Provalená nevěra stará 1,5 roku - co teď?

323
19.8.14 23:26

Provalená nevěra stará 1,5 roku - co teď?

Ahoj holky, potřebuji nezaujaté rady na věc. Dnes večer jsem náhodou zjistila, že mě partner v prosinci 2012 začal podvádět. Nevím jak dlouho to trvalo, jak to bylo. Jde mi o to, že nevím jak se k tomu postavit, až přijde ráno z práce. Jsem horká hlava, ale zas vím, že každý může uklouznout. Nechci vyšilovat kvůli tak staré aféře, upřímně, ani já nejsem svatá. Ale je pravda, že tehdy bylo prckovi třičtvrtě roku a já se teprve vzpamatovávala z velmi krušného prvního půlroku jeho života. A partner zatím lovil na sexseznamce.. Mám to nechat plavat? Nebo mám udělat randál? Jenže čeho tím dosáhnu? Tohle není věc, kvůli které bych klukovi brala skvělého tátu.. A ne, nejsem naivní, jen realista… Ale zase si nechci nechat sr. t na hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
496
19.8.14 23:29

A kde mas jistotu, ze to bylo jen tenkrat a nelovi tam bezne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.8.14 23:31

A už to opravdu skončilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
19.8.14 23:32

Jak se znám, tak bych to na něj vybalila a chtěla znát důvod atd. Pak bych hodila hovor o nás a pak se pokusila žít s tím dál.

• Citovat
  • Upravit
323
19.8.14 23:33

@kuratkol teď má pár měsíců po operaci nohy, není ještě plně funkční, takže nemůže… Ale jasně, vím jak to myslíš. Jasně že nemám. Ale na to nemám důkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.8.14 23:34
@joker.l píše:
Ahoj holky, potřebuji nezaujaté rady na věc. Dnes večer jsem náhodou zjistila, že mě partner v prosinci 2012 začal podvádět. Nevím jak dlouho to trvalo, jak to bylo. Jde mi o to, že nevím jak se k tomu postavit, až přijde ráno z práce. Jsem horká hlava, ale zas vím, že každý může uklouznout. Nechci vyšilovat kvůli tak staré aféře, upřímně, ani já nejsem svatá. Ale je pravda, že tehdy bylo prckovi třičtvrtě roku a já se teprve vzpamatovávala z velmi krušného prvního půlroku jeho života. A partner zatím lovil na sexseznamce.. Mám to nechat plavat? Nebo mám udělat randál? Jenže čeho tím dosáhnu? Tohle není věc, kvůli které bych klukovi brala skvělého tátu.. A ne, nejsem naivní, jen realista… Ale zase si nechci nechat sr. t na hlavu…

v klidu bych mu řekla že to vím a počkala na reakci…třeba se dozvíš co bylo tehdy z jeho úhlu pohledu příčinou.. a máš šanci se tomu napříště vyhnout.. dál bych oznámila opět suše a klidně jak se zachovám v případě že by toto měl opakovat… víc mě nenapadá..
ono bořit nco kvůli něčemu tak dávnému je nesmysl ale šok to být musí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.8.14 23:35

Nešlo by mu to říct, že o tom víš i s těmi detaily a tvářit se, že víš, že to trvá až doteď? Když budeš chytrá, tak to z něj vytáhneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.8.14 23:35
@joker.l píše:
@kuratkol teď má pár měsíců po operaci nohy, není ještě plně funkční, takže nemůže… Ale jasně, vím jak to myslíš. Jasně že nemám. Ale na to nemám důkaz.

klid.. pracuj s tím co víš nevymýšlej scénáře..to ti nepřidá na psychice

Příspěvek upraven 19.08.14 v 23:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
19.8.14 23:36

@jdukolem díky, to zní dost rozumně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
19.8.14 23:38

@joker.l Kdyz to dokazal jednou, dokaze to kdykoliv znovu. Ja bych mu uz neverila. Vzdy, kdyz by se nekde zdrzel nebo mel jit na nejakou akci, hned by mi to pripomnelo a rikala bych si, kde asi skutecne je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.8.14 23:38
@joker.l píše:
@jdukolem díky, to zní dost rozumně :kytka:

a jak to funguj u vás doma ted aktuálně? to je oč tu běží nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.8.14 23:40
@kuratkol píše:
@joker.l Kdyz to dokazal jednou, dokaze to kdykoliv znovu. Ja bych mu uz neverila. Vzdy, kdyz by se nekde zdrzel nebo mel jit na nejakou akci, hned by mi to pripomnelo a rikala bych si, kde asi skutecne je :(
čili by ses kvůli tomu rozešla?
já tedy ne protože proč si budu bořit to co mám kvůli něčemu co bylo a už není? jistěže to bude období neklidu ted a zmatku ale nejdůležitější je si uvědomit co mám a jestli mi to stojí za to..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.8.14 23:41

Víš na 100% že to byla nevěra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
19.8.14 23:43

Jestli ti na vztahu záleží a nechceš o chlapa přijít, tak to nech být - jak píšeš, je to už dlouho a škoda bořit rodinu, která jinak funguje. Když to vyslovíš, tak to mezi vámi už zůstane, on nemusí před tebou unést tíhu svědomí a ukončit to pak může on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
19.8.14 23:43
@jdukolem píše:
a jak to funguj u vás doma ted aktuálně? to je oč tu běží nejvíc

Je pravda že v listopadu jsme měli krizi, ale od ledna tohoto roku je zas vše ok, nikde žádný problém, pohodová rodinka. I proto se mi moc nechce v tom vrtat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí