Provera 5 mg - pomůže k těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
517
7.11.14 08:10

@Markétka5 no MS by měla dorazit 15.11., takže bych asi chtěla testovat ten den. Jen mám vážně obavy, že mi to ta Provera posune a já si budu dělat planý naděje :? já doufám, že by mi ten týden užívání neublížil jak píše Quintine. Vím, jen že se musí nasadit až po ovulce, protože by jí mohla zastavit a tu mám hlídanou, takže to snad bude OK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
7.11.14 10:18

Teď jsem našla na netu tuto poradnu a fakt nevím co si o tom mám myslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.11.14 11:07

@Ivet85 Ahoj. tak jsem tu poradnu jen prolítla, nečetla jsem všechno, ale ta Provera zřejmě není vhodným lékem, někde tam psal, že je lepší Utrogestan no nevím. a ty už si jí začala brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
7.11.14 11:16

@Markétka5 jj, beru jí patým dnem. Jsem z toho vážně rozhozená, ale když dr. říkal že jí dává všem pacientkám tak snad s tím musí mít zkušenosti ne? Našla jsem tu ve starších diskuzích pár holek, kterým „asi“ pomohla, ale opravdu jen pár… Zas je důležitý, že jí neberu před a během ovu, to by byl asi problém. Ten dr. tam taky píše, že pokud se Provera vysadí tak je možné hned otěhotnět. Chjo, pak nemá člověk stresovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.11.14 21:23

@Ivet85 No je to opravdu divné, ale snad tedy ví co dělá. příště bych se ho na to zeptala, jestli by nešlo napsat něco jiného místo Provery, za to nic nedáš :), ale třeba už nebude potřeba a zadaří se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.15 13:15

Ahoj, jsem tu nová, tak nevim co a jak, ale jen ve zkratce, v půlce listopadu jsem přestala brát HA, záhy přišla MS, pak jen takové špinění jednodenní 23.12. a od té doby nic, testy negativní, byla jsem u Dr., těhotná nejsem, předepsala mi Proveru na 8 dní, beru tři tabletky denně a prý by pak měla záhy přijít MS. a mě zajímá, když budu mít s chlapem sex teď v době těch 8 dnů, co užívám tu proveru, zda vůbec je možné otěhotnět? děkuji za názory a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.15 10:40

Ahoj. Doufám, že tu je ještě někdo kdo by odpověděl…Od srpna beru Proveru na srovnání cyklu a nárust sliznice, ms nepravidelná už od začátku. Nejdříve do ledna 1tbl denně po dobu 10dnů. Ze začátku chodila npormální ms hned 2 dny po dobrání. To asi dva cykly.Pak už jen špinění. Tak mi dr. zvýšila Proveru na 2tbl. denně po dobu 10ti dnů. První cyklus po dobrání tbl.mi ms dorazila hned 3 den. Nikdy před ms jsem neměla nějaký příznaky. Teď ms nedorazila, už je to 6dní. Po ránu někdy v průběhu dne mi je na zvracení, píchá mě furt v podbřišku a o bolení v kříži ani nemluvim. Dělala jsem si těhu test, ale je negativní :,( :,( Měla jste některá taky takový průběh a pak jste zjistili, až po delší době. že jste těhotné? Nebo ms dorazila pozdějc? Mě nejdou do hlavy ty příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
8.3.15 07:44

Priznaky mas asi hlavne v hlave.ja nemohla otehotnet rok
kazdy mesic jsem si rikala ze ted je to rozhodne jiné, ze ted ti proste vyšlo…velky kulovy a ldyz jsem byla tehotna tak mi nebylo absolutne nic a ja doma brecela ze to zase nevyslo.jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
8.3.15 07:50

Samozrejme ti nechci brat iluze.stat se to muze ale ta pravdepodobnost je hrozne mala. provera jsou hormony a to ti z telem proste zatoci.ja mela. bodani v podbrisku, neskutecnenale neskutečně bolestiva prsa a absolutni mechut k sexu. provera se tusim nesmi brat v tehotenstvi takže mi to priroda dobre zaridila. je lepsi byt tehu a nevedet o tom nez ti psat ze jsi urcite těhotná a ze gratuluji :-) chápes me ne? :-) jestli si nejsi jista tak si zajdi na gyndu na krev a to ti na 100% tehu potvrdi anebo vylouci. az se ti srovna cyklus tak docela mozna dostaneš clostilbegyt a to otehotnis uvidis.nam se po clostilu zdařilo hned na poprve :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.15 10:57

Určitě tě chápu taky jsem si to říkala, že to je jen vsugerované a navíc každá jsme jiná, takže vím, že mi nemůžeš odkývat, že jsem v tom :P…Ve čtvrtek jsem lítala furt čůrat..i přes noc..v pátek během dne to přešlo a ze včera na dnešek zas a dnes zvracení hned po snídani :( Mám už skoro 6ti letého syna, s tím jsem otěhotněla během neprav. cyklu ani nevim jak.Po druhé jsem otěhotněla r.2012,taky z čista jasna, ms v tu dobu 2 měsíce nebyla, ale v 8tt jsem musela na přerušení, špatné vyvijení plodu. Příznaky si u předešlích otěhotnění nepamatuji. A hlavně myslím, že každé těhu může a nemusí probíhat jinak. Každopádně snažím se na to nemyslet a hlavně si nedělat testy.Dva už stačili a nic. Nechám to a uvidí se.Ted navíc nebudu mít čas ani jit k dr. Ordinuje jen každy patek 4hodky, a od čtvrtka mi začíná měsíc a půl dlouhá rekvalifikace, takže si nemůžu dovolit vynechat. Samozřejmně, když to nedostanu např.3 týdny tak už s tím budu muset asi něco dělat, ale jinak si myslim, že to je zatím asi zbytečné. Navíc přes týden od po do čt tam ordinuje její manžel a k tomu se mi teda i když je hodny, moc nechce. Přece jen doktorka mě zná nejlíp..Tenkrát mi i asistovala u císaře a i u přerušení, které muselo být taky císařem takže k nikomu jinému si ani netroufám. Jinak teď to je rok co se snažíme. Ovulaci prý podle dr. mám, ale je těžké zjistit kdy. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí