Prsa - původní velikost?

896
18.9.12 22:25

Prsa - původní velikost?

Ahoj holky,

chci se zeptat těch, co kojily a už nekojí. O kolik čísel se vám v těhotenství a během kojení zvětšila prsa a jestli se po skončení kojení opět vrátila do „původního“ stavu, nebo vám zůstala větší. Díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
18.9.12 22:28

Behem tehotenstvi a po porodu se mi zvetsily cca o velikost az dve, po ukonceni kojeni mam prsa mensi nez pred tehotenstvim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
18.9.12 22:29

B-D-B

oproti původnímu stavu takřka žádný rozdíl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
18.9.12 22:30

Při kojení zvětšení o 3 čísla z 1 na 4 :zed:po kojení mi zůstaly vyfouklé balonky :cert: velikost 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
18.9.12 22:31

@PetulinaP vážně? a jsi spokojená? Já bych to tedy brala. :) Protože jsem docela z toho nešťastná. Už před těhotenství jsem měla velká prsa, ale co mám teď to je hnus. Samozřejmě chci kojit co to půjde kvůli dceři. Ale doufám, že se mi vrátí aspoň na ty moje původní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
18.9.12 22:33

@abidail Ja jsem jedine rada, mela jsem celkem velka prsa, ted mam B a vubec mi to nevadi, spis naopak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
18.9.12 22:33

Zvětšila se mi asi o půl čísla, takže žádný velký rozdíl, podprsenky mi byly všechny stejně… po kojení, bych řekla, velikost zůstala ta větší, ale jak říkám, byl to minimální rozdíl.. prsa mám cca 4ky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 22:35

Měla jsem asi C, zvětšily se asi o dvě velikosti, a teď necelý rok po kojení mám prsa do pasu, v podprsence se jeví velké, ale bez ní je to děs, když se předkloním, jsem jak kráva :oops: :evil: Zpět se asi už nevrátí, ani si už nepamatuju, jaký byly předtím, ale rozhodně takhle strašně nevisely… :roll:

• Citovat
  • Upravit
896
18.9.12 22:36

Tak to se celkem máte. Protože já měla E (říkám, už tak veliký) a teď mám G a jsem fakt neštastná. I uvažuji o zmenšení, pokud se to nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126

Původní velikost B, v těhotenství C, při kojení první tři měsíce D, pak to splasklo na C, po skončení kojení opět B, ale o původním stavu se teda mluvit nedá :mrgreen:. Jsou to takové chudinky vyždímané, prázdné fusekle :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896

@PetulinaP tak to bych taky brala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
18.9.12 22:37
@Anonymní píše:
Měla jsem asi C, zvětšily se asi o dvě velikosti, a teď necelý rok po kojení mám prsa do pasu, v podprsence se jeví velké, ale bez ní je to děs, když se předkloním, jsem jak kráva :oops: :evil: Zpět se asi už nevrátí, ani si už nepamatuju, jaký byly předtím, ale rozhodně takhle strašně nevisely… :roll:

no neboooj, ono sice je mám plný mlíkem, ale velikost G, takže vysej :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
18.9.12 22:38

Z A na C a zpet na B. Jsem spokojena, sice uz nejsou tak pevna, ale rolovaci jeste nejsou a konecne nemusim shanet velikost 75 A co nejvice vycpanou, ale 75 B bezne vycpanou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pri kojeni jsme mela velikosti ruzne od 75 C do 80 B-C

jen premyslim, jestli ta vesti velikost nesouvisi i s tim, z i ja jsem o deset kilo vetsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.9.12 22:39

Zvětšila o dvě čísla. A ani po ukončení kojení v 16-ti měsících se nechtěla zmenšit :cert: Mě ty původní lentilky pod kobercem teda vyhovovaly.No každopádně teď už tak o číslo menší jsou, ale zhubla jsem 15 kg a chodím třikrát týdně do posilky, takže to bude spíš tím než ukončením kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
18.9.12 22:39

B-E-D

Teď zatím D-F (jsem teprve v pátém) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...