Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, stala se mi nepříjemná situace. Dozvěděla jsem se že kluk mojí segry se líbal s manželkou mého dobrého kamaráda.. Co mám dělat? On se vymlouvá že byl zhulený.. ![]()
@Anonymní píše:
Holky, stala se mi nepříjemná situace. Dozvěděla jsem se že kluk mojí segry se líbal s manželkou mého dobrého kamaráda.. Co mám dělat? On se vymlouvá že byl zhulený..
Dělej, že nic nevíš. Tohle není nevěra, ale drobný úlet.
@Anonymní píše:
Holky, stala se mi nepříjemná situace. Dozvěděla jsem se že kluk mojí segry se líbal s manželkou mého dobrého kamaráda.. Co mám dělat? On se vymlouvá že byl zhulený..
Poradila bych sestre, at si najde nekoho, kdo nehuli… ![]()
@Anonymní píše:
Udělal to už 3 x..! Ale ona mu po každé odpustila…
no tak vidíš.. pro ségru žádná novinka no…
@Anonymní píše:
kolik jim je?
@Anonymní píše:
23,22..
za mě - je to ségra, úlet má on opakovaně, je mladá, on hulí.. v tomto případě bych jí to řekla.. ![]()
No, pokud mu uz trikrat odpustila, tak tim spis do toho vubec neryj. on je jaky je a ona to akceptuje.
@Anonymní píše:
Tak já bych to nechala být tebou. Pokud už mu to odpustila 3×, odpustí zase. Ani kamarádovi bych to neříkala. Tohle lidi v drtivé většině případů stejně odpustí, tak bych se do toho zbytečně nemontovala.
@Anonymní píše:
Dát mu nůž na krk, tj. říct, že o něm víš a bude zle pokud…
a jinak mlčeti zlato, jinak si zkazíš vztahy.