Průběh koronaviru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.21 09:57

Mám covid

Dobrý den chci se zeptat, jaký byl u Vás průběh koronaviru, je mi 20 a neznám nikoho z mýho okolí, kdo by měl průběh jako já, mám to 3. den a příznaky jako u chřipky, totální bolest hlavy, zad, nohou rýma kolísavá teplota 37.2- 39 a strašný produktivní kašel v hlenu sem našel krev a bolest na levé straně hrudníku, všichni koho znám ztratili jen čich a chuť max měli 37 teplotu, tak se chci zeptat jak jste to měli Vy. Díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
2785
11.2.21 10:19
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat, jaký byl u Vás průběh koronaviru, je mi 20 a neznám nikoho z mýho okolí, kdo by měl průběh jako já, mám to 3. den a příznaky jako u chřipky, totální bolest hlavy, zad, nohou rýma kolísavá teplota 37.2- 39 a strašný produktivní kašel v hlenu sem našel krev a bolest na levé straně hrudníku, všichni koho znám ztratili jen čich a chuť max měli 37 teplotu, tak se chci zeptat jak jste to měli Vy. Díky za odpovědi.

Blízký to stejný až na tu krev v hlenu.. většina Nela suchý kašel.. tak snad někdo poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.21 11:11
@Anonymní píše:

Já dnes 11 den. Měla jsem taky těžší průběh. 2vdny jsem bez teplot ale nemůžu nic jiného než ležet jinak se zadychavam. Pokud ale máš v hlenu krev, byť tebou zavolám lékaři a pokud lékař už není k zastižení, zavolám rychlou a poptám se. To totiž není v pořádku. Držím palce a ozvy se jak to dopadlo

• Citovat
  • Upravit
26870
11.2.21 11:19
@Anonymní píše:

Ta krev neni v poradku. Tohle musis konzultovat s lekarem. Hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.21 11:22
@Anonymní píše:
Já dnes 11 den. Měla jsem taky těžší průběh. 2vdny jsem bez teplot ale nemůžu nic jiného než ležet jinak se zadychavam. Pokud ale máš v hlenu krev, byť tebou zavolám lékaři a pokud lékař už není k zastižení, zavolám rychlou a poptám se. To totiž není v pořádku. Držím palce a ozvy se jak to dopadlo

Já dnes 14. den, celou tu dobu ležím. Zhoršení nastalo až tak po týdnu, kdy se mi zhoršil suchý kašel a dušnost. Pokud máš silný produktivní kašel, je přítomnost krve možná, také jsem to tak jednou měla. Pokud bereš nějaké léky na vykašlávání, je možné, že ti nedělají dobře. Já měla krev po léku Erdomed.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.21 11:23

Tak prý by to mohla být překrvená sliznice vlivem kašle, ale sanitku nemám volat do doby dokaď nebudu moc dýchat tak snad to přejde…

edit adminom - zmazaná fotka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.21 15:32

Ahoj, meli jste nekdo covid s takovymi nijakymi priznaky? Druhy den je mi divne, jakoby nevolnost, ale ani prujem, ani zvraceni, jen divny stav. Jenze stejne tak to asi muzu mit od nervu, strasne se bojim, trosku zakaslu a hned vidim mimotelni oběh a ventilátory a to samozrejme člověku nepřidá a ano vim, ze nejhorsi je smrt z vydeseni. V pondeli si chci zajit samozrejme na test, abych nikoho neohrozila, ale mám dojem, ze me do te doby asi strachy odvezou. Mám dve malicke deti, bojim se i o ne, je to na hlavu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA