Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petulikk tak uvidíš, ale určitě to dopadne dobře a budeš těhu ![]()
@Markétka5 nn těhu nejsem… prostě mi provera nezabrala, tak mi jí dr vysadila a vzala mi krev na hormonální profil, tak zítra si zkusím zavolat, jestli už budou výsledky… snad budou všechny OK… na vyvolání mi napsala norethisteron, tak mám brát 10 dní - ještě 4 a pak by měla dorazit MS, pak bych měla začít brát clostilbegyt a v druhé pol. cyklu utrogestan… tak uvidíme co bude dál…
@Petulikk to je mi líto. prosim tě a než ti nasadila Proveru brala ti taky krev na horm. profil nebo ne?
@Petulikk tak to je dobře že ho máš v pořádku. mě je divný, že mi ho neudělal, když mi to nasazoval no nevím. ![]()
@Markétka5 mi ho dělali poprvé a to sjem proveru brávala už i dříve… jsem ráda, že mi ho dělaLa dr teď než začnu brát clostík
bo bych byla nerada, kdybych ho brala zbytečně…
@Petulikk jak poprvé než ti jí nasadil nebo jak?
já se musím k němu objednat a chci aby mi udělal taky profil. a aby začal něco se mnou dělat aby se něco začalo dít ![]()
@Markétka5 no ten hormonální profil, nikdy mi ho nikdo nedělal, ale je fatk, že předdtím jsem chodila k jiné dr a v půlce těhu jsem od ní utekla a udělala jsem dobře ![]()
@Petulikk joo já to špatně pochopila, promiň. to je divný že to ti Mudři nedělají, budu se muset tedy optat. ![]()
a předtím ti Provera pomohla i po vysazení, že si měla MS pravidelnou?
@Markétka5 jj pak jsem jí měla pravidelnou, a pak jsem začala brát antinu…
@Markétka5 nn to jsem měla dost času ještě na těhu… já vysadila antinu a druhý měsíc už MS nepřišla… a teď mi taky nepomohla… spíš si myslím, že mám ovu pozdě - tudíž pro mě byla jako antikoncepce…
Ženy tak jak to s vámi vypada? mě provera krásně pomohla, následně jsem dostala clostylbegyt a ted jsem už sedmý měsíc ![]()