Mám 4 děti - šance na nový vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17308
16.5.14 13:54
@Lili píše:
bohuzel, zatim jsem mela stesti na takove jako jsi ty…

Tak to jsi se zas tak špatně neměla, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
16.5.14 13:56
@zoidberg píše:
Tak to jsi se zas tak špatně neměla, ne? :)

:) :) myslis? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
16.5.14 14:11
@Lili píše:
zakladatelko nech si udelat prsa, hlavne aby jsi netloustla a netrajdala kdyz mas ty deti, stala u plotny a varila teple vecere pak by se te mozna nejakej nacek ujal ty jo to jsou nazory tady toho chlapa

Zakladatelko hlavně ne umělé prsa, to je něco strašného. Myslím, že tady mluvím za naprostou většinu mužů. Samozřejmě pokud to nevyžaduje zdravotní stav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.14 17:51

@zoidberg víš ale, jak vypadaj prsa po odkojenejch 4 dětech :?: leda bych si našla zoofila, co ho rajcujou uši kokršpaněla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11
23.8.17 21:40

Ahoj uzivatele, obnovuji diskuzi, jsem nova a nemuzu zatim zalozit sve tema. Nehledam ani tak rady, spis potrebuji ze sebe dostat smutek a strasnou nejistotu, jak v zivote dal. Nevim, co od zivota cekat, co chtit… Je mi 35, mam 4 deti a jsem sama. Materialne zadna hitparada, ale vlastni maly byt, kam se akorat nas 5 posklada, pekny vztah s ex tchyni, ktera mi pomaha s detmi, bolestny vztah s ex, ktery se chce vratit ( jsme od sebe 4,5 let) a 4,5 roku jsem mela pritele, se kterym jsem se ted rozesla. Z rozumu, nedavala jsem to, ze mam pekny vztah s byvalou rodinou, nedokazu zacit od nuly, nemohu odstrihnout otce, ktery se podili na vychove, navic ziji v zahranici bez sve rodiny, a oni mi moc pomahaji. Asi se spis chci vypovidat, nez zadat rady. Ma otazka by znela, na mamy, ktere jsou v podobne situaci, je mozne zit svuj zivot pres to vsechno? Nemit pocit viny, ze nejsem s otcem deti? A muze byt zena spokojena, i kdyz je jen sama s detmi? Ja ted po rozchodu nikoho nehledam, musim se dat do poradku citove. Trapi me spousta veci, asi jsem svuj problem nevystihla uplne predsne, prosim za pochopeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.17 22:10

Já jsem maxi spokojená sama s dítětem, nabídky vztahu odmítám. Dítě jsem počala díky anonymnímu dárci poté, co jsem ukončila dlouholetý vztah. teď mám zažádáno o adopci dalšího. Neměnila bych.

• Citovat
  • Upravit
11
23.8.17 22:16

Muzu se zeptat, proc jsi ukoncila dlouholety vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
23.8.17 22:32

Myslim, ze casem az budes pripravena najdes nejakeho,,kamarada,, se kterym budete vsichni travit volny cas. To si myslim, ze je nej. Vazny vztah z toho take byt muze, proc ne. Spis si ted uzivej chvile s detmi a zazenes smutek. Sousedka mela 3 deti s ruznymi pany a ted ten posledni je otec 4. ditete a bydli si ve velke vile. Takze potkat te muze doufam jen to dobry:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.17 22:55

Já jsem v podobné situaci, jen tedy o fous méně dětí, mám také zázemí rodiny (mé i ex), i to své bydlení máme, plus ex stojící o něco víc (já snad ani za sebe nechci napsat návrat, protože sama nevím :oops: ).. Přiznám - nechávám tomu volný průběh 8) Letos nás (mě s dětma) čekají nějaké změny, snad příjemné, snažím soustředit na to.. Já ani tak neřeším fakt, že jsem s dětma sama, ale pocitově je to takové vákuum :nevim: :oops:, opravdu mi nevadí, že jsem sama, to už se opakuji ;), je nám hezky, ale chtěla bych se někam směřovat, naštěstí to na mě padá jen občas a jsem ráda, že nemám tolik času na řešení (v hlavě mé :lol: ) a že řeší i někdo jiný :kytka:
Prosím anonymní M

• Citovat
  • Upravit
11
23.8.17 22:55
@Micaella22 píše:
Myslim, ze casem az budes pripravena najdes nejakeho,,kamarada,, se kterym budete vsichni travit volny cas. To si myslim, ze je nej. Vazny vztah z toho take byt muze, proc ne. Spis si ted uzivej chvile s detmi a zazenes smutek. Sousedka mela 3 deti s ruznymi pany a ted ten posledni je otec 4. ditete a bydli si ve velke vile. Takze potkat te muze doufam jen to dobry:))))

Dekuji za nazor. Ja ted na vazny vztah nemam ani pomysleni, mozna i proto jsem ukoncila vztah s pritelem. Necitila jsem se na to, a on si zaslouzi nekoho lepsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
24.8.17 02:43
@Rezetina píše:
Dekuji za nazor. Ja ted na vazny vztah nemam ani pomysleni, mozna i proto jsem ukoncila vztah s pritelem. Necitila jsem se na to, a on si zaslouzi nekoho lepsiho.

Máš to těžké i ostatní co píšete, že jste sami. Jak zvládáte únavu? I to, že člověk nemůže být 365 dní v roce v pohodě, zdraví. Máte můj obdiv :kytka:
Cítím z Vašeho psaní, klid. Jen se nepodceňujete, píšete, že si zaslouží někoho lepšího. Přeji, ať je jen dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.17 10:43

Obnovitelko diskuze, já ti mazat med kolem pusy nebudu. 4 děti jsou fakt dost, co se týče tvých šancí na nový vztah, tak jsou mizivé. Na bezdětnýho chlapa rovnou zapomeň, neřikam, že ti nějaký nemůže dát šanci, ale v tomhle věku už bude každý chtít vlastní dítě. Nezbude ti tedy než vybírat mezi rozvedenými s dětmi. Snaž se pokud možno udržovat dobré vztahy s bývalým, to je v současnosti asi to nejrozumější, co se ti vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.8.17 15:57
@Anonymní píše:
Já jsem v podobné situaci, jen tedy o fous méně dětí, mám také zázemí rodiny (mé i ex), i to své bydlení máme, plus ex stojící o něco víc (já snad ani za sebe nechci napsat návrat, protože sama nevím :oops: ).. Přiznám - nechávám tomu volný průběh 8) Letos nás (mě s dětma) čekají nějaké změny, snad příjemné, snažím soustředit na to.. Já ani tak neřeším fakt, že jsem s dětma sama, ale pocitově je to takové vákuum :nevim: :oops:, opravdu mi nevadí, že jsem sama, to už se opakuji ;), je nám hezky, ale chtěla bych se někam směřovat, naštěstí to na mě padá jen občas a jsem ráda, že nemám tolik času na řešení (v hlavě mé :lol: ) a že řeší i někdo jiný :kytka:
Prosím anonymní M [/citace
Anonymni M, to jsi vystihla moc dobre s tim pocitovym vakuuem a touhou nekam smerovat. Ja bych k tomu dodala touhu nekam „patrit“. Mam pocit, ze s tim rozpadem vztahu clovek prisel o spoustu veci, byt a fungovat jako par, i spolecensky, moci se se o nekoho oprit, vedet, ze ti bude vzdy nejak nablizku, jet nekam, je toho spousty, ale nekdy s nekym se fakt neda zit.
Ono mozna materialne se ten zivot svobodne, rozvedene matky nejak da zvladnout, horsi je ta citova stranka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.8.17 16:05

@pepeknámořník

Diky za nazor muze! Urcite vetsina uvazuje i takto, i muj tatinek mi to takhle rekl. Ja jsem se rozesla s pritelem, ktery byl stejne stary jako ja a bezdetny prave proto, ze jsem nechtela, aby prisel o moznost mit sve deti. Se mnou by to uz neslo. Nechtela jsem, aby se kvuli me obetoval ackoli on to tak asi nebral. Moc me to mrzelo, byl to rozchod z rozumu, a porad nevim, zda to bylo dobre, ci ne… Vidis, nasel se i nekdo bezdetny, kdo by me chtel i s tolika detma, ale ja to nedokazala prijmout… :(
ASI by bylo fakt lepsi hledat mezi detnymi, citila bych se, ze mame vyrovnanejsi pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.8.17 16:06

@DanielaD

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...