Provalená nevěra v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.9.19 13:56

provalena nevera v tehotenstvi

Ahoj, je tady nekdo kdo si to taky zazil? Zjistila jsem ze muj pritel to od cervna tahne se svou sekretarkou. Psal ji i miluji te, rika ze sex uplne nebyl ale vse okolo ano coz mu nebastim, pusinky na dobrou noc a schazeni se mimo praci, doma chladny, nepovidal si, caste odjezdy a nocni i ranni navraty,..ano mam to z jeho mobilu, uz jsem to nevydrzela. Jsem v 7mesici. Tuseni bylo ale ted je to venku.
Momentalne dolejza, prosi, sipe popel na hlavu.
Jsem zlomena a nemuzu mu uz verit. Odejit ted? Mam tady vse nachystane na miminko, s briskem tahat veci nechci a nemuzu. Ale nechci byt hadrem se kterym muze zametat a podvadet me. Co dal?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.9.19 13:58

Pardon mam tam hrubku. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11923
27.9.19 14:01

Bez miminka se odchází snáz, až bude miminko na světě, on má právo rozhodovat o jeho bydlišti, takže ti také může dělat peklo se stěhováním. Zatím nemá nárok mluvit vůbec do ničeho, dítě právně neexistuje. Takže pokud od něj odejít, tak je jednodušší teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.9.19 14:02

Já bych odešla. S někým takovým bych být nemohla.  :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
27.9.19 14:03

A mas kam jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 14:07

No nemam, ale neco bych si musela najit. Rikal at to zkusim pul roku ze kdyz mu to neodpustim a nebudu snim porad chtit byt tak ze me a male zaridi byt a pujdeme tam.

• Citovat
  • Upravit
22236
27.9.19 14:10
@Anonymní píše:
No nemam, ale neco bych si musela najit. Rikal at to zkusim pul roku ze kdyz mu to neodpustim a nebudu snim porad chtit byt tak ze me a male zaridi byt a pujdeme tam.

Teď slibuje, protože má spatne svědomí. Ale to mu dlouho nevydrží. Bez dítěte se ti bude určitě odcházet lépe.

A šanci mu už dat nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.9.19 14:11
@Anonymní píše:
No nemam, ale neco bych si musela najit. Rikal at to zkusim pul roku ze kdyz mu to neodpustim a nebudu snim porad chtit byt tak ze me a male zaridi byt a pujdeme tam.

Tak bych to udělala obráceně. Běž do bytu teď a potom se uvidí. Půl roku se vydrží přetvařovat dost lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 14:16
@P4ja píše:
Tak bych to udělala obráceně. Běž do bytu teď a potom se uvidí. Půl roku se vydrží přetvařovat dost lidí.

mame jeste jedno dite, dceru, chodi do pate tridy, takze odchod okamzity by ji ublízil..mam z toho hrozny stres. :,(

• Citovat
  • Upravit
21091
27.9.19 14:20
@Anonymní píše:
mame jeste jedno dite, dceru, chodi do pate tridy, takze odchod okamzity by ji ublízil..mam z toho hrozny stres. :,(

A ty myslíš, že když budeš vystresovana neustále, jestli tě někde nepodvadi atd., že jí to neublíží??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
27.9.19 14:21

A proč bys měla odcházet ty? Ať jde on! Ty jsi těhotná a malá má doma zázemí. Musi to být pro tebe strašně těžké. Budes na to pořád myslet, kord když víš, že jsou na jednom pracovišti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 14:39

Hlavne to nechapu, ma i mel vse, sex, usmev, vareno, naklizeno, chapajci jsem byla taky. Na par eskapad ze mi bylo nevolno, nebo jsem byla unavena jsem se chovala k nemu dobre. Ma apsolutni volnost, muze kam chce, nevolam mu nestihala jsem ho kde je a kdy se vrati. nikdy. Nerozumim tomu. Ano mam ted nahore 10kilo, brisko ale to ho preci neopravnuje k tomu aby se tahal s 20letou hubenou blondynou. (vypada jako modelka) :,(

• Citovat
  • Upravit
35757
27.9.19 14:39

V tomhle případě bych se to asi snažila urovnat a nedělala hned ukvapené rozhodnutí pokud to chce srovnat i on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.9.19 14:42
@Anonymní píše:

Ať to zařídí teď. Furt dokola to samé. Za půl roku může čekat mimiska se sekretářkou. Ber dokud dává, vše písemně. Dohoda opačně. On zařídí byt a když bude půl roku poslušný, tak se vrátíš domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
27.9.19 14:57

Taky myslím, že na zkoušku by měl jít někam bydlet on. Ti chlapi jsou ale hovada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí