Protékání plen pampers

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17609
12.7.10 19:50

Malé začaly protékat Pampers i Happy když jí začly být malé, to fakt proteklo na záda pokaždé, i když třeba seděla v autosedačce, takže byla poměrně svisle :nevim: . Začla jsem dávat o číslo větší a pohoda.
Se starší dcerou mám zkušenost, že v různém věku jí vyhovovaly různé značky. Na začátku jsem koupila či dostala vícero druhů a pamatuju si, že v poradně maminka básnila o Fixies a já jsem si v duchu říkala proboha vždyť ty jsou úplně nejhorší - holce protékaly. No a za pár měsíců jsem si je nemohla vynachválit taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
12.7.10 19:53
RyBANA píše:
náš Darek všechny Pampersky pročůral a navíc to strašně smrdělo i když pročůrané nebyly…prostě stačilo málo a malej hned brečel a smrděl…nikdy víc…nejvíc jsem spokojená s Tesco plínami, Bella Happy a Huggies :-)

Naprosto souhlasím! Používáme přesně tyhle pleny co Rybana.Zkoušela jsem Pampers Sleep and Play a ty jsou nejhorší. Musela jsem často přebalovat a na noc se nedaly použít vůbec, vždycky protekly!

• Citovat
  • Upravit
5463
12.7.10 19:57

Oni totiž plenky sleep and play jsou nejlevnější a kvalitou nejhorší tak se není čemu divit,že protečou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
12.7.10 20:16

My jsme byly chvíli na Pamperskách,ale každou chvíli nadílka až na zádech :roll: tak jsme přešly na Huggies Premuim a Tesco zelený a super :palec:

• Citovat
  • Upravit
xzuzkax
12.7.10 20:32
sexyfraga píše:
Oni totiž plenky sleep and play jsou nejlevnější a kvalitou nejhorší tak se není čemu divit,že protečou.

No já myslela že už značka Pampers znamená kvalitu… :nevim: Tak jsem se asi spletla…

• Citovat
  • Upravit
5463
12.7.10 20:36

I na jejich stránkách jsou tyto pleny jako neekonomičtější proto stojí docela málo peněz.Tak se zřejmě kvalitou nemůžou srovnávat s premium care

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
12.7.10 20:42

No takové nehody - že je to všude se můžou stát s každou značkou, ale je pravda, že Huggiesky se mi osvědčily nejvíce i oproti Pamperskám. Více protékaly Pampersky.
Přes den dávám Tesco, na noc Huggies.. Ale i tak vidím rozdíl - Tesco je mokřejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.7.10 21:10

Malý byl jako miminko prokakaný durch několikrát denně a to jsem zkoušela různé druhy plen, měli jsme pampers, huggies i tesco. Po každé takové nadílce jsem musela komplet převlíct, vyprat :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3379
12.7.10 22:05

Tak já začínala na Babylove (všechny ostatní newborn byly velké) a celkem spokojenost, ikdyž občas nehoda taky byla. Pak postupně jsem přešla na Tesco a používám do teď. Poměr kvalita a cena je podle mě super. Srovnatelné jsou i světle zelené z Alberta.

Jednou jsem dostala od návštěvy velký balík Pampers a nic moc, ovšem naprosto šílený jsou Sleep and Play, to když se víc napije, tak je pročůrá a na noc nepoužitelné :roll: Taky jsem si dřív myslela, že Pampers = kvalita, ale už nikdy od nich plínu nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.7.10 22:10

Já jedu na pamperskách od narození a pohoda, nikdy nic. Teďka č.4 active baby a fakt naprostá spokojenost. Sleep and play ani premium care jsem nikdy nepoužívala, vždycky jen ty červenomodré balíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
12.7.10 22:17
kozisek píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Pampers premium care, vel. č. 3 - nejsou velké ani malé. Nikdy pročúrané. Jinak mi vyhovují.

jéé to znám :mrgreen:

já používám taky baby občas se stane nehoda, ale jinak moc spokojená

jestli ti je prokakává často, tak bych spíš zkusila větší velikost, aby se tam toho víc vešlo

já nevím kolik tvůj prcek váží ale když má mimi třeba 5kg, tak nekupovat vel 2,5 - 5kg. ale 3-6 kg jestli mi rozumíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.7.10 09:50

zuzka-mamka jo teď váží 7,28kg a má č. 3, ale v zásobě už mám č. 4 a pak už mi zbude kupovat jen juniorky :mrgreen: :mrgreen: Naštěstí kandí ráno, takže stejně dostane čisté oblečení a přes den jen ukázkově prdí. :mrgreen: víceméně to řešit nebudu, protože jinak jsem s těma plínama spokojená. :wink:

Sexy má pravdu:Sleep&Play – plenky s dvojitou absorpční vrstvou za přijatelnou cenu. x pampers premium care:Naše doposud nejjemnější plenky se speciální povrchovou vrstvou s otvory pro nejlepší ochranu pokožky x Pampers Active Baby – plenky s klinicky testovaným pleťovým mlékem s obsahem aloe vera pro ochranu pokožky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.7.10 11:54
kozisek píše:
zuzka-mamka jo teď váží 7,28kg a má č. 3, ale v zásobě už mám č. 4 a pak už mi zbude kupovat jen juniorky :mrgreen: :mrgreen: Naštěstí kandí ráno, takže stejně dostane čisté oblečení a přes den jen ukázkově prdí. :mrgreen: víceméně to řešit nebudu, protože jinak jsem s těma plínama spokojená. :wink:

tak to bych už používala klidně ty 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gulietta
13.8.10 21:27

špatna volba znacky

Přebaluješ určitě správně,chyba je v plenkach.Zkus jinou značku,mně se osvědčila bella happy.

• Citovat
  • Upravit
kecač
15.8.10 22:53

Ahojky,já plenky Pampers používám od začátku,nejdřív ty uplně nejmenší a pak větší… :-) ted je synovi 9 měsíců,už jsem vyzkoušela řadu značek a i těch levných a vždy se vracím k Pampers,ted máme active baby č.4 a nikdy se mi nestalo že nám protekly.. :dance: ani když se narodil a měl uplně řídkou stolici.V noci nepřebaluji a nikdy se mi v noci v Pampers nepročural..nevím je to asi individuální,ale zkus ty bílé Pampers,měla jsem je taky a jsou opravdu super,až na tu cenu tak jedině vychytat akci,mám pocit že ted je mají za 200kč v DM a Bille…tak je zkus a uvidíš.. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure