Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky, chtela jsem se zeptat, zda nekdo nema podobnou zkusenost. Uz temer 8 mesicu kojim (s kloboucky), ale ted o vikendu jsem mela strevni chripku a nasledne na to mam mnohem mene mleka. Snazim se dost pit a odpocivat (i kdyz to se moc neda), ale nejak se to nevraci do normalu. Nemate s tim nektera zkusenost? Jestli se Vam po nemoci zase mnozstvi mleka vratilo do normalu? Diky za zkusenosti ![]()
Vratilo, ale hodne jsem si pomahala. Homeopatika, kojici caje a kazdy vecer sklenici piva
No a hodne pit, ale to uz delas…
Neboj, po 8 měsících je laktace tak rozběhlá, že ji jen tak něco nerozhodí. Nejlepší je kojení, čím častěji, tím více mléka, však víš ![]()
Bohuzel tady kojici caje nejsou
, piju aspon caje normalni a jeste tu mam zasoby Cara…snad to bude v pohode, i kdyz prcek je zrovna v obdobi, kdy pres den moc pit nechce. O vikendu jedeme na dovolenou do CR a zrovna by se mi nechtelo resit prechazeni na UM ![]()
Ahoj, já kojo čaje sehnala v lékárně. Piju ho 3× denně. Potom bys mohla vyzkoušet homeopatika (ricinus communis 5ch) mě zabraly a už jsem je teď dlouho nemusela brát. Kojím 5 měsíců s kloboučky. Pij to Caro a co nejčastějc přikládej.