Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mi ted testujem babylove z DM,akorat myslim,ze se mi jedna princezna nejspis oprudi
,no uvidime,kdyby ji sedly,bylo by to super,protoze ted kupujem premium a platit za dvojity papir se mi fakt nechce
,treba to bude dobre a aspon usetrime
![]()
Tak já teda s pampers premium care spokojená nejsem.Kolikrát má vlhké oblečení,jako by plenka byla přeplněná a to ji přebaluji přes den co 3-4hodiny.Naopak spokojená jsem s těma nejlevnějšíma pamperskama-sleep and play.
Teď jsme dostali active baby,tak uvidím,jaké budou.
janca84 píše:
Tak já teda s pampers premium care spokojená nejsem.Kolikrát má vlhké oblečení,jako by plenka byla přeplněná a to ji přebaluji přes den co 3-4hodiny.Naopak spokojená jsem s těma nejlevnějšíma pamperskama-sleep and play.
Teď jsme dostali active baby,tak uvidím,jaké budou.
Ten 3 až 4 hodinový interval je už mírně na hraně.
Za tu dobu je schopno se dítě do plenky vyčůrat klidně i 4krát
proto možná některé pleny selhávají.
Nejlepší by bylo přebalovat po každém počůrání - to je potřeba vysledovat. Někdy je to klidně i po 45 minutách, někdy po hodine a půl
Já mám také špatné zkušenosti s pamperskama a to jsem měla na holku i na chlapečka a protejkali nám stále jak pro menší váhu,tak i pro větší,nejčastěji používáme tesco plínky ty nám nikdy neprotekly a to je měl kluk třeba dýl byli úplně narvaný a těžký a vše měl suché až jsem se sama divila
![]()
drive velka spokojenost s premium care,co jsou pleny jine(pry jsou upravene dle zadosti maminek-hahaha) tak hruza,maly saci prouzek,mala protekla uz i po jednom vycurani v aute. ![]()
Stale velka spokojenost s Huggies.
Tak mi jsme na pampers premium care 2 a jeste mi je malý ani jednou neprocural ani neprokadil, meli jsme pampers premium care 1(nyni2),zelene tesco esential 2,vsechny co jsme meli, tak nam vyhovuji, maly se jeste ani jednou neoprudil..akorat nam nevyhovuji ubrousky Huggies, maly mel trosku zarudlou prdelku, ale presli jsme na Johnson a dobry..uz mame doma v zaloze Bella Happy 3,ale na ne mame jeste dost casu, jsem pak na ne zvedava ![]()
Pampers Premium Care u nás platí za nejlepší plíny. Nemůžu si pomoct, ale nic lepšího jsme nepotkali. Dáváme je na noc, nikdy nepročůrá. Na den jsem je dávala taky ze začátku, ani je neprokakal. Teď už je větší, tak na den dáváme Tesco nebo Rossmann a Lidl pleny, protože jsou levnější, na čůrání. Kakáme na nočník. ALe pro nás Pampers Premium Care zůstávají těmi NEJ a po nich Pampers active baby. Už jsem nakoupila zásoby i pro druhé prtě co je na cestě. Plenky Hugies nám nevyhovovaly, dostali jsme je, tak i vyzkoušeli, alety právě prokakal několikrát,
tak jsem je nikdy už nekupovala.
A já si zas nemůžu pomoc, ale jakýkoliv pampers sme pročuraly do půl hodky maximálně
takže jedem buď v látkovkách nebo dm babylove
Teď jsme dočůrali balení Pampers active baby- měli akci, tak před Vánocemi jsme koupili 3 balíky. Už NIKDY více
. Sice neprotekli, ale už po trošce vyčůrání jsou uvnitř mokré, dcerka si neustále svlékala punčošky, rvala dolu plínu
Tvrdila jsem jí, že není počuraná, ale když jsem sáhla na plenu, opravdu byla mokrá… Takže přebalení v 19h, než usnula ve 20h znovu, protože nechtěla spinkat, že má čuču plínu. ve 24h jdeme spát a přebaluju znovu, protože se vrtí a budí, v 6h mlíko a mokrá plína, v 8h vstává a mokrá plína
kde je ten časový horizont AŽ 9h suchá plenka??? Jj, v akci vyšly pleny levně, ale v reálu jsou sakra drahé… S Huggies taky spokojensot a mrzí mě, že v ČR končí. Teď zkouším pleny z Kauflandu. zatím dobrý ![]()
My používáme látkovky a musím přiznat, že neprotekly nikdy. Když v tom byla malá dlouho, tak trochu sákly kolem nožiček, ale takovéto pokakání až na záda co líčí kamarádky neznáme…:)
Ano také mám tuto nehezkou zkušenost. U staršího syna teď má 4 roky byly super. A teď u druhého je koupím jen jak je fajn cena jinak ne. Pijdou mi děsně drahy a kvalita nic moc.Taky byl malý večně mokrý až na zádech a to přebaluji docela opravdu často. Na noc plenka vůbec nevydržela takže jsme v noci několikrát převlíkali a přebalovali. Takže teď juž fakt koupím i mnohem levnější pleny ![]()
Tak mi používámr pampers Active Baby 3,asi 2krát trošičku protekly u nožiček, ale nic hrozneho
,jinak co mne zarazi, tak i kdyz se maly pocura jen trosicku, tak je plen docela nacucana
…docurame je a uz nikdy nekoupim, jeste mam v zasobe 2baliky Bella Happy(3,4),tak jsem na ne teda zvedava
![]()
Naše malá dělala vždycky „velkej kák“ takže co kakání, to komplet převlíkání… a bylo úplně jedno, jaký plíny jsme používali, neudrželi to žádný
Ahoj, Pampersky jsem používala jako záruku „kvality“ u starší dcery. Ty nejmneší, tuším 2-3kg byly ǘžasný, ovšem ty další byly příšerný a za mě už nikdy víc. Vyzkoušela jsem spoustu plen, ale nejvíc nám sedly TESCO pleny, tak u mladší jsem neváhala a používala je od narození. Mluvím o těch fialových, ty ted nový zelený neznám, tak nevím, jestli a jak moc jsou inovovaný