Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Provera ti srovná cyklus. Ale dávej si pozor aby jsi začala brát až po ovulaci. Protože ji tlumí. Jinak k prvnímu mě pomohla k druhýmu už ne. Tak je to ruzný. Jinak těma čajema nic nezkazíš.
@lynč @gabi.design Holky a myslíte, že ten čaj mám pít celý cyklus nebo jen do 14DC? A co váha? prý se po ní přibývá na váze.
Proveru jsem brala na srovnání cyklu, pač jinak mi chodila ms až tak 45-60DC S ní hezky 30Dc. Teda přišla jen jednou
Těžko říct jestli to bylo tim, že mi srovnala cyklus nebo ne. Pila jsem ještě kontryhel, ale teda ne nijak poctivě a Nosifol obden. Takže těžko říct co pomohlo. ![]()
@Anonymní píše:
@lynč @gabi.design Holky a myslíte, že ten čaj mám pít celý cyklus nebo jen do 14DC? A co váha? prý se po ní přibývá na váze.
Četla jsem že jen do ovulky
@Medvídě30 Já sem zvědavá jak mi to srovná, protože bez injekce sem MS nedostala. no uvidíme.
Hlavně mi jde o to aby se mi alespon MS srovnala do normálu. ![]()
@Anonymní píše:
@Medvídě30 Já sem zvědavá jak mi to srovná, protože bez injekce sem MS nedostala. no uvidíme.
Hlavně mi jde o to aby se mi alespon MS srovnala do normálu.
To já jí teda dostávala bez injekce, ale jak říkám, po šílený době. Mě to teda naštěstí srovnala. Vyzobala jsem dvě balení. Po prvnim přišla 30Dc. Po druhym už ne
@Medvídě30 a jak si to brala, mě napsal 2 tbl. to mám brát jednu ráno a druhou večer nebo najednou ráno?
@Anonymní píše:
A když vezmu obě najednou tak to asi nevadí vid?
Hele to fakt nevim, mě to rovnou napsal 1-0-1. Takže v tomhle fakt nevim
Čaj pij do ovulky. Radši to ber jak to napsal doktor přeci asi to má nějakej duvod
@lynč Na krabičce mám napsáno 2 tbl. 17.-26.den cyklu. tak to vemu ráno obě dvě a bude, ale co čtu tak se bere ráno i večer, ale samozřejmě poslechnu Dr.
Ahoj. Chtěla bych se zeptat. Dnes mi můj Dr. předepsal Proveru 5 mg. Od ledna jsem vysasila HA a od té doby jsem nedostala MS jen po vyvoláčce. Jaké máte zkušenosti? Napomohla vám i k těhotenství? Myslíte, že mohu k tomu pít Kontryhelový čaj a ženský čaj? Snažíme se o mimi.