Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sama píšeš známý od známýho má známou“,která má milence…víš, že je to natuty tak? I kdyby bylo, podle mě je to čiště jejich věc, spíš bych domluvila jemu, než, že bych řekla něco jí ![]()
Junkyska píše:
Sama píšeš známý od známýho má známou“,která má milence…víš, že je to natuty tak?
To je pravda…
Trošku se tu přifařím, řeším to samé. Dozvěděla jsem se to sice loni, ale kamarádky manžel to táhne s její nejlepší kamarádkou již asi 5let. Je to rodina co s námi jezdí na dovolené. Ony /holky/ si navzájem hlídají občas děti protože chodí do stejné třídy, když přijdu kolikrát k nim, sedí tam ona s kamarádkou a jeji manžel hraje třeba hry tak se mi chce blít. Jak to může udělat, on jako manžel a ona jako její kamarádka. Dávají si pozor ale myslím, že to časem někomu dojít musí. On ze společných akcí utíká právě za ní, jelikož její manžel je věčně /pracovně/ v prdeli. Nechci být ta, která zničí vztah dětem i jí, ale zase já bych to vědět chtěla, takže vůbec nevím co a jak. Říkám si každého věc, ale…
Omlouvám se předem za anonym.
Pokud by to byla moje kamarádka, tak bych jí to určitě řekla. V tomto případě bych se do oné záležitosti nepletla.
Z vlastní zkušenosti vím, jak mi vadilo, že mi kamarádka, která věděla o tom, že mě bývalý přítel podváděl, nic neřekla. Brala jsem to jako velkou zradu - nechala mě plácat se v tom vztahu další rok - kdyby mi to byla řekla rovnou, utnula bych to hned a ušetřila si spoustu trápení. Každopádně má na tohle každý jiný názor. Někdo tvrdí, že by to věděl chtěl, druhý zase ne. Těžko soudit ![]()
Anonymní píše:
Trošku se tu přifařím, řeším to samé. Dozvěděla jsem se to sice loni, ale kamarádky manžel to táhne s její nejlepší kamarádkou již asi 5let. Je to rodina co s námi jezdí na dovolené. Ony /holky/ si navzájem hlídají občas děti protože chodí do stejné třídy, když přijdu kolikrát k nim, sedí tam ona s kamarádkou a jeji manžel hraje třeba hry tak se mi chce blít. Jak to může udělat, on jako manžel a ona jako její kamarádka. Dávají si pozor ale myslím, že to časem někomu dojít musí. On ze společných akcí utíká právě za ní, jelikož její manžel je věčně /pracovně/ v prdeli. Nechci být ta, která zničí vztah dětem i jí, ale zase já bych to vědět chtěla, takže vůbec nevím co a jak. Říkám si každého věc, ale…
Já mám na jazyku takový sprostý slova,ale já si je jen budu myslet ![]()
No asi bych si v tomhle případě promluvila s její kamarádkou a s jejím manželem.S tím,že to vím a pokud toho nenechají tak už s tím dál žít nebudu a vyklopím to
Zajímala by mě ta reakce.
No ale i na to pozor,aby tě nepošpinili u té podváděné ![]()
No heled napadlo mě tohle. Až budu u kamarádů tak nadhodím něco v tom smyslu: Hele Petra/vymyšleno/ má nějakého chlapa? myslím, že on s manželkou zkoprní a zepají se, ne nevím, proč ty o něčem víš? tak bych řekla, že mi kamarádka říkala, že od ní viděla nějakého borce odcházet a ne jednou. Myslím, že by to mohlo trknout jeho ale nejsem si tím jistá. Já vim, že on je víc sexuálně založený než jeho manželka /resp.ta je spíš frigidní/ a tu milenku má proto, že chtěl někoho kdo má rodinu a komu půjde taky jen o sex. Kdyby si prý našel někoho mladého nezadaného, tak by ho ta milenka tahala od rodiny. Je mi to líto, a tím, že to jsou oba fakt dobří kamarádi.
Anonymní píše:
No heled napadlo mě tohle. Až budu u kamarádů tak nadhodím něco v tom smyslu: Hele Petra/vymyšleno/ má nějakého chlapa? myslím, že on s manželkou zkoprní a zepají se, ne nevím, proč ty o něčem víš? tak bych řekla, že mi kamarádka říkala, že od ní viděla nějakého borce odcházet a ne jednou. Myslím, že by to mohlo trknout jeho ale nejsem si tím jistá. Já vim, že on je víc sexuálně založený než jeho manželka /resp.ta je spíš frigidní/ a tu milenku má proto, že chtěl někoho kdo má rodinu a komu půjde taky jen o sex. Kdyby si prý našel někoho mladého nezadaného, tak by ho ta milenka tahala od rodiny. Je mi to líto, a tím, že to jsou oba fakt dobří kamarádi.
Jo to je dobrá taktika.To je sice hezký,že je to takhle,ale to musel zrovna její kamarádku??To nemohl někoho cizího?Takhle má u sebe dva hady místo jednoho ![]()
No asi tak- já bych to chtěla vědět. Nikdy bych neodpustila kamarádce nebo známým, že něco věděli a nic mi neřekli, nakonec člověk zjistí, že je poslední vůl, kdo to nevěděl a že se tím bavila půlka vesnice. To fakt ne. Takže radši říct, protože né každý chce být veřejný paroháč. Ale to je můj názor, naštěstí jsem nikdy v takové situaci nebyla.
u dobré kamarádky bych to řešila, u cizích lidí ne. Mě by hodně ranilo, kdyby mi o něčem takovém neřekla nejlepší kamarádka, brala bych to jako podraz. Zvlášť kdyby ten vztah trval dlouho a ta kamarádka to dlouho věděla.
Cizí ženské bych to neříkala. Co z toho? Rozpadne se rodina…
Vera111 píše:Rozpadne se rodina, která jinak evidentně bááááječně funguje…
u dobré kamarádky bych to řešila, u cizích lidí ne. Mě by hodně ranilo, kdyby mi o něčem takovém neřekla nejlepší kamarádka, brala bych to jako podraz. Zvlášť kdyby ten vztah trval dlouho a ta kamarádka to dlouho věděla.
Cizí ženské bych to neříkala. Co z toho? Rozpadne se rodina…
No já to právě nemůžu říct klasicky jí, nebo i jemu, že to vím. její manžel a můj jsou dobří kamarádi, mají společný koníček. Ten můj o tom ví a řekl mi to po několika náhodách, které jsem z něj tahala. Bylo mu z toho na nic. Ale řekl mi, že kolikrát řekne manželce, že jde s mým manželem na pivo a přitom bud z něho uteče za ní, nebo se žádné nekoná a jde za ní. Co vím, tak o tom ví chlapské osazenstvo naší party, takže asi cca další 3, možná to řekli i partnerkám, nevím. Ale kdybych s tím přišla tak by věděl, že mi to manžel řekl a tím bych zkazila i manželovo důvěru. Snad je to pochopitelné. Prostě chlapi drží spolu ![]()
Anonymní píše:
známým bych neřekla, nejkamarádce si nejsem jistá, naštěstí jsem to nemusela řešit..
Anonymní píše:Jo to chápu, když to víš takhle od manžela, to říct nemůžeš, ale ono se to vždycky nějak provalí…nicméně plechový žaludek oné „kamarádky“ je obdivuhodný
No já to právě nemůžu říct klasicky jí, nebo i jemu, že to vím. její manžel a můj jsou dobří kamarádi, mají společný koníček. Ten můj o tom ví a řekl mi to po několika náhodách, které jsem z něj tahala. Bylo mu z toho na nic. Ale řekl mi, že kolikrát řekne manželce, že jde s mým manželem na pivo a přitom bud z něho uteče za ní, nebo se žádné nekoná a jde za ní. Co vím, tak o tom ví chlapské osazenstvo naší party, takže asi cca další 3, možná to řekli i partnerkám, nevím. Ale kdybych s tím přišla tak by věděl, že mi to manžel řekl a tím bych zkazila i manželovo důvěru. Snad je to pochopitelné. Prostě chlapi drží spolu