Mám 4 děti - šance na nový vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
25.8.17 16:13
@Rezetina píše:
@pepeknámořníkDiky za nazor muze! Urcite vetsina uvazuje i takto, i muj tatinek mi to takhle rekl. Ja jsem se rozesla s pritelem, ktery byl stejne stary jako ja a bezdetny prave proto, ze jsem nechtela, aby prisel o moznost mit sve deti. Se mnou by to uz neslo. Nechtela jsem, aby se kvuli me obetoval ackoli on to tak asi nebral. Moc me to mrzelo, byl to rozchod z rozumu, a porad nevim, zda to bylo dobre, ci ne… Vidis, nasel se i nekdo bezdetny, kdo by me chtel i s tolika detma, ale ja to nedokazala prijmout… :(
ASI by bylo fakt lepsi hledat mezi detnymi, citila bych se, ze mame vyrovnanejsi pozici.

Ja bych zareagovala na tento komentar. Prijdes mi mozna az prilis hodna, ohleduplna k jeho moznym potrebam. Mozna bych se (byt tebou) naucila byt trochu sobectejsi a nechat to rozhodnuti byt se mnou na tom dotycnem chlapovi. Opravdu se muze stat, ze casem po detech zatouzi a odejde, ale jistotu, ze s nami bude muz az do konce zivota, nemame zadna ani u otce svych deti.
Je mi jasne, ze peclive zvazujes, koho do zivota svych deti pustis, ale pokud by to nekdy klaplo a symbioza byla vzajemna, zariskuj a neodhanej ho.
Hodne stesti :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 19:52

Tak já mám děti jen dvě, ale u partnera bych se 4 jeho dětma problém neměla, pokud by to byl ten správný partner pro mě.
Prosím anonymní M

@pohledmuze
@pohledmuze píše:
On o to krasne zni. Ale predstav si, ze se sejdou tvoje 2 deti a jeji 4? To abyste meli barak jak hrom a autobus na odvoz deti. :))
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.17 20:02
@Rezetina píše:
@Anonymní píše:
Já jsem v podobné situaci, jen tedy o fous méně dětí, mám také zázemí rodiny (mé i ex), i to své bydlení máme, plus ex stojící o něco víc (já snad ani za sebe nechci napsat návrat, protože sama nevím :oops: ).. Přiznám - nechávám tomu volný průběh 8) Letos nás (mě s dětma) čekají nějaké změny, snad příjemné, snažím soustředit na to.. Já ani tak neřeším fakt, že jsem s dětma sama, ale pocitově je to takové vákuum :nevim: :oops:, opravdu mi nevadí, že jsem sama, to už se opakuji ;), je nám hezky, ale chtěla bych se někam směřovat, naštěstí to na mě padá jen občas a jsem ráda, že nemám tolik času na řešení (v hlavě mé :lol: ) a že řeší i někdo jiný :kytka:
Prosím anonymní M
Vím, že v tomto mám trochu štěstí a financí - zázemí.

U mě jde trochu o to, že já jsem sama nějaký čas, v životě si dovedu poradit :lol: sama i bez muže :lol: A sama bych také být nemusela, občas se někdo za ten čas objevil, ale je to směs obav z toho, jak nám nechci měnit to zajeté (hlavně pokud se týče dětí), pak se také nechci (bojím) splést, ale vím, že i to se může stát. Jak děti :srdce: rostou (ale pořád jsou ještě malé), mám i volnější ruce pro realizaci :lol: Nenudím se, plánů mám svých dost (jasné, je hezké plánovat s někým ;) ), k tomu docela náročné koníčky :srdce: , zkrátka nechávám to osudu.
Prosím anonymní M

@Rezetina [/citace
Anonymni M, to jsi vystihla moc dobre s tim pocitovym vakuuem a touhou nekam smerovat. Ja bych k tomu dodala touhu nekam „patrit“. Mam pocit, ze s tim rozpadem vztahu clovek prisel o spoustu veci, byt a fungovat jako par, i spolecensky, moci se se o nekoho oprit, vedet, ze ti bude vzdy nejak nablizku, jet nekam, je toho spousty, ale nekdy s nekym se fakt neda zit.
Ono mozna materialne se ten zivot svobodne, rozvedene matky nejak da zvladnout, horsi je ta citova stranka.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.17 20:03

Nějak mi nešlo vložit: Vím, že v tomto mám trochu štěstí a financí - zázemí.
U mě jde trochu o to, že já jsem sama nějaký čas, v životě si dovedu poradit :lol: sama i bez muže :lol: A sama bych také být nemusela, občas se někdo za ten čas objevil, ale je to směs obav z toho, jak nám nechci měnit to zajeté (hlavně pokud se týče dětí), pak se také nechci (bojím) splést, ale vím, že i to se může stát. Jak děti :srdce: rostou (ale pořád jsou ještě malé), mám i volnější ruce pro realizaci :lol: Nenudím se, plánů mám svých dost (jasné, je hezké plánovat s někým ;) ), k tomu docela náročné koníčky :srdce:, zkrátka nechávám to osudu.
Prosím anonymní M
@Rezetina

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.17 20:55

Asi tak. Já ten barák měla ještě před mým manželstvím. Dnes už tedy bývalým 8)
Ale když jsme se vzali, byl to i jeho barák, i on do něj investoval, plánoval, neměla jsem problém polovinu napsat na něj. Jasně, při rozvodu jsme se o něj mohli pohádat 8) Ale to už beru jako riziko podnikání :lol: Né, že by peníze nebyly důležitý, ale dají se vydělat :nevim: Ale asi mám štěstí na ex, ve financích nedohadujeme ohledně dětí ani po rozvodu. Ale zase tak benevolentní ohledně prachů nejsem, kdybych byla náááhodou očarovaná mužem a zjistila, že na své dítko platí 1500, jeho kouzlo by pominulo :mavam:
i kdyby měl vilku na Azurovém pobřeží.

Anonymní M

@pohledmuze
@LLump
@LLump píše:
Nepotřebuju barák. Ani auto, i když zrovna takové mám. Je to přesně o těch prioritách. Nezajímají mě ti, co řeší na prvním místě majetek, barák, auto. To jsou přesně ti duševní mrzáci, ce se stejně o ten majetek dokáží akorát tak škrtit, dohadovat a soudit.
  • Citovat
  • Upravit
11
25.8.17 21:30
@vonajebohyne píše:
Ja bych zareagovala na tento komentar. Prijdes mi mozna az prilis hodna, ohleduplna k jeho moznym potrebam. Mozna bych se (byt tebou) naucila byt trochu sobectejsi a nechat to rozhodnuti byt se mnou na tom dotycnem chlapovi. Opravdu se muze stat, ze casem po detech zatouzi a odejde, ale jistotu, ze s nami bude muz az do konce zivota, nemame zadna ani u otce svych deti.
Je mi jasne, ze peclive zvazujes, koho do zivota svych deti pustis, ale pokud by to nekdy klaplo a symbioza byla vzajemna, zariskuj a neodhanej ho.
Hodne stesti :kytka:.

Dekuji. Ja uz prave zariskovala, a nelituji niceho, ale nechala jsem ho jit. Strasne se to ve mne bilo, a stravila jsem nekolik mesicu, ze jsem fakt nevedela…Citim se hodne blizko Anonymni M, hodne smirena s celou situaci, celkem sobestacna, deti, o ktere je treba se postarat. Ale pres to vsechno chybi muzsky element. Ne pro deti, ty sveho otce maji, ale partak pro me. Tohle chybi. A je hodne tezke nekoho takoveho v teto situaci najit. Nehledam ani tak rady, spis se z toho vseho chci jen vypsat, protoze me to v posledni dobe hodne tizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.8.17 21:32

@LLump

Pane Llump, myslim, ze se blizim Vasim nazorum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.8.17 21:46

@LLump

Taky jste si asi sveho prozil…mozna proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.8.17 22:00

@LLump
Treba to budu moct rict i ja, az uplyne cas. Zatim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.17 07:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám 4 malé děti a jsem čertsvě sama, tak přemýšlím o budoucnosti… Našla jste něketrá s více dětmi nového partnera pro život? Bezdětného, nebo s dětmi? Jak se vám žije?
prosím o zachování anonymity, je to ještě hodně čerstvé a nechci to moc troubit do světa…
díky zakl.

Jak to skončilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
20.10.17 21:19
@longed-for-dream píše:
Jak to skončilo?

Předpokládám, že si pořídila uměláka a žije si spokojený život :kytka:

• načítám...
  • Citovat