Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bez miminka se odchází snáz, až bude miminko na světě, on má právo rozhodovat o jeho bydlišti, takže ti také může dělat peklo se stěhováním. Zatím nemá nárok mluvit vůbec do ničeho, dítě právně neexistuje. Takže pokud od něj odejít, tak je jednodušší teď.
No nemam, ale neco bych si musela najit. Rikal at to zkusim pul roku ze kdyz mu to neodpustim a nebudu snim porad chtit byt tak ze me a male zaridi byt a pujdeme tam.
@Anonymní píše:
No nemam, ale neco bych si musela najit. Rikal at to zkusim pul roku ze kdyz mu to neodpustim a nebudu snim porad chtit byt tak ze me a male zaridi byt a pujdeme tam.
Teď slibuje, protože má spatne svědomí. Ale to mu dlouho nevydrží. Bez dítěte se ti bude určitě odcházet lépe.
A šanci mu už dat nechceš?
@Anonymní píše:
Tak bych to udělala obráceně. Běž do bytu teď a potom se uvidí. Půl roku se vydrží přetvařovat dost lidí.
@P4ja píše:
Tak bych to udělala obráceně. Běž do bytu teď a potom se uvidí. Půl roku se vydrží přetvařovat dost lidí.
mame jeste jedno dite, dceru, chodi do pate tridy, takze odchod okamzity by ji ublízil..mam z toho hrozny stres. ![]()
@Anonymní píše:
mame jeste jedno dite, dceru, chodi do pate tridy, takze odchod okamzity by ji ublízil..mam z toho hrozny stres.
A ty myslíš, že když budeš vystresovana neustále, jestli tě někde nepodvadi atd., že jí to neublíží??
A proč bys měla odcházet ty? Ať jde on! Ty jsi těhotná a malá má doma zázemí. Musi to být pro tebe strašně těžké. Budes na to pořád myslet, kord když víš, že jsou na jednom pracovišti…
Hlavne to nechapu, ma i mel vse, sex, usmev, vareno, naklizeno, chapajci jsem byla taky. Na par eskapad ze mi bylo nevolno, nebo jsem byla unavena jsem se chovala k nemu dobre. Ma apsolutni volnost, muze kam chce, nevolam mu nestihala jsem ho kde je a kdy se vrati. nikdy. Nerozumim tomu. Ano mam ted nahore 10kilo, brisko ale to ho preci neopravnuje k tomu aby se tahal s 20letou hubenou blondynou. (vypada jako modelka) ![]()
V tomhle případě bych se to asi snažila urovnat a nedělala hned ukvapené rozhodnutí pokud to chce srovnat i on.
@Anonymní píše:
Ať to zařídí teď. Furt dokola to samé. Za půl roku může čekat mimiska se sekretářkou. Ber dokud dává, vše písemně. Dohoda opačně. On zařídí byt a když bude půl roku poslušný, tak se vrátíš domu.
Taky myslím, že na zkoušku by měl jít někam bydlet on. Ti chlapi jsou ale hovada
Ahoj, je tady nekdo kdo si to taky zazil? Zjistila jsem ze muj pritel to od cervna tahne se svou sekretarkou. Psal ji i miluji te, rika ze sex uplne nebyl ale vse okolo ano coz mu nebastim, pusinky na dobrou noc a schazeni se mimo praci, doma chladny, nepovidal si, caste odjezdy a nocni i ranni navraty,..ano mam to z jeho mobilu, uz jsem to nevydrzela. Jsem v 7mesici. Tuseni bylo ale ted je to venku.
Momentalne dolejza, prosi, sipe popel na hlavu.
Jsem zlomena a nemuzu mu uz verit. Odejit ted? Mam tady vse nachystane na miminko, s briskem tahat veci nechci a nemuzu. Ale nechci byt hadrem se kterym muze zametat a podvadet me. Co dal?