Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych to řekla pouze, že bych někoho načapala.. Určitě ne, že jedna bába povídala ![]()
Přijde mi to jako roznášení a kdoví jak to je
..
Například kdyby můj manžel mi řekl, že ví, že manžel kamarádky ji podvádí, tak bych to taky neřekla, protože ,kdyby mi i on řekl, že mu to řekl známý, tak bych určitě nebyla ta co roznáší drby
Kdyby to pravda nebyla tak co pak
Příspěvek upraven 15.01.12 v 23:32
No my jsme parta ,jsme čtyři rodiny.jezdíme na dovolené,chaty atd.Manželé jsou nej kamarádi ,my s holkama to samé.Jednou kamarádka došla na to,že její manžel má druhou ženskou.Nějak to spolu vyřešili ,ted jim to normálně klape.A víte co ji nejvíc zasáhlo?Že o tom věděli někteří z party a neřekli jí to.
To je těžké, když to člověk řekne v dobré víře, tak se to otočí proti němu, že rozvrátil /fungující/ rodinu. Když se to neřekne, tak jsi svině, protože to za zády všichni ví a já jsem paroháč. Prostě nic není ideální.
Jo a ještě něco .Určitě bych to neřešila tady,ikdyž anonymně.Mě se kolikrát stalo,že jsem se překlikla a místo anonymu jsem psala veřejně.A nevím co by známá řekla na takové zjištění.Anonym 8:54
Takže já bych to neřekla, máš to jen z doslechu a navíc se nejedná o blízkou kamarádku. Pokud je to dlouhodobé, tak se to časem stejně provalí.
Já bych nic takového vědět nechtěla, takže bych osobě, která by mi toto přišla říct opravdu nepoděkovala.
Mám za to, že je pravděpodobné, že k nevěře někdy za život dojde. Ale pokud je to jen jedno uklouznutí, tak to nestojí za to ničit vztah. Ovšem znám se a vím, že i přes tuto racionální ideu, by mě to hodně trápilo, manželovi bych to vyčítala, možná bych mu to odpustit nedokázala a tak to raději vědět nechci. Jsem ve vztahu velice spokojená a nerada bych, aby se pokazil kvůli nějakému úletu. Pokud by byl vztah problémový asi bych uvažovala jinak.
Neřekla bych a nechtěla bych vědět. Navíc - jedna paní povídala a ty „postiženou“ ani neznáš. ![]()
Ale trošku mi přijde, že bys ráda řekla a ráda bys, aby sem eventuelně dotyčná - pokud má podezření, třeba napsala. Když hned na začátku píšeš, že má profil tady. ![]()
Já si myslím, že toto nikdy nemá správné řešení… Když se to řekne, tak člověk bude špatný, co si to vymýšlí, jak něco takového mi můžeš říkat.. Když to zase člověk neřekne, jak si mi mohla neříct…
Já bych asi zvolila cestu trochu zbabělou.. Neříct, a když s mi svěří tak dělat udivenou , že ji chápu.. Asi bych ji hned do očí nevpálila, ale já to dávno věděla
Ja bych byla na kamosku nastvana, kdyby mi to nerekla a kdyby to byl afakt pravda, urcite bych na ni nastvana nebyla. Me by hlavne vadilo, nejen ze by ze me chlap delal idiotku, ale i kamoska, jelikoz by to vedela a nechala me tu idiotku delat
. Takze ja bych to fakt vedet chtela, dal bych si to schlapem vyrikala, opustila nebo odpustila
, zalezelo by na situaci.
Pokud by slo o moji kamaradku , nejdrive bych se ji zeptala jen tak mezii slovy, jestli by chtel avedet o nevere chlapa, ze ja jo a balbla nejak bych to napul zamluvila a cekala na jeji reakci, kdyby rekla ano, tak bych ji to rekla, pokud en, nerekla
. Byla bych pojistena a vedela , jak se zachovat.
Ale pokud by slo o zname, znama, znamyho Jaryna s tramtadadaaa, tak bych nic nerikala ![]()
sieta.m píše:Vera111 píše:Rozpadne se rodina, která jinak evidentně bááááječně funguje…
u dobré kamarádky bych to řešila, u cizích lidí ne. Mě by hodně ranilo, kdyby mi o něčem takovém neřekla nejlepší kamarádka, brala bych to jako podraz. Zvlášť kdyby ten vztah trval dlouho a ta kamarádka to dlouho věděla.
Cizí ženské bych to neříkala. Co z toho? Rozpadne se rodina…
no ano, jinak asi funguje. Mně kdyby přišla cizí ženská vykládat, že mě manžel podvádí, taky by se mi to nelíbilo
Ja by som sa snazila tej dotycnej nejako naznacit. Nepovedat rovno na plnu hubu, ale mat „take divne poznamky“ aby jej to zacalo vrtat v hlave.
A chcela by som vediet aj o jednorazovom ulete. Poznam az prilis zenskych co sa dozvedeli ze ich chlap podvadza od gynekologicky ![]()
Já bych se do toho vůbec nepletla, hlavně když ty lidi skoro neznáš. U kamarádky bych si pronluvila s jejím manželem, že o tom vím, aby věděl na čem je. To je dost velká hrozba. U lidí co neznáš, vůbec nevíš, jak zareagují. My měli známou, co jí manžel podváděl, moji rodiče to věděli - ona to musela taky vědět( šel si v pátek zaběhat a vrátil se v pondělí), rozvedli se, on je znovu ženatý a pracuje v jiné zemi a domů jezdí jen na víkendy. A známá to zhodnotila, že kdyby měl možná takovou volnost, tak by jim naželství vydrželo. To jsou rozvedení skoro 20let a co předváděl za ty leta bylo šílený, ale ona by s ním zůstala, kdyby tehdy neodešel. Každý to má jinak a známá známé, to vůbec nevíš, jak to má.
najlepsej kamaratke alebo bratovi by som to povedala inac by som sa pred nimi citila zle, ale niekomu kto mi nie je az tak blizky nie
Ahoj holky prosím omluvte, že tohle moc nespadá do tohohle tématu, ale založila jsem si účet až dnes (ikdyž Vás sleduju delší dobu)
a tudíž nemohu založit nové téma…potřebuju poradit, jak se zachovat. Včera se u nás v rodině (teda v přítelovo) stala nepříjemná věc. Abych to vysvětlila, mám 3 švagorvé a té nejmladší (19let) nabízel opilý mažel té nejstarší (33let),když jim hlídala děti a on přišel večer domů, peníze za masáž, pak koupel a nakonec za sex
. Samozřejmě ho odmítla a poslala do pr.. ale to si přece nemůže dovolit a alkohol ho neomlouvá. ![]()
Teď je z toho hotová a nikdo nevíme jak se zachovat.. Vím to jen já, přítel a ona, nikomu jinému to neřekla. Co byste dělali Vy? Řekli byste to? i za cenu toho, že tomu třeba nebude její sestra věřit, že on to popře a nebo se jim rozpadne vcelku fungující manželství? (Mají tři krásný, zdravý děti a jsou spolu kol. 15 let..) ![]()
Moc děkuji za Vaše názory a rady ![]()
holky ja bych to rozhodne rekla za vsech okolnosti