Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Elektra Já vysadila HA v únoru a od tý doby se snažíme ale MS sama vůbec nechodila, tak proto mi nasadil Proveru. ![]()
@vossí ahoj. prosím tě měla bych dotaz. když si poprvé vysadila Proveru do kolika dní ti přišla MS? Já už sem dneska 5. den po a stále nic ![]()
@Markétka5 píše:
@vossí ahoj. prosím tě měla bych dotaz. když si poprvé vysadila Proveru do kolika dní ti přišla MS? Já už sem dneska 5. den po a stále nic
ahoj. první cyklus… no to přesně po 7 dnech ale rozjelo se to pořádně až tak ten 8-9 den…ted druhý cyklus…to už trvalo jen 2 dny ![]()
Ahojky holky, taky beru proveru teď to bude už 4.měsíc, poprvé sjem jí brala 10dní po 2tabletách a další měsíce už od 22.-28DC, poprvé přišla po 9dnech od vysazení, po druhé dokonce až po 12dnech a naposledy po 7dnech… Byla jsem s dr domluvená, že v srpnu zajdu na UTZ na zjištění ovulace, bohužel mi zjistil, že ovu nemám, dal mi na výběr, buď ještě počkat a nechat to na přírodě, nebo zashnout, tak jsem chtěla zasáhnout, snažíme se o mimi 9měs. tak mi předepsal clostilbegyt, tak čekám na MS a pak se uvidí co bude dál…
@Petulikk Ahoj. vítej ![]()
Já mám Proveru 1. měsíc a MS ještě nikde tak uvidím jestli ještě dorazí. Mě jí předepsal na 3 měsíce a pak že mám přijít na prohlídku. Taky si mám měřit BT, ale tento cyklus sem jí neměřila, tak začnu další cyklus. asi taky nemám ovulaci, nic na sobě nepociťuju.
my se snažíme od února a stále nic..
@Markétka5 děkuji, já chci příští cyklus taky začít měřit BT, snad mi to vydrží, bo jsem na to lenoch
takže si nastavím asi budíka na 6hod ráno a je to… nebo dřív?? no neívm ještě
bo můj vstává do práce o půl šesté a kolikrát mě vzbudí
tak snad Ti zabrala a MS příjde brzo ![]()
@Petulikk já právě chodím na směny na ranní a noční tak nevím jak to budu dělat. budu muset ještě někde něco pročíst. možná to bude i zkreslený. ![]()
Holky jdu na radu… snad někdo bude vědět… brala jsem proveru uz 4.měsíc, ale tento MS nedošla, byla jsme na folikumetrii a tam mi dr zjistil, že nejspíš nemám ovu, bo na UTZ nic neviděl… TT jsem zkoušela včera hned po vytáhnutí byla růžová čárka - duch, ale po zaschnutí zmizela… předtím MS chodila do 10 dnů od dobrání naposledy to bylo 6dnů… dnes je to 10den od dobrání a MS nikde, MS bolesti nejsou, byly cca týden před termínem MS… tak nevím co si o tom myslet… je možné, aby folíci nakonec byly později a tím pádem ovu později?
@Petulikk Možné je všechno. zkusila bych jiný TT nebo počkala a udělala TT třeba za 3 dny kdyby MS nedorazila. nebo si zašla na krev.
@Markétka5 test určitě vyzkouším zítra nebo v pondělí… a v po chci zkusit zavolat dr… chjo ta nejistota je nejhoršíííí :-/
@Markétka5 nn tu neměřím… jsem na to lajdak
už jsem to párkrát zkoušela, ale vždy pohořela… tak jsem se na to vykašlala…