Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Uz nevím co jiného zkusit.beru hormony, piju kontryhelovy čaj, snažím se hýbat a nejist tucna jidla… Už nevím co jiného pro to dělat a někdy přijde k dobru zhubnout.. Víc už ale nemůžu
@vossí jak dlouho se celkově snažíte? já myslím že pro to děláš hodně, ale co takhle vypnout a neupínat se na to?
@Anonymní píše:
@vossí jak dlouho se celkově snažíte? já myslím že pro to děláš hodně, ale co takhle vypnout a neupínat se na to?
Půl roku už…no po včerejšku už vážně rezignuji…to na mě padlo… Co čtu komentáře ohledně provery a vím ze to jen tak nepůjde takže s ňákymi ovu testy a pozorování se ohledně tehu příznaky končím. Jakmile nebudu mít zpoždění tak na to kašlu. Fakt mě to totiž točí
@vossí jak že to to nepůjde jako s Proverou?? jak to?? někde píšou že jim i pomohla k těhu nebo ne??
tak tak vždyt by si se z toho za chvíli zbláznila ![]()
@Anonymní píše:
@vossí jak že to to nepůjde jako s Proverou?? jak to?? někde píšou že jim i pomohla k těhu nebo ne??
tak tak vždyt by si se z toho za chvíli zbláznila
No právě jak kdo no…někomu právě nepomohla no :-/
Jeste dotaz. Brala jste naka proveru a následně pak clostik? Já jen jestli mám naději ze ho taky dostanu
@vossí píše:
Půl roku už…no po včerejšku už vážně rezignuji…to na mě padlo… Co čtu komentáře ohledně provery a vím ze to jen tak nepůjde takže s ňákymi ovu testy a pozorování se ohledně tehu příznaky končím. Jakmile nebudu mít zpoždění tak na to kašlu. Fakt mě to totiž točí
Mě hned doktorka upozornila, že hrozně moc dělá psychický stav a rozhodně se na těhu neupínat a nemyslet na to. Proto na to nemyslím, a zůstávám v klidu. Pul roku není nic, když můžeš otěhotnět jen pár dnů v měsíci. Rozhodně bych z toho nešílela.
@vossí já ho nebrala, my se snažíme teprve půl roku a můj Dr. zatím nic neřeší kromě teda mojí MS, která po vysazení ne a ne přijít.
@vossí My se snazime uz rok a pul a nic…Proveru jsem brala a pomohla jedine na to srovnani cyklu.
@pipinkam píše:
@vossí My se snazime uz rok a pul a nic…Proveru jsem brala a pomohla jedine na to srovnani cyklu.
cyklus se mi už po druhém měsíci začíná rovnat a mám z toho dobrý pocit jen nevím co bude dál. Dostala jste něco na ovu?
@vossí proč rapidně hubnout?