Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu, já mám tchýni suprovou… Zřejmě musí mít vždycky nějakou připomínku, bydlíte dohromady?
A co jí na to řekneš? Jí nějak pěkně odpálkuj
ať se chytí za jazyk
Jo, chápu. Prostě někdo je nosič dobré nálady, někdo špatné. Někdo má snachu rád, někdo ne.
Já zase znám otázku hned ze dveří:,,Tak co tu zas máte novýho?" Anebo:,,Ty boty byste si měli uklidit, máte jich tu moc…"
Neřešila bych to, každý je nějaký.. jen si vždycky říkám, že mám zlatou tchýni ![]()
@Mamasaurus píše:
Nechápu, já mám tchýni suprovou… Zřejmě musí mít vždycky nějakou připomínku, bydlíte dohromady?
Nebydlime
@Mamasaurus píše:
Moje tchýně je taky super. A čím je dál, tím víc je super ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Nemam rada svou tchyni, ktera mluvi, co ji prijde na jazyk. Nerozlisuje, co je vhodne a co ne. Klidne vam rekne, ze mate spinavou podlahu, i kdyz je cista.Ze je neco zaprasene, i kdyz tam prach neni. Dneska k nam prisla a hned ve dverich rekla: Vy to tu mate vyprdene. Chapete toto chovani?![]()
![]()
Pravda bolí.
**@Nainujene:
A co jí na to řekneš? Jí nějak pěkně odpálkujať se chytí za jazyk
Nereknu nic, vzdy jen ziram.Uz jednou jsem s ni skrz ty jeji kecy prerusila kontakt.Uz se zas bavime, ale zacinam mit pocit, ze to dopadne opet zle. Nejradsi bych ji rekla, ze kdyz se neumi chovat slusne na navsteve, tak at nechodi.
@Caitlynzeíše:
Pravda bolí.
Tys u nas byla nekdy? ze rikas, ze ma pravdu? Jdi provokovat jinam jo?
@Anonymní píše:
Ahoj. Nemam rada svou tchyni, ktera mluvi, co ji prijde na jazyk. Nerozlisuje, co je vhodne a co ne. Klidne vam rekne, ze mate spinavou podlahu, i kdyz je cista.Ze je neco zaprasene, i kdyz tam prach neni. Dneska k nam prisla a hned ve dverich rekla: Vy to tu mate vyprdene. Chapete toto chovani?![]()
![]()
nechápu ale toto mi dělává moje drahá zlatá mami
.. no co beru ji jaká je
![]()
já jsem hubatá, na to co řekla bych odpověděla - tak vítejte do klubu maminko.. ![]()
@Anonymní píše:
Nereknu nic, vzdy jen ziram.Uz jednou jsem s ni skrz ty jeji kecy prerusila kontakt.Uz se zas bavime, ale zacinam mit pocit, ze to dopadne opet zle. Nejradsi bych ji rekla, ze kdyz se neumi chovat slusne na navsteve, tak at nechodi.
A tykáš si s ní?
A před manželem to taky předvádí?
některým lidem chybí jakési emocionální iq, stručně nevidí si do huby. ![]()
Tohle občas dělá máma, vyfasovala by do ruky hadr. Popřípadě si vzala vnučku na víkend, poté se mi přiznala, že s ní kupodivu nějak nezvládá mít byt naklizený tak, jak by si představovala ![]()
Tak bych jí s klidem řekla. Maminko/Tchyně/Babičko, tak jestli Vám přijde podlaha špinavá, tak tamhle je hadr, tak voda, tam koště a můžete začít. A na zaprděný prostor, bych jí řekla, ať si prdne taky
Jinak bych to neřešila, jen jí slušně dala najevo, že jí do toho nic není..A nekaž si tím vztah ![]()
@roksy25 píše:
Tak bych jí s klidem řekla. Maminko/Tchyně/Babičko, tak jestli Vám přijde podlaha špinavá, tak tamhle je hadr, tak voda, tam koště a můžete začít. A na zaprděný prostor, bych jí řekla, ať si prdne takyJinak bych to neřešila, jen jí slušně dala najevo, že jí do toho nic není..A nekaž si tím vztah
Dobře ty. Já bych asi koukala s pusou dokořán ![]()
Ahoj. Nemam rada svou tchyni, ktera mluvi, co ji prijde na jazyk. Nerozlisuje, co je vhodne a co ne. Klidne vam rekne, ze mate spinavou podlahu, i kdyz je cista.Ze je neco zaprasene, i kdyz tam prach neni. Dneska k nam prisla a hned ve dverich rekla: Vy to tu mate vyprdene. Chapete toto chovani?