Mám 4 děti - šance na nový vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
15.5.14 13:35
@Anonymní píše:
@Lili jsme, ale u nás je ten vztah mnohem lepší, protože mám chlapa co má zkušenosti a ví co a jak po rozvodu, ví co znamená mít děti (kromě svého hlídává ještě sestře dvě děti)..

je a kdyz ta miluje spoustu deti, nepohlidal by mi obcas taky dve :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 13:38

@Lili já neřekla že miluje spoustu dětí..ale prostě to bere jak to je, a nemá problém sestře pomoct, nebojí se postarat a uhlídat víc dětí. Jsou podobně staré jako moje, takže fakt žádný problém nemá.

• Citovat
  • Upravit
9006
15.5.14 13:39
@Anonymní píše:
@Lili já neřekla že miluje spoustu dětí..ale prostě to bere jak to je, a nemá problém sestře pomoct, nebojí se postarat a uhlídat víc dětí. Jsou podobně staré jako moje, takže fakt žádný problém nemá.

tak je nemusi milovat staci kdyz mi je pohlida, kdyz s tim nema vubec zadny problem…:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 13:41

@Lili no tak cizí asi ne..není chůva..taky málokdy hlídám cizí (ale když někdo potřebuje neodmítnu, taky to tak musím někdy řešit), ale v rodině proč ne. Neštítí se toho, nevymlouvá, nedělá mu to problém. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9006
15.5.14 13:42
@Anonymní píše:
@Lili no tak cizí asi ne..není chůva..taky málokdy hlídám cizí (ale když někdo potřebuje neodmítnu, taky to tak musím někdy řešit), ale v rodině proč ne. Neštítí se toho, nevymlouvá, nedělá mu to problém. :nevim:

skoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
15.5.14 13:51
@Lili píše:
chlap to umi dobre protoze to pro nej neni kazdodenni prace :) :) to by se mi taky varila, sobotni gulasek z plne lednice a byt slavna dalsi mesic :) :)jo tak to jsem nevedela tohle: ze je potreba ze nikde netrajda, je stihla i po porodu no co dal? to jsou panecku dulezitosti :)

No a cos čekala? Sama píšeš, že služku už žádná dělat nechce, tak proč jinak by měl chlap maminku vyhledávat? Pro dobré srdce? Bezvadný charakter? Panna už to taky nebude…
Nejhorší je, pokud si chlap vezme bezdětnou s padesáti kilogramy a ona mu dalších 40 po dětech přibere s tím, že na to má právo a že ji musí milovat takovou jaká je :( tak proto jsem psal že po porodu už nekupuje zajíce v pytli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
15.5.14 13:53
@zoidberg píše:
No a cos čekala? Sama píšeš, že služku už žádná dělat nechce, tak proč jinak by měl chlap maminku vyhledávat? Pro dobré srdce? Bezvadný charakter? Panna už to taky nebude…
Nejhorší je, pokud si chlap vezme bezdětnou s padesáti kilogramy a ona mu dalších 40 po dětech přibere s tím, že na to má právo a že ji musí milovat takovou jaká je :( tak proto jsem psal že po porodu už nekupuje zajíce v pytli [/citace

Tak ty jsi taky jedlej :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 13:56

@zoidberg jo, tos mi připomněl..já měla depky s prsou.. a ony mi říká „prosím tě, po dvou dětech, co bys chtěla“ :mrgreen: romantika nic moc, ale prostě bere věci tak jak jsou, zcela přirozeně. Jasně, prsa nejsou tak tragická, ale prostě zamlada bezdětna jsem byla zvyklá na něco jinšího no. A teď je už milujem oba :lol:

• Citovat
  • Upravit
9006
15.5.14 13:57
@Anonymní píše:
@zoidberg jo, tos mi připomněl..já měla depky s prsou.. a ony mi říká „prosím tě, po dvou dětech, co bys chtěla“ :mrgreen: romantika nic moc, ale prostě bere věci tak jak jsou, zcela přirozeně. Jasně, prsa nejsou tak tragická, ale prostě zamlada bezdětna jsem byla zvyklá na něco jinšího no. A teď je už milujem oba :lol:
:)))))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
15.5.14 14:00
@Anonymní píše:
@zoidberg jo, tos mi připomněl..já měla depky s prsou.. a ony mi říká „prosím tě, po dvou dětech, co bys chtěla“ :mrgreen: romantika nic moc, ale prostě bere věci tak jak jsou, zcela přirozeně. Jasně, prsa nejsou tak tragická, ale prostě zamlada bezdětna jsem byla zvyklá na něco jinšího no. A teď je už milujem oba :lol:

Každý chápe, že tvar prsou ovlivnit téměř nelze. To je stejné, jako vyčítat chlapům pleš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
15.5.14 14:04
@zoidberg píše:
Každý chápe, že tvar prsou ovlivnit téměř nelze. To je stejné, jako vyčítat chlapům pleš.

Tak to je fakt husty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 14:07

@zoidberg já miluju jeho šedé vlasy.
No jo, prsa byly větší, a kojila jsem celkem 28měsíců. Nic s tím nenadělám (kromě plastiky)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.14 16:43

Takže zjišťuju, že sem vlastně úplně odepsaná..
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
25123
15.5.14 16:44
@Anonymní píše:
Takže zjišťuju, že sem vlastně úplně odepsaná..
zakl.

ale vůbec ne, nečti to ;), tady se už dostávaj uplně někym jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.5.14 17:48

No neznám osobně nikoho, kdo by si našel partnerku byť jen se 3 dětmi, ale třeba budeš mít štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí