Provera 5 mg - pomůže k těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.8.13 22:01

@vossí proč rapidně hubnout?

• Citovat
  • Upravit
130
14.8.13 05:56

Uz nevím co jiného zkusit.beru hormony, piju kontryhelovy čaj, snažím se hýbat a nejist tucna jidla… Už nevím co jiného pro to dělat a někdy přijde k dobru zhubnout.. Víc už ale nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.13 11:09
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.13 11:10

@vossí jak dlouho se celkově snažíte? já myslím že pro to děláš hodně, ale co takhle vypnout a neupínat se na to?

• Citovat
  • Upravit
130
14.8.13 11:19
@Anonymní píše:
@vossí jak dlouho se celkově snažíte? já myslím že pro to děláš hodně, ale co takhle vypnout a neupínat se na to?

Půl roku už…no po včerejšku už vážně rezignuji…to na mě padlo… Co čtu komentáře ohledně provery a vím ze to jen tak nepůjde takže s ňákymi ovu testy a pozorování se ohledně tehu příznaky končím. Jakmile nebudu mít zpoždění tak na to kašlu. Fakt mě to totiž točí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.13 12:14

@vossí jak že to to nepůjde jako s Proverou?? jak to?? někde píšou že jim i pomohla k těhu nebo ne??
tak tak vždyt by si se z toho za chvíli zbláznila :)

• Citovat
  • Upravit
130
14.8.13 12:30
@Anonymní píše:
@vossí jak že to to nepůjde jako s Proverou?? jak to?? někde píšou že jim i pomohla k těhu nebo ne??
tak tak vždyt by si se z toho za chvíli zbláznila :)

No právě jak kdo no…někomu právě nepomohla no :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.8.13 13:35

Jeste dotaz. Brala jste naka proveru a následně pak clostik? Já jen jestli mám naději ze ho taky dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.8.13 14:37
@vossí píše:
Půl roku už…no po včerejšku už vážně rezignuji…to na mě padlo… Co čtu komentáře ohledně provery a vím ze to jen tak nepůjde takže s ňákymi ovu testy a pozorování se ohledně tehu příznaky končím. Jakmile nebudu mít zpoždění tak na to kašlu. Fakt mě to totiž točí

Mě hned doktorka upozornila, že hrozně moc dělá psychický stav a rozhodně se na těhu neupínat a nemyslet na to. Proto na to nemyslím, a zůstávám v klidu. Pul roku není nic, když můžeš otěhotnět jen pár dnů v měsíci. Rozhodně bych z toho nešílela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.13 20:14

@vossí já ho nebrala, my se snažíme teprve půl roku a můj Dr. zatím nic neřeší kromě teda mojí MS, která po vysazení ne a ne přijít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.13 20:14

@janunulinka moje řeč, vypnout a nemyslet na to :)

• Citovat
  • Upravit
130
15.8.13 05:55

Když ono se to řekne nemyslet na to no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.13 06:22

@vossí což to jo, ale aspon to zkusit :)

• Citovat
  • Upravit
242
18.8.13 20:16

@vossí My se snazime uz rok a pul a nic…Proveru jsem brala a pomohla jedine na to srovnani cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.8.13 21:49
@pipinkam píše:
@vossí My se snazime uz rok a pul a nic…Proveru jsem brala a pomohla jedine na to srovnani cyklu.

cyklus se mi už po druhém měsíci začíná rovnat a mám z toho dobrý pocit jen nevím co bude dál. Dostala jste něco na ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí