Mám 4 děti - šance na nový vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
15.5.14 17:53
@WTFF píše:
No neznám osobně nikoho, kdo by si našel partnerku byť jen se 3 dětmi, ale třeba budeš mít štěstí.

tak to já někoho takového znám…je to moje kamarádka, má dvě děti z prvního manželství, třetí dítko z druhého - kdyby jí jedno nezemřelo po porodu :,( tak má děti čtyři a dnes je naprosto spokojená s třetím chlapem, který sám má dvě vlastní děti :andel:

prostě zakladatelko neklesej na mysli…dej se do cajku a však se někdo, kdy to budeš nejmíň čekat najde ;-) vždyt´ seš ještě mladá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.5.14 17:57

Zakladatelko neboj :hug: ja ani nehledala a nasel si on nas :) jsme 3roky manzele a deti ma za vlastni :) on deti nemel, ale jedno casem jeste chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
16.5.14 01:01
@ana11 píše:
Já jsem nad tím včera přemýšlela a pro mě by bylo mnohem snazší si najít chlapa s dětmi ve své péči (těch asi moc nebude). Já mám tedy děti dvě, ale přišlo by mně to spravedlivější a i pro nás oba snazší co do přijmutí „cizích dětí“. Nebylo by to jednostranné, nebo hodně nevyrovnané jako když žena děti má a muž je bezdětný, případně má víkendové děti, což nejde srovnávat.

mě to snazší nepřijde, protože krom potíží s přijetím cizích dětí ještě přibudou problémy mezi těmi dětmi. A je jistě snazší zkousnout novou starší sestru, která se vyskytuje o víkendech, než takovou, mi „bere“ maminku.

k zakl: v porodnici jsem byla s paní, která měla dvě holčičky s prvním tatínkem, dvě s druhým tatínkem a byla tam s holčičkou č. 5 a tatínkem č. 3. Vypadali spokojeně, nadšení zřejmě i druzí prarodiče - z první vnučky. Samozřejmně netuším, jak to bylo dál, s paní jsem ztratila kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.5.14 09:46
@Anonymní píše:
Takže zjišťuju, že sem vlastně úplně odepsaná..
zakl.

To určitě nejsi, jen to prostě bude těžší než jako bezdětná nebo jenom s jedním dítětem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17308
16.5.14 10:21
@Anonymní píše:
Takže zjišťuju, že sem vlastně úplně odepsaná..
zakl.

A na co vlastně chceš chlapa? K čemu dneska slouží? Dětí máš dost, další nepotřebuješ. Píšeš, že se uživíš v pohodě sama. Chlapi dnes už dávno ztratili své původní využití, takže proč bys měla být zoufalá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.5.14 10:25
@zoidberg píše:
A na co vlastně chceš chlapa? K čemu dneska slouží? Dětí máš dost, další nepotřebuješ. Píšeš, že se uživíš v pohodě sama. Chlapi dnes už dávno ztratili své původní využití, takže proč bys měla být zoufalá?

Na to si přišel jak? :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.14 10:27

@zoidberg no jasně, na co vlastně chlapa, můžu být sama, úplně spokojená, jde jen o prachy a vibrátor si koupím, ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
417
16.5.14 10:28
@Anonymní píše:
@zoidberg no jasně, na co vlastně chlapa, můžu být sama, úplně spokojená, jde jen o prachy a vibrátor si koupím, ne :mrgreen:

tak když půjdeš občas na rande, tak děcka ani nemusíš přiznávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.14 10:31

@WTFF to je taky fakt… jen bych si teda měla nechat udlěat nový prsa,,, :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17308
16.5.14 10:43
@Menora píše:
Na to si přišel jak? :D

Na to jsem přišel tady na emiminu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
16.5.14 10:45
@zoidberg píše:
Na to jsem přišel tady na emiminu :)

To je ale strašlivá vizitka. :D
Prosím Tě, všechny ženské to tak nemají, jo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.14 10:50

Já teda taky ne :mrgreen: :mrgreen: zakl.

• Citovat
  • Upravit
9006
16.5.14 12:15
@Anonymní píše:
Já teda taky ne :mrgreen: :mrgreen: zakl.

zakladatelko nech si udelat prsa, hlavne aby jsi netloustla a netrajdala kdyz mas ty deti, stala u plotny a varila teple vecere pak by se te mozna nejakej nacek ujal ty jo to jsou nazory tady toho chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
16.5.14 13:08
@Lili píše:
zakladatelko nech si udelat prsa, hlavne aby jsi netloustla a netrajdala kdyz mas ty deti, stala u plotny a varila teple vecere pak by se te mozna nejakej nacek ujal ty jo to jsou nazory tady toho chlapa

Ty musíš mít hodně trpký život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
16.5.14 13:34
@zoidberg píše:
Ty musíš mít hodně trpký život :)

bohuzel, zatim jsem mela stesti na takove jako jsi ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí