Prozradit nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3248
15.1.12 21:53

Sama píšeš známý od známýho má známou“,která má milence…víš, že je to natuty tak? I kdyby bylo, podle mě je to čiště jejich věc, spíš bych domluvila jemu, než, že bych řekla něco jí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
15.1.12 21:57
Junkyska píše:
Sama píšeš známý od známýho má známou“,která má milence…víš, že je to natuty tak?

To je pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.12 22:00

Trošku se tu přifařím, řeším to samé. Dozvěděla jsem se to sice loni, ale kamarádky manžel to táhne s její nejlepší kamarádkou již asi 5let. Je to rodina co s námi jezdí na dovolené. Ony /holky/ si navzájem hlídají občas děti protože chodí do stejné třídy, když přijdu kolikrát k nim, sedí tam ona s kamarádkou a jeji manžel hraje třeba hry tak se mi chce blít. Jak to může udělat, on jako manžel a ona jako její kamarádka. Dávají si pozor ale myslím, že to časem někomu dojít musí. On ze společných akcí utíká právě za ní, jelikož její manžel je věčně /pracovně/ v prdeli. Nechci být ta, která zničí vztah dětem i jí, ale zase já bych to vědět chtěla, takže vůbec nevím co a jak. Říkám si každého věc, ale…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.12 22:03

Omlouvám se předem za anonym.
Pokud by to byla moje kamarádka, tak bych jí to určitě řekla. V tomto případě bych se do oné záležitosti nepletla.
Z vlastní zkušenosti vím, jak mi vadilo, že mi kamarádka, která věděla o tom, že mě bývalý přítel podváděl, nic neřekla. Brala jsem to jako velkou zradu - nechala mě plácat se v tom vztahu další rok - kdyby mi to byla řekla rovnou, utnula bych to hned a ušetřila si spoustu trápení. Každopádně má na tohle každý jiný názor. Někdo tvrdí, že by to věděl chtěl, druhý zase ne. Těžko soudit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31744
15.1.12 22:04
Anonymní píše:
Trošku se tu přifařím, řeším to samé. Dozvěděla jsem se to sice loni, ale kamarádky manžel to táhne s její nejlepší kamarádkou již asi 5let. Je to rodina co s námi jezdí na dovolené. Ony /holky/ si navzájem hlídají občas děti protože chodí do stejné třídy, když přijdu kolikrát k nim, sedí tam ona s kamarádkou a jeji manžel hraje třeba hry tak se mi chce blít. Jak to může udělat, on jako manžel a ona jako její kamarádka. Dávají si pozor ale myslím, že to časem někomu dojít musí. On ze společných akcí utíká právě za ní, jelikož její manžel je věčně /pracovně/ v prdeli. Nechci být ta, která zničí vztah dětem i jí, ale zase já bych to vědět chtěla, takže vůbec nevím co a jak. Říkám si každého věc, ale…

Já mám na jazyku takový sprostý slova,ale já si je jen budu myslet :cert:
No asi bych si v tomhle případě promluvila s její kamarádkou a s jejím manželem.S tím,že to vím a pokud toho nenechají tak už s tím dál žít nebudu a vyklopím to ;) Zajímala by mě ta reakce.
No ale i na to pozor,aby tě nepošpinili u té podváděné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.12 22:07

No heled napadlo mě tohle. Až budu u kamarádů tak nadhodím něco v tom smyslu: Hele Petra/vymyšleno/ má nějakého chlapa? myslím, že on s manželkou zkoprní a zepají se, ne nevím, proč ty o něčem víš? tak bych řekla, že mi kamarádka říkala, že od ní viděla nějakého borce odcházet a ne jednou. Myslím, že by to mohlo trknout jeho ale nejsem si tím jistá. Já vim, že on je víc sexuálně založený než jeho manželka /resp.ta je spíš frigidní/ a tu milenku má proto, že chtěl někoho kdo má rodinu a komu půjde taky jen o sex. Kdyby si prý našel někoho mladého nezadaného, tak by ho ta milenka tahala od rodiny. Je mi to líto, a tím, že to jsou oba fakt dobří kamarádi.

• Citovat
  • Upravit
31744
15.1.12 22:10
Anonymní píše:
No heled napadlo mě tohle. Až budu u kamarádů tak nadhodím něco v tom smyslu: Hele Petra/vymyšleno/ má nějakého chlapa? myslím, že on s manželkou zkoprní a zepají se, ne nevím, proč ty o něčem víš? tak bych řekla, že mi kamarádka říkala, že od ní viděla nějakého borce odcházet a ne jednou. Myslím, že by to mohlo trknout jeho ale nejsem si tím jistá. Já vim, že on je víc sexuálně založený než jeho manželka /resp.ta je spíš frigidní/ a tu milenku má proto, že chtěl někoho kdo má rodinu a komu půjde taky jen o sex. Kdyby si prý našel někoho mladého nezadaného, tak by ho ta milenka tahala od rodiny. Je mi to líto, a tím, že to jsou oba fakt dobří kamarádi.

Jo to je dobrá taktika.To je sice hezký,že je to takhle,ale to musel zrovna její kamarádku??To nemohl někoho cizího?Takhle má u sebe dva hady místo jednoho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
15.1.12 22:14

Rekla bych to pouze nejlepsi kamaradce,jinak ne.

• Citovat
  • Upravit
cher
15.1.12 22:15

No asi tak- já bych to chtěla vědět. Nikdy bych neodpustila kamarádce nebo známým, že něco věděli a nic mi neřekli, nakonec člověk zjistí, že je poslední vůl, kdo to nevěděl a že se tím bavila půlka vesnice. To fakt ne. Takže radši říct, protože né každý chce být veřejný paroháč. Ale to je můj názor, naštěstí jsem nikdy v takové situaci nebyla.

• Citovat
  • Upravit
17630
15.1.12 22:15

u dobré kamarádky bych to řešila, u cizích lidí ne. Mě by hodně ranilo, kdyby mi o něčem takovém neřekla nejlepší kamarádka, brala bych to jako podraz. Zvlášť kdyby ten vztah trval dlouho a ta kamarádka to dlouho věděla.
Cizí ženské bych to neříkala. Co z toho? Rozpadne se rodina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.1.12 22:16
Vera111 píše:
u dobré kamarádky bych to řešila, u cizích lidí ne. Mě by hodně ranilo, kdyby mi o něčem takovém neřekla nejlepší kamarádka, brala bych to jako podraz. Zvlášť kdyby ten vztah trval dlouho a ta kamarádka to dlouho věděla.
Cizí ženské bych to neříkala. Co z toho? Rozpadne se rodina…
Rozpadne se rodina, která jinak evidentně bááááječně funguje…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.12 22:18

No já to právě nemůžu říct klasicky jí, nebo i jemu, že to vím. její manžel a můj jsou dobří kamarádi, mají společný koníček. Ten můj o tom ví a řekl mi to po několika náhodách, které jsem z něj tahala. Bylo mu z toho na nic. Ale řekl mi, že kolikrát řekne manželce, že jde s mým manželem na pivo a přitom bud z něho uteče za ní, nebo se žádné nekoná a jde za ní. Co vím, tak o tom ví chlapské osazenstvo naší party, takže asi cca další 3, možná to řekli i partnerkám, nevím. Ale kdybych s tím přišla tak by věděl, že mi to manžel řekl a tím bych zkazila i manželovo důvěru. Snad je to pochopitelné. Prostě chlapi drží spolu :zed:

• Citovat
  • Upravit
2803
15.1.12 22:19
Anonymní píše:
Trošku se tu přifařím, řeším to samé. Dozvěděla jsem se to sice loni, ale kamarádky manžel to táhne s její nejlepší kamarádkou již asi 5let. Je to rodina co s námi jezdí na dovolené. Ony /holky/ si navzájem hlídají občas děti protože chodí do stejné třídy, když přijdu kolikrát k nim, sedí tam ona s kamarádkou a jeji manžel hraje třeba hry tak se mi chce blít. Jak to může udělat, on jako manžel a ona jako její kamarádka. Dávají si pozor ale myslím, že to časem někomu dojít musí. On ze společných akcí utíká právě za ní, jelikož její manžel je věčně /pracovně/ v prdeli. Nechci být ta, která zničí vztah dětem i jí, ale zase já bych to vědět chtěla, takže vůbec nevím co a jak. Říkám si každého věc, ale…
:poblion: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
15.1.12 22:20

známým bych neřekla, nejkamarádce si nejsem jistá, naštěstí jsem to nemusela řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.1.12 22:21
Anonymní píše:
No já to právě nemůžu říct klasicky jí, nebo i jemu, že to vím. její manžel a můj jsou dobří kamarádi, mají společný koníček. Ten můj o tom ví a řekl mi to po několika náhodách, které jsem z něj tahala. Bylo mu z toho na nic. Ale řekl mi, že kolikrát řekne manželce, že jde s mým manželem na pivo a přitom bud z něho uteče za ní, nebo se žádné nekoná a jde za ní. Co vím, tak o tom ví chlapské osazenstvo naší party, takže asi cca další 3, možná to řekli i partnerkám, nevím. Ale kdybych s tím přišla tak by věděl, že mi to manžel řekl a tím bych zkazila i manželovo důvěru. Snad je to pochopitelné. Prostě chlapi drží spolu :zed:
Jo to chápu, když to víš takhle od manžela, to říct nemůžeš, ale ono se to vždycky nějak provalí…nicméně plechový žaludek oné „kamarádky“ je obdivuhodný :poblion:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová