Protékání plen pampers

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
95
12.7.10 18:18

protíkání plen pampers

ahoj chtěla bych se zeptat, zda některá z Vás máte stejnou nepříjemnou zkušenost s plenkami pampers active baby jako já a to takovou, že když se mi malý hodně pokaká, což je asi tak třikrát za den, půlka nákladu vyteče na zádíčka… tím pádem je špinavé všecko od bodíčka až po matraci… stává se to dost často a myslím že přebaluji správně tak už nevím, jak to mám ovlivnit, snad možná vyměnit značku, co Vy? máte někdo s tímto zkušesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
12.7.10 18:23

náš Darek všechny Pampersky pročůral a navíc to strašně smrdělo i když pročůrané nebyly…prostě stačilo málo a malej hned brečel a smrděl…nikdy víc…

nejvíc jsem spokojená s Tesco plínami, Bella Happy a Huggies :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.7.10 18:37

to samy, pruh az na zadech na bodicku a siroky fleky kolem stehynek. Ted latkuju a pohoda :-). Jinak mi vyhovaly od firmy BELLA - HAPPY BABY. Berou je v alberte a dal nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
12.7.10 18:38

Každé dítě je jiné - Mareček Pampersku nepročural ještě ani jednou, takže je používáme bez problémů… S Helenkou jsme přešli na Babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
12.7.10 18:39

Hojky, používáme pampersky a takovou zkušenost teda nemám, zatím si nemůžeme na nic ztěžovat. Malý má náklady opravdu velké a zatím to plínka vždycky udržela a bodíčko zašpiněné nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
12.7.10 18:44

já je taky používám od začátku do teĎ (ještě na noc) a jsem nad míru spokojená. Párkrát jsem vyzkoušela něco jiného, ale vždycky se vrátila k nim. Nemáš třeba plenky moc velké? Že by třeba tak dobře nedržely…
A nám se teda nestalo, že by plenky hned smrděly, ba naopak. I kvůli tomu používám Pampersky, že mi smrděl v jiných. Asi záleží na zkušenostech a co si kdo oblíbí. Nám třeba vůbec neseděly Huggiesky kvůli zapínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
12.7.10 18:46

Párkrát se my to taky stalo,jinak nejlepší od pampers jsou ty bílé premium care.A poslední dobou kupuji babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
12.7.10 18:49
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pampers premium care, vel. č. 3 - nejsou velké ani malé. Nikdy pročúrané. Jinak mi vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.7.10 19:03

kazdymu vyhovuje neco jinyho…musis si najit sama ty co budou vyhovovat…ja jsem spokojena s pampers active baby (s tema nejvic) a huggies premium - obycejny huggiesky nam zase protikaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
12.7.10 19:07

S pemprskama mám stejnou zkušenost, jako ty, dceři to pokaždý prolítlo na záda :-?

RyBANA píše:
nejvíc jsem spokojená s Tesco plínami, Bella Happy a Huggies :-)

a doplním ještě pleny Babylove (nevím jak teď, dřív bývaly často v akci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.7.10 19:07

Ahoj,
tak zase nám vůbec nevyhovovaly pamper bílé premium care. Vždycky je pročůrala a byla mokrá. Jiné treba sleep and play nebo pampers aktive jsou v poho.
Když ti nevyhovují pamper tak bych přešla na tesco-zelené ty byly výborné :palec: . A půjdu do nich zas, až dojdou slevové zásoby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
12.7.10 19:12

My jsme koupili Pampers sleep and play a ty nam protekly snad pokazde, bud mel hovinka na zadech nebo kolem stehen, nekdy to slo obema smery.. :roll: Ted manzel koupil v akci active baby a tam je to 50:50 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
12.7.10 19:25

No já používám pampers premium care a nestalo se mi,že by se prokadil až někam jinám než do plíny protekla nám jednou a to jen proto,že přes noc hodně pil a plenka už neměla kam nasávat tak to šlo ven nechtěli vydržet 14 hodin.Ale 12 hodin v pohodě vydrží aniž by nám protekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.7.10 19:42

ahoj, mě se to stejné stávalo, pokud byly pleny malé. zkus větší velikost, nám to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.7.10 19:49

Taky se nám to stávalo běžně. Takže jsem hodně používala huggies nebo jakékoliv plenky které mají gumičku na zádech. Pak už to bylo lepší i když občas se taky zadařilo. Teď když už má tuhý bobek tak může mít i pampersky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí