Protékání plen pampers

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.8.13 14:01

Ahojky holky…my používáme Pemprs premium care a nemohu si je vynychválit, ze všech těch co jsme vyzkoušeli jsou nejlepší…Activky byly vážně na nic…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirka id
16.8.13 12:13

• Citovat
  • Upravit
8743
11.9.13 16:17

Premium care nejlepsi, active baby take bez problemu. mala tedy nalozi radne a nikde nic netece. tak to teda nechapu. kdyz se dite pokaka, hned prebaluju, to mi prijde normalni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
21.2.14 19:56

No nám nikdy plenky pemprs neprotekli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.2.14 20:16

Protečou nám skoro pokaždý :pocitac:… Dokonce když jsem ho přebalovala dneska v noci tak byl i pročůranej:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
21.2.14 20:26

@Balina94 my jsme je vyměnili za plenky z tesca…jediný zabrali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.2.14 20:34

Jojo přesně, jsou to jediný pleny ještě s pampers new baby ze kterých se mi malej neopruzuje :palec: takže já moc na výběr nemám. Každopádně dodělám ten balík pampersek co tu mám a už je nechci ani vidět! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
21.2.14 20:35

Já mám s pampers asi nejhorší zkušenost z plínek… Nejen že je skoro vždy pročůral, ale ještě se mi v nich opruzoval, příjdou mi dosti špatně udělané kolikrát jsem při přebalování utrhla ten sucháč a plínu mohla vyhodit a měl od těch gumiček otlačená třísla… Já jsem nejspokojenější s plínkami natural babylove z dm :palec: nejsou vůbec drahé kor když je člověk v dm registrovaný a má slevy na mimi a jsou takové pevnější takže neprotečou hezky drží a malý se mi v nich nikdy neoprudil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
21.2.14 20:37

@Térouš My taky samozřejmě přebalovali hned když se pokajdil, ale když to bylo malinko tekutější tak to prostě z pampersek proteklo na záda, ale kolikrát i nohavicí ale hlavně mi pampersky pročůrá totálně že je na převlečení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.2.14 20:39

@Kaculela Přesně, ať to byli Pampers Premium Care Premium Care Newborn nebo ty oranžový tak se mi oprudil, jediný který snesl jsou tyhle new baby ale ty prostě protečou. Takže u nás vedou fakt tesco pleny a navíc taky nejsou ani drahý, jsem ráda, že máme nenáročný miminko:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
21.2.14 21:42

Tak to my jsme od narozeni jen na pampers Baby dry a jsem moc spokojena, zkousela jsem i jiny znacky ale malej se hned oprudil u pampers se nam to nestava, ty aktiv Baby min..pomaleji sajou mela jsem je jednou a uz je nekoupim jinak syn je ted rok a Mesic starej a pije hodne pres den k tomu tri flasky mlika a neprotece mame 4-5 plen na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
21.2.14 22:05

Já teda mám taky ty nejlepší zkušenosti s pemrskami :lol: kupujeme je ve velkém balení 104 nebo 124 ks baby dry ještě občas dm když dojdou pemprs :lol: za mě pemprs :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
1.3.14 06:10

Ahojky, pouzivam pampers vsechny druhy, podle akce:-) a zatim sd mi stalo dvakrat ze se mi prcek procural bokem, coz za dva mesice jeho existence je super. Tak za me dobre, mozna vice utahnout, nebo jeste poupravit po zapnutí plenek. :-) Asi zalezi stejne na prckach jak jim co sedne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
1.3.14 13:45

Tak nám se nic takového nestalo za nás pemprs :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.15 18:35

Ahoj, právě teď už asi týden se mi stává, že je malá zadojená durch ráno. Převlíkam celou postel. Máme 15 kilo a velikost pampers 5. Myslíte, že mám malou velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí