Mám 4 děti - šance na nový vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45747
14.5.14 16:50

Tak jde o to, proč se motali, že…jestli to mysleli na vážný vztah nebo…A dvě děti ještě jdou, ale 4…
Já souhlasím s tím, že to není nemožné, ale jistě to nebude úplně jednoduché, najít někoho kdo bude happy ze spolužití s 4 cizími malými dětmi. Většině chlapů to myslím jedno fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 16:54

Tak já dobře vidím rozdíl mezi tím kdybych děti neměla a když je mám..máme je oba, já dvě, on jedno..on by možná později ještě jedno chtěl (první měl brzo), ale já už asi ne. Každopádně zásadní je, že chceme být spolu my dva. Nedávno jsme se o tom bavili a zcela otevřeně padlo i na to jak bude on zvládat vychovávat dvě „cizí“ děti, jak se já snesus jeho, co naši ex..prostě vidíme že to nebude jendoduché, ale aspoň to nevidíme růžovými brýlemi. Chce to odvahu, hodně tolerance. Zas je fajn že když dítě a ex má, tak je hodně chápavý k mé situaci.Je mi 31.
 AK.

• Citovat
  • Upravit
15503
14.5.14 17:09

Já být chlapem tak se ženské se čtyřmi dětmi vyhnu velkým obloukem :D ale kamarádka má tři a našla bezvadného přítele, takže šance je vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
14.5.14 17:16

Nehaž flintu do žita. Samozřejmě že 4 děti jsou omezení, v podstatě máš i problém, kde se vůbec seznámit. S dětma na procházce? Kdo říká, že to je jedno, tak je to fakt těžká naivita. Opravdu těžká. Ale není to nemožné. Znnám paní, která měla s manželem tři děti, zjistila, že ji podvádí a rozvedla se. Potkala bezdětného muže, se kterým má ještě další tři děti (ano dohromady jich má neuvěřitelných šest) a na RD byla skoro dvacet let :potlesk:. Pokud chceš nějaký partnerský vztah, tak tvá chvíle určitě přijde a někoho potkáš. Možná to nebude hned, ale kdo hledá, najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
14.5.14 17:52

Mám známého, který si vzal paní se 4 dětmi. 2 už jsou dospělé, jedno školák a to poslední mrňous. On dlouho nikoho nemohl najít a přitom je to tak hodný chlap, slušný, pracuje, po hospodách nevysedává…A jsou šťastní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
14.5.14 17:57

Nevidím v tom problém, hlavu vzhůru…

• Citovat
  • Upravit
9006
14.5.14 18:00
@Alušáček píše:
Já být chlapem tak se ženské se čtyřmi dětmi vyhnu velkým obloukem :D ale kamarádka má tři a našla bezvadného přítele, takže šance je vždycky.
:)))) ja byt chlap vyhnu se zenske i se 2 detmi, hodne chlapu to tak bohuzel ma, mam kolem sebe ty co zatim nenasly ani s jednim :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
14.5.14 18:26

@Lili tak já měla štěstí a s jedním dítětem jsem našla chlapa, on má taky jedno. Všechno je o náhodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
14.5.14 19:06
@Alušáček píše:
@Lili tak já měla štěstí a s jedním dítětem jsem našla chlapa, on má taky jedno. Všechno je o náhodě…

Jasne ze to je o nahode, ja jen pisu, ze vetsina chlapu zenskou s ditetem, detma nechteji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
14.5.14 19:59

@Lili to máš pravdu planovaně partnera a dítětem nechce asi nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.5.14 22:05

Myslím, že zakladatelku může uklidnit, že ke šťastnému životu stačí chlap jeden. Nemusí jich být stovky, co by mamku se 4-mi dětmi chtěl.

Je to o lidech, charakteru, povaze muže, jeho minulosti, jestli má rád děti, jak se dokáže postarat a pak hlavně, jak tu ženu miluje:). Pak nebývá nic takovým problémem, jako kdyby se ho někdo zeptal mimo vztah. Zda by chtěl ženu se 4-mi dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
14.5.14 23:02
V neděli nebo v pondělí, teď nevím tady byl inzerát, že 30letý muž hledá maminku s dítětem, takže vidíš, že i takoví existují. Hlavu vzhůru. :palec:
  • Citovat
  • Upravit
grepfruit
14.5.14 23:03

A přelouskla jsem tak trochu tu diskuzi a psal tam, že i více dětí nevadí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.14 07:35

Holky díky, mám z toho ze všeho ještě nějak depku a představa, že dopadnu jako moje máti, ketrá taky prožila život jen se smnou a a se ssestrou, je sama, visí na nás a nikoho už k sobě najít nedokáže.. uuufff…

• Citovat
  • Upravit
25123
15.5.14 07:52
@Lili píše:
Jasne ze to je o nahode, ja jen pisu, ze vetsina chlapu zenskou s ditetem, detma nechteji

no a přesně takovýhle stojí za velký kulový, takže žádná škoda :mrgreen:

@Lakynka píše:
Myslím, že zakladatelku může uklidnit, že ke šťastnému životu stačí chlap jeden. Nemusí jich být stovky, co by mamku se 4-mi dětmi chtěl.Je to o lidech, charakteru, povaze muže, jeho minulosti, jestli má rád děti, jak se dokáže postarat a pak hlavně, jak tu ženu miluje:). Pak nebývá nic takovým problémem, jako kdyby se ho někdo zeptal mimo vztah. Zda by chtěl ženu se 4-mi dětmi.

přesně…takže zakladatelko, to že tak dopadla tvoje máma vůbec neznamená, že stejně můžeš dopadnout ty…ono totiž když se podíváte na některé ženské, tak se upřímně ani nedivim, že jsou sami, jelikož každej normální chlap radši zrhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí