Provera 5 mg - pomůže k těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.8.13 20:13

Ahoj. Máte někdo zkušenosti s Proverou na úpravu cyklu? pomohla vám k těhu?
kdybych otěhotněla může to mimi uškodit? srovnalo vám to cyklus když jste jí přestaly brát?
Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
1267
11.8.13 20:26
@Anonymní píše:
kdybych otěhotněla může to mimi uškodit? srovnalo vám to cyklus když jste jí přestaly brát?
Děkuji :)

Mně nepomohla, brala jsem skoro 3/4 roku, spíš jsem špinila a moc to nepomáhalo. Já totiž neměla cyklus skoro vůbec rok po vysazením antikoncepce, proto nebyla ani ovu a těhu (což jsem jako nezkušená ani nezkoušela zjistit, zda ovuluji) :( pak mi dal doktor něco jiné a zhubla jsem 10kg a najednou jsem otěhotněla. Problém byl i ve štítné žláze, měla jsem špatné hodnoty, což nikdo rok nezkoumal, a přišel na to až obvoďák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
12.8.13 08:56

Taky beru Proveru, 18-24.DC a vždy jednu ráno a jednu večer. Uvidíme zda to bude mít nějaký účinek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.13 11:06

@janunulinka Jak dlouho už jí bereš? Máš nějaké vedlejší účinky nebo jí snášíš dobře?

• Citovat
  • Upravit
125
12.8.13 11:11

Brala jsem ji loni na úpravu cyklu, jelikož teta ze lhoty si chodila jak chtěla a pak chodit přestala. Cyklus mě upravila, žádné problémy ani přibírání ani změny nálad, špinění, nic jsem nepozorovala. Teď se chceme začít pracovat na miminku tak mě ji dala znovu, aby jsme si pojistily cyklus. Problémy zatím žádné, beru ji druhý cyklus. Tak uvidíme, kamarádky v okolí otěhotněli díky ní, tak doufám že to bude mít stejný průběh i u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.13 21:02

@janunulinka a když jí vysadíš za jak dlouho ti MS dorazí?? piješ k tomu kontryhel. čaj?

• Citovat
  • Upravit
125
13.8.13 08:58
@Anonymní píše:
@janunulinka a když jí vysadíš za jak dlouho ti MS dorazí?? piješ k tomu kontryhel. čaj?

Nepiju nic, koupila jsem si kyselinu listovou Femibion 800 ta je pro plánování těhu. Po vysazení do 4-5 dnů přiletí teta ze lhoty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.13 11:31

@janunulinka ok děkuji jsem zvědavá jestli dorazí až to vysadím :) a ovulaci máš??

• Citovat
  • Upravit
130
13.8.13 12:27
@Anonymní píše:
Děkuji :)

já ji ted beru druhý cyklus…ms jsem normálně měla, ale po potratu jsem to měla rozházené…dostala jsem proveru kdyz jsem sla na gyndu po 2 tydenim zpozdenim…myslela jsem si ze uz jsem v tom, ale bohuzel…ms mam po ni jako hodinky…beru ji taky proto, ze mam malo progesteronu…dnes jsem byla na gynde s tim ze me hoooodne boli prsa a bricho (opet jsem myslela ze se zadarilo) ale dr. mi rekl ze je to tema hormonama a rovnou mi napsal dalsi baleni…uz je to pul roku, vubec uz neverim tomu, hze nekdy budu tehotna :'( mam do toho i spatnou stitnou zlazu a obe tety nakonec stejne museli na umele oplodneni (taky spatna st. zlaza) takze jsem maximalne zoufala a newerim ze mi neco pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.13 16:04

@vossí já jsem zvědavá co to udělá se mnou, já co jsem sem vysadila HA tak jsem MS vůbec neměla jen když mi píchnul vyvolávačku. já už sem tak nějak rezignovala že nechci myslet pořád na to jestli jsem těhu nebo ne a sledovat příznaky. nechávám tomu volno prozože bych se zbláznila.
vám se určitě brzy zadaří. :hug:

• Citovat
  • Upravit
130
13.8.13 16:32
@Anonymní píše:
@vossí já jsem zvědavá co to udělá se mnou, já co jsem sem vysadila HA tak jsem MS vůbec neměla jen když mi píchnul vyvolávačku. já už sem tak nějak rezignovala že nechci myslet pořád na to jestli jsem těhu nebo ne a sledovat příznaky. nechávám tomu volno prozože bych se zbláznila.
vám se určitě brzy zadaří. :hug:

nemyslím si, jsem totál beznadějná…a ubulená :( se mnou je to horsi, ale to byste si musela precist moje texty co tu pisu, ty mluví za wše :? moc ráda bych aby se zadařilo a moc ráda bych vám věřila, ale bohužel… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.13 17:10

@vossí Musíš se nad to povznést. ono se určitě zadaří. podle fotky jsi ještě mladá a je spousta času. a existuje plno možností jak nám pomoci k mimi když to nejde normální cestou. hlavu vzhůru :hug:

• Citovat
  • Upravit
130
13.8.13 17:17
@Anonymní píše:
@vossí Musíš se nad to povznést. ono se určitě zadaří. podle fotky jsi ještě mladá a je spousta času. a existuje plno možností jak nám pomoci k mimi když to nejde normální cestou. hlavu vzhůru :hug:

já stejně pocitam s tim, ze budu muset jednoho krásneho dne na umele… obě moje tety byly…musely…spatna stitná no :/ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.13 17:21

@vossí ale musíš věřit že se to třeba povede i normální cestou. a bereš něco na tu štítnici??

• Citovat
  • Upravit
130
13.8.13 21:06
@Anonymní píše:
@vossí ale musíš věřit že se to třeba povede i normální cestou. a bereš něco na tu štítnici??

No doktorka říkala ze je to zatím dobré a mám přijít až budu v tom tak mi něco dá. Já ale stejně raději beru baby plan který už jod obsahuje. víc už dělat nemůžu :-/ dělám maximum. napadlo mě ještě rapidně zhubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí