Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@mamkatřívopiček Moje malá váží 10,5kg a už měsíc používá 5.Ty 4 nepobraly to její večerní čůrání do rána. A ano zvolila by jsem větší velikost na spaní.
@mamkatřívopiček píše:
Ahoj, právě teď už asi týden se mi stává, že je malá zadojená durch ráno. Převlíkam celou postel. Máme 15 kilo a velikost pampers 5. Myslíte, že mám malou velikost?
jo, určitě kup větší a bude po problému ![]()
Jo jo koupim, ale tady na maloměstě jsem je nenašla. Číslo 6 nemají. To bych spíš potkala Yettiho. ![]()
@mamkatřívopiček štěpánek má 16 kilo a nosí taky 5ky, stejně jako teda jeho 7mi měsíční sestřička
a neprotékají, ale vím, že u jednoho ze starších se mit o taky stávalo, den co den mokrý pyžamko.. tuším, že jsem koupila takový ty natahovací…
Nám taky pampersky protýkali, pak sem koupila obyč z penny nebo lidlu a ty drželi jak bejk proti pamperskám…
@mamkatřívopiček Náš malej má 9 kg a 4 pleny to v noci taky nepoberou, přes den máme 3.Vyměnila jsem značku a na noc máme bella hápy 5 a je to o 90 % lepší. A zkoušela jsem i pampers natahovačky a taky durch.
@mamkatřívopiček Já kupuji v albertě plínky za 159kč a ty toho poberou, že plínka může mít snad i kilo a jen málokdy se pročůrá.
@mamkatřívopiček píše:
Ahoj, právě teď už asi týden se mi stává, že je malá zadojená durch ráno. Převlíkam celou postel. Máme 15 kilo a velikost pampers 5. Myslíte, že mám malou velikost?
Zkusila bych obětovat jednu plínku na pokus. Jednou jsem načla nové balení Pampers vel.4 a první dvě plenky protekly, tak jsem zkusila do další nalít dvě deci vody a vůbec nic nenasála, vše vyteklo ven. Bylo špatné celé balení, volala jsem do Procter & Gamble, reklamovala jsem to a omluvili se mi s tím, že mi posílají nové balení ![]()
@mamkatřívopiček Taky se připojuji se spokojeností s plenkami s Alberta. Jsou o mnoho savější než Pampersky. Za mě nejlepší plenky, co jsme kdy měli. ![]()
Mě teda ty ostatní plenky daleko savější nepřijdou, je to tak nastejno a po ránu smrděj úplně úděsně… mám už 4. dítě, vyzkoušela jsem kde co… u toho nočního protékání nebyl problém, žy by už byly plné a nebyla kapacita, a le že to protékalo někudy…