to moc zajímá. [/citacetak bych se divila kdyz jsi chlap ze by jsi rejpal, no uz bych to nedala, mam dve a mam starosti a prace i tak nad hlavuTakže bys hledala striktně bezdětného?
@zoidberg píše:
Takže bys hledala striktně bezdětného?
ja na to hledani moc nejsem, ale vim, ze bych dalsi deti proste nedala uz ted nevim kam driv, neumim si predstavit, vanoce, kazdy druhy vikend, dovolene se 4 detmi,
@Lili píše:
ja na to hledani moc nejsem, ale vim, ze bych dalsi deti proste nedala uz ted nevim kam driv, neumim si predstavit, vanoce, kazdy druhy vikend, dovolene se 4 detmi,
Oni ale otcové na plný úvazek se umí o domácnost postarat naprosto (nebo alespoň skoro) stejně, jako matky samoživitelky. Umí vařit, prát, uklízet, běhat po doktorech…třeba bys na tom ještě vydělala a měla víc klidu pro sebe ![]()
Bezdětný chlap po třicítce bude spíše nesamostatné jelito ![]()
@zoidberg píše:
Oni ale otcové na plný úvazek se umí o domácnost postarat naprosto (nebo alespoň skoro) stejně, jako matky samoživitelky. Umí vařit, prát, uklízet, běhat po doktorech…třeba bys na tom ještě vydělala a měla víc klidu pro sebe
Bezdětný chlap po třicítce bude spíše nesamostatné jelito
vis ja tak nejak pochybuju o tom, ze ikdyz je toho schopen samostatne, ze pokud najde zenu tak, ze v tom velmi rad a nadsen pokracuje, souhlasim s tebou, neni to jen ve stridave peci, nebo plne peci, ale i v manzelstvi, chlap se zcela jiste umi postarat, proc by to nesvedl, ale malo ktery to v realu dela ze
@zoidberg souhlas. Já na svém rozvedeném příteli s jedním dítkem (v péči matky, ale stará se a bere si ho jednak podle rozhodnutí, i navíc, po domluvě)oceňuju právě to, že už má zkušenosti, ví co chce a co ne, ví co může nabídnout i co očekává, je tolerantní, chápavý a moc dobře ví co to je starat se o domácnost a sám o sebe i o dítko, je vidět že děti bere jako součást mě, chce mě i s nimi, i když dobře ví že to nikdy nebude tak jednoduché jako kdybychom nikdo z nás děti neměli.
@Anonymní píše:
@zoidberg souhlas. Já na svém rozvedeném příteli s jedním dítkem (v péči matky, ale stará se a bere si ho jednak podle rozhodnutí, i navíc, po domluvě)oceňuju právě to, že už má zkušenosti, ví co chce a co ne, ví co může nabídnout i co očekává, je tolerantní, chápavý a moc dobře ví co to je starat se o domácnost a sám o sebe i o dítko, je vidět že děti bere jako součást mě, chce mě i s nimi, i když dobře ví že to nikdy nebude tak jednoduché jako kdybychom nikdo z nás děti neměli.
anonymni a jak dlouho tohle funguje?
@zoidberg auto na ně mám, jejich otec nechce mě, ne svoje děti a finančně je zabezpečí, nepotřebuju chlapa, abych uživila svoje děti, nehledám nového živitele, ale partnera pro sebe… spíš jen koukám na to, aby měl nervy třeba na dovolenou s tolika dětma, vejlet, nebo jen obyčejný večerný koupání…