Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohužel nevěřím, že pár měsiců,,zblbnutej chlap jinou ženou" dokáže nelhat a jestli je do ní zamilovanej, tak bude lhát v jednom kuse furt.
![]()
@Annabela11 píše:
@StaráPuška Je až moc oddana udela mu co mu na ocich vidi…Je spise sluzka nez manzelkaTo není dobré…Je si ji prilis jisty.
Takové si nemůže vážit. Co by mu na ni mohlo imponovat?
@pohledzdruhestrany píše:
Chápu správně, že zakladatelka už má dítě s nějakým ex, kterej se nestará, takže nevěrník živí všechny? Holt tohle se stává v situacích, kdy je ženská total závislá na chlapovi a nemá žádný vlastní zázemí včetně rodiny.
Já jsem pochopila, že obě děti jsou společné. Psala o starší dceři „máme“…
Jinak uklouznutí a několika měsíční paralelní vztah, ve kterém je zamilovaný (který mimochodem začal ve čtvrtém měsíci těhotenství své ženy) je sakra rozdíl. Když doteď nonstop lhal, nemůže ani sebenaivnejsi člověk věřit tomu, že najednou začne být pravdomluvný. V tomhle případě bych vztah ukončila. Ať vám být zařídí rovnou (ne až jednou) nebo ať jde sám…
@Lainaire8 píše:
No kdyby to myslel vážně, tak onu slečnu už dávno vyhodí nebo si sám najde jinou práci. Spíš sází na to, že se teď bude líp schovávat. Tebe mít jistou doma, starat se mu o děti a nebudeš vědět nic. Vsadím se, že mobil už si řádně zahesloval a vše mažeNevěřila bych. Ano, jedno uklouznuti se dá tolerovat, vzhledem k okolnostem - když ti to prostě dokáže nějak vysvětlit a i ty víš že to mezi váma neklapalo. Ale ne systematický podvádění X měsíců a dyl. Už bych byla pryč a postarala bych se mu o pořádný alimenty.
Ani uklouznuti netolerovat nechat mu rozbit hubu zmrdovi.
Ahoj,
je mi lito, ze te to potkalo. I bych veril, ze se jednalo o vztahovou neveru, ne telesnou. S chlapem tehotenstvi zamava take, nemysli si.
Prijde mi, ze uz vlastne jsi rozhodnuta zustat. Pokud to tak je, dej mu sanci o tebe bojovat, ikdyz to bude dlouha cesta…
@Anonymní píše:
Ahoj, je tady nekdo kdo si to taky zazil? Zjistila jsem ze muj pritel to od cervna tahne se svou sekretarkou. Psal ji i miluji te, rika ze sex uplne nebyl ale vse okolo ano coz mu nebastim, pusinky na dobrou noc a schazeni se mimo praci, doma chladny, nepovidal si, caste odjezdy a nocni i ranni navraty,..ano mam to z jeho mobilu, uz jsem to nevydrzela. Jsem v 7mesici. Tuseni bylo ale ted je to venku.
Momentalne dolejza, prosi, sipe popel na hlavu.
Jsem zlomena a nemuzu mu uz verit. Odejit ted? Mam tady vse nachystane na miminko, s briskem tahat veci nechci a nemuzu. Ale nechci byt hadrem se kterym muze zametat a podvadet me. Co dal?
To je špatná kombinace. Udělej to tak, jak to cítíš. Vím z vlastí zkušenosti, že rozhodování je těžké. Nikdo tady neprožívá to co Ty a nemají právo Ti radit.
POKUD JSI TAK SILNÁ A DOKÁŽEŠ MU ODPUSTIT…TAK SI S NÍM O TOM PROMLUV.
@Anonymní píše:
To je špatná kombinace. Udělej to tak, jak to cítíš. Vím z vlastí zkušenosti, že rozhodování je těžké. Nikdo tady neprožívá to co Ty a nemají právo Ti radit.
POKUD JSI TAK SILNÁ A DOKÁŽEŠ MU ODPUSTIT…TAK SI S NÍM O TOM PROMLUV.
Diskuze je půl roku stará. Zajimalo by mě jak to dopadlo?
@luckaa85 píše:
Diskuze je půl roku stará. Zajimalo by mě jak to dopadlo?
V tom případě i mě to zajímá.
Dopadlo to tak ze mi byl neverny porad.. dokud jsem nezacla delat zle tak se to zhorsovalo az mi pak rekl jejim jmenem. A rikat ze ji miluje. Ted mam dite a cekam az budu moct do prace a odejit.
To už přece věděli naše babičky, že chlap se nesmí z domu pouštět s prázdným žaludkem a plným pytlíkem. Pak to takhle dopadá.
@dasu tyhlety blby řeči, na to už snad nikdo nevěří. Jak kdyby chlapi byli něco víc?
@luckaa85 píše:
@dasu tyhlety blby řeči, na to už snad nikdo nevěří. Jak kdyby chlapi byli něco víc?
No nevím, dříve si ženské uměli chlapa udržet ![]()
@dasu No spíše nebylo tolik příležitostí jako dnes…internetové seznamky atd.
@Anonymní píše:
Ahoj, je tady nekdo kdo si to taky zazil? Zjistila jsem ze muj pritel to od cervna tahne se svou sekretarkou. Psal ji i miluji te, rika ze sex uplne nebyl ale vse okolo ano coz mu nebastim, pusinky na dobrou noc a schazeni se mimo praci, doma chladny, nepovidal si, caste odjezdy a nocni i ranni navraty,..ano mam to z jeho mobilu, uz jsem to nevydrzela. Jsem v 7mesici. Tuseni bylo ale ted je to venku.
Momentalne dolejza, prosi, sipe popel na hlavu.
Jsem zlomena a nemuzu mu uz verit. Odejit ted? Mam tady vse nachystane na miminko, s briskem tahat veci nechci a nemuzu. Ale nechci byt hadrem se kterym muze zametat a podvadet me. Co dal?