Prozradit nevěru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
15.1.12 22:21

„známý od známýho má známou“,která má milence...... to údajně táhnou už x let“

Tak na tohle bych se úplně vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.1.12 22:21

Nepletla bych se do toho. Je to jejich věc. A ani já bych to nechtěla vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
15.1.12 22:26

No takhle, být v tvojí kůži tak nic nikomu neříkám, do ničeho se nepletu..

Ale na druhou stranu být manželka někoho ,kdo je mi nevěrný, tak bych to vědět chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.1.12 22:37

Nic bych neřekla,je to jejich věc..
Jejich život,problémi..
Neřekla.bych to ani nej kamarádce..Ona to třeba taky s někým táhle,nebo to ví..cokoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.1.12 22:40

Chraň tě ruka aláhova mi něco říkat :mrgreen:
Né vážně - neřekla bych nic.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.1.12 22:45

Lepší je si to nechat pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
15.1.12 22:45
:lol: :lol: :lol:
Lizbeth píše:
Chraň tě ruka aláhova mi něco říkat :mrgreen:
Né vážně - neřekla bych nic.. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
15.1.12 22:47

Čeho chcete dosáhnout tím, že o něvěře známé povíte?
Za mě v žádném případě nic neříkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.1.12 22:48

Snažím si to představit… Ne, nechtěla bych to vědět. Pokud bych byla v manželství spokojená (což momentálně jsem), žila v té sladké nevědomosti (což doufám, že nejsem), tak bych chtěla zachovat status quo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.1.12 22:49

Hele možná by bylo lepší založit téma, chtěly byste aby vám „někdo“ řekl, že je Vám manžel nevěrný? Třeba by dotyčná taky odpověděla a napsala ano.. pak si to mohla vyřešit, možná, že by napsala, že by to vědět nechtěla - též by si měla jasno. No a možná by taky neodpověděla vůbec :nevim: :mrgreen:

Trochu zarážející na diskuzi je, že žáden by to neřekl, a zároveň většina by to chtěla vědět :think: . Za mě, taky bych se do cizích věcí nepletla, a vědět bych to (při dlouhodobé nevěře) chtěla.. :think: Není to zvláštní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.1.12 22:53
Kallkapa píše:
Hele možná by bylo lepší založit téma, chtěly byste aby vám „někdo“ řekl, že je Vám manžel nevěrný? Třeba by dotyčná taky odpověděla a napsala ano.. pak si to mohla vyřešit, možná, že by napsala, že by to vědět nechtěla - též by si měla jasno. No a možná by taky neodpověděla vůbec :nevim: :mrgreen:Trochu zarážející na diskuzi je, že žáden by to neřekl, a zároveň většina by to chtěla vědět :think: . Za mě, taky bych se do cizích věcí nepletla, a vědět bych to (při dlouhodobé nevěře) chtěla.. :think: Není to zvláštní?
To je dobrý nápad s tím tématem. Jinak já psla, že bych to řekla právě proto, že sama bych to vědět chtěla. Samotné bonzování, či pletení se druhým do věcí by mi taky nebylo příjemné, ale býtpodváděný paroháč, co nic neví je strašná představa :zed:
  • Citovat
  • Upravit
4051
15.1.12 22:58

Ja bych rekla ze zalezi na situaci v jake to jejich manzelstvi je. Pokud je ona stastna a spokojena tak nerikat. Pokud ma pocit ze stoji za h**, ma treba i podezreni tak rict.
Ono kdyz zijete ve vztahu kde na vas manzel haze spinu, taha se s milenkou, doma se nechova hezky a je tam jen dudno takmpravda vzduch vycisti a nejak se to rozsekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.1.12 23:05
Kallkapa píše: ..Trochu zarážející na diskuzi je, že žáden by to neřekl, a zároveň většina by to chtěla vědět :think: . Za mě, taky bych se do cizích věcí nepletla, a vědět bych to (při dlouhodobé nevěře) chtěla.. :think: Není to zvláštní?

No já bych to ani neřekla, ani nechtěla vědět. :nevim:

Ale být v kůži zakladatelky, tak bych se s těmi lidmi nebyla schopná scházet/vídat. Pokud by se jednalo o kamarády, tak hříšníkovi bych řekla, že to co dělá je hnus a ať to vyřeší! (nechá toho) Pokud by se to nesetkalo s patřičnou odezvou, asi bych se musela přestat stýkat se všemi. :nevim: Říct bych to nechtěla, pasivně lhát taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
15.1.12 23:18

Já bych nechtěla.. kdyby se mi manžel jednou s někým zapletl - jedna noc a já bych o tom nikdy neměla vědět, tak raději ne..Co by z toho bylo :think:
Pokud by mě začal podvádět, tak si myslím, že bych na to časem přišla a nebo by mi bylo divné chování a asi bych zkoumala taky..
Přijde mi trochu divné ,kdyby mi přišla známá a řekla, tvůj manžel tě podvádí, protože by nastalo mnoho otázek, kdo ti to řekl, jak to víš, a to by bylo, slyšela jsem to od jedné, ta zná tu druhou a ta.. a nakonec bych ještě s hrůzou zjistila, že to ví půlka okresu..
Stačila mě jedna nepříjemná událost v rodině a vím, že to člověk víc raní, když ví, že o tom půlka města mluví…
Já si myslím, pokud je žena vnímavá, tak by měla poznat, když muž začne měnit svoji povahu a chová se podezřele.. Radši bych si to ověřila pak sama .. :nevim:
Někdy si ale myslím, že ty ženy to tuší, že jim nikdo nic říkat nemusí, jenom prostě to neventilují vem , aby okolí něco řešilo.. Kdyby můj manžel byl nevěrný, tak to řešíme doma a nesvěřuju se s tím nějakým známým, aby to věděl každý..Možná bych se i rozmyslela, i jaké kamarádce to řeknu, protože jak to čtu tak to je jedna moje kamarádka má kamarádku at. :nevim: pak to vi všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
15.1.12 23:27

holky ja bych to rozhodne rekla za vsech okolnosti :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová