Prsa - původní velikost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
18.9.12 22:41

@Žirafátko faakt? teda tak to se ti hodně zvětšily :D a jsi spokojená? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
18.9.12 22:42

@abidail já jo, manžel ne :mrgreen:
ale já mám docela pěkný prsa, jediný co mi vadí jsou ty mega dvorce co se mi udělaly, ty bych si nechala klidně zmenšit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.9.12 23:08

TAk já měla před těhotenstvím C, v těhu D a při kojení F :roll: Nekojím už 8 ěsíců a prsa se mi stále nezmenšila :cert: Ale aspoň jsou pevná, ne vytahaná.
TeĎ cvičíma snažím se shodit nějaké to kilo, tak doufám, že shodí i ty prsa. Mám tu asi 10 skoro nových krásných podprsenek a pořád čekám kdy mi zase padnou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7354
18.9.12 23:32
@Anonymní píše:
Měla jsem asi C, zvětšily se asi o dvě velikosti, a teď necelý rok po kojení mám prsa do pasu, v podprsence se jeví velké, ale bez ní je to děs, když se předkloním, jsem jak kráva :oops: :evil: Zpět se asi už nevrátí, ani si už nepamatuju, jaký byly předtím, ale rozhodně takhle strašně nevisely… :roll:

totéž. C - po dvojčatech F - v mezidobí kokršpanělí ouška F - po třetí G stále kojím a už teď je to děs. Na operaci nechci, zachránila mě Konarovská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
19.9.12 00:08

Po prvním prckovi a ročním kojení se mi prsa vrátila + - do původního stavu
teď už jsem těhotná nebo kojím cca 3 roky v kuse a mám pocit, že ty podprdy šijou čím dál menší, nebo prsa furt rostou :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
19.9.12 00:52

Ahojky ja to mam podobny. Mela jsem prsa v tehotenstvi a po porodu o 2 cisla vetsi a ted je mam mensi jak pred tehotenstvi. :-D mam je mensi pac jsem hooodne zhubla a nemohu to vratit zpet. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
19.9.12 01:38

U prvního jsem měla před těhu B po porodu D a pak zase B
U druhýho jsem měla B po porodu taky B a teď mám C :think:

• Citovat
  • Upravit
203
19.9.12 06:28

B původně, DD hned po porodu, po čtyřech měsících jedno B, druhé DD (kojila jsem jen z jednoho) :mrgreen: Teď aktuálně zpátky B, ale pevná snad už nebudou nikdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.9.12 08:08
@Black_Orchids píše:
B-D-Boproti původnímu stavu takřka žádný rozdíl :palec:

Já taky tak. Jen jsou taková méně pevná či jak to říct kulantně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.9.12 08:10

A původně, prvních šest měsíců po porodu B až C, podle toho, jak byla nalitá, pak se to postupně zmenšovalo, po 1,5 letech kojení ukončeno a zpět ta samá A (kojení bych na nich nepoznala), to už jsem byla těhotná, pomalu se začala zvětšovat až tak v pátém měsíci, ale ne o moc, takže teď taková lepší A :D Jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet tentokrát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32922
19.9.12 08:15

Mně se zvětšily prsa hned na začátku prvního těhotenství, z C na D a tak zůstaly celou dobu kojení a v podstatě i po odstavení. V druhém těhotenství se už nezvětšily (pokud nepočítám první dny, kdy se nalívaly), kojím 6měsíců, mám teda E, ale to proto, že se mi zmenšil objem, ve vel. 75 musí být košíčky větší a taky záleží na střihu, u některých by mi D asi bylo. Prsa se nalívají minimálně, už jsou srovnaná a doufám že se ani po ostavení moc nezmění. Hodlám jako poprvé odstavovat velmi pomalinku, ať si zvykají. Povislejší trošku jsou, však je to váha, že. A mám na nich drobné čárky, asi strie, ale světlounké, takže nic zásadního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.9.12 08:17

Před kojením menší dvojky, během těhu a kojení krásné plné trojky, po kojení vytahané větší jedničky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.9.12 08:19

Před otěhotněním lepší B, pak D, po porodu několik týdnů nalitá šílenost - tak šestky.. Po 11 měsících kojení jsem zase na svém B, ale co si budem nalhávat, jsou to spíš sáčky než pomeranče a hlavně samá strie - na břiše ani ťuk ale prsa to odnesly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
19.9.12 08:20
@madlicka píše:
totéž. C - po dvojčatech F - v mezidobí kokršpanělí ouška F - po třetí G stále kojím a už teď je to děs. Na operaci nechci, zachránila mě Konarovská.

kdo je prosimte Konarovská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32922
19.9.12 08:22

@maki33 Konarovská je prodejce dámského prádla, učí ženy na netu jak vybrat správnou podprdu. Taky vděčím za to, že si umím vybrat padnoucí podprdu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová