Málo mlíčka po nemoci

172
18.9.12 10:01

Málo mlíčka po nemoci

Ahojky, chtela jsem se zeptat, zda nekdo nema podobnou zkusenost. Uz temer 8 mesicu kojim (s kloboucky), ale ted o vikendu jsem mela strevni chripku a nasledne na to mam mnohem mene mleka. Snazim se dost pit a odpocivat (i kdyz to se moc neda), ale nejak se to nevraci do normalu. Nemate s tim nektera zkusenost? Jestli se Vam po nemoci zase mnozstvi mleka vratilo do normalu? Diky za zkusenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
18.9.12 10:07

Vratilo, ale hodne jsem si pomahala. Homeopatika, kojici caje a kazdy vecer sklenici piva ;) No a hodne pit, ale to uz delas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
18.9.12 10:18

Neboj, po 8 měsících je laktace tak rozběhlá, že ji jen tak něco nerozhodí. Nejlepší je kojení, čím častěji, tím více mléka, však víš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
18.9.12 10:45

Pij kojící čaje :) Jsou dobré a pomáhají :palec:

• Citovat
  • Upravit
172
18.9.12 11:23

Bohuzel tady kojici caje nejsou :-(, piju aspon caje normalni a jeste tu mam zasoby Cara…snad to bude v pohode, i kdyz prcek je zrovna v obdobi, kdy pres den moc pit nechce. O vikendu jedeme na dovolenou do CR a zrovna by se mi nechtelo resit prechazeni na UM :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.9.12 11:59

Ahoj, já kojo čaje sehnala v lékárně. Piju ho 3× denně. Potom bys mohla vyzkoušet homeopatika (ricinus communis 5ch) mě zabraly a už jsem je teď dlouho nemusela brát. Kojím 5 měsíců s kloboučky. Pij to Caro a co nejčastějc přikládej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová